deadly demiş ki:Hedef Büyük'ün mp3lerini isteyenler bana öm den ulaşabilirler. Taylan Baba'nın izniyle tabi 🙂
Taylan Ayık demiş ki:Zihni Müzik Hedef Büyük'ü artık basmayacak. Sanırım insanlar artık Hedef Büyük'ü çok zor bulabilir ya da mp3 leri varsa tabi onlara ulaşabilirler.
deadly demiş ki:Taylan Ayık demiş ki:Zihni Müzik Hedef Büyük'ü artık basmayacak. Sanırım insanlar artık Hedef Büyük'ü çok zor bulabilir ya da mp3 leri varsa tabi onlara ulaşabilirler.
Başka sözüm yok 🙂 Burda bulunan bir albümü tartışsak bende senden farklı düşüncede olmazdım ancak insanlar Diken'i dinlemek istiyor ve bulamıyorlarsa onlara yardımcı da olmak isterim.
taylanayik demiş ki:Sevgili dostlar,
Çünkü neden biliyor musunuz? Türkiye'de müzik yapmak o kadar zor ki yukarda arkadaşımın da bahsettiği gibi. Ben niye konser veremiyorum diye çok sordum kendime. Cevabını bulamadım. İnanın kimseyle bir kavgam yok şu an. Sadece müziğimi yapmak ve sahnelerde şarkı söylemek istiyorum. Tek isteğim sizlere canlı ulaşabilmek. Gerisini boşverin. Bakın birlikte konserlerde coşalım. Sizlerle buluşup tanışalım. Telefonumu biliyorsunuz. Arayın, görüşelim. Bu röportaj konusunu kapatalım sevgili slayerdevil. Boşver üstad biz müziğimize bakalım.
Sana yine de desteğin için sonsuz teşekkürler ve diğer arkadaşlara da...
Sevgiler
taylanayik demiş ki:Sevgili dostlar,
Bu konuyu kapatalım sizden rica ediyorum. Boşverin önemli değil. Ben kimseyle sorun yaşamadım şimdiye kadar. Bakın yeni albüm çıkacak biz onu bekleyelim.
Yukarıda çok can alıcı bir sorundan bahsettim. Bu konuda fikirleriniz varsa lütfen söyleyin.
Taylan Ayık olarak, süper bir ekibim var. Son derece usta müzisyenler ve tek isteğimiz "KONSERE ÇIKMAK" ama bütün kapılar yüzümüze kapandı. Bir tek sevgili Özgür Ögöz destek oldu bu konuda ve 19 Mayıs 2005'te Bursa'da sahne alabildik. Tek isteğim konser. Bu konuda neler yapabiliriz?
Önerilerinizi bekliyorum. Diğer mevzu lütfen kapansın ve bir daha da açılmasın rica ediyorum.
Çünkü neden biliyor musunuz? Türkiye'de müzik yapmak o kadar zor ki yukarda arkadaşımın da bahsettiği gibi. Ben niye konser veremiyorum diye çok sordum kendime. Cevabını bulamadım. İnanın kimseyle bir kavgam yok şu an. Sadece müziğimi yapmak ve sahnelerde şarkı söylemek istiyorum. Tek isteğim sizlere canlı ulaşabilmek. Gerisini boşverin. Bakın birlikte konserlerde coşalım. Sizlerle buluşup tanışalım. Telefonumu biliyorsunuz. Arayın, görüşelim. Bu röportaj konusunu kapatalım sevgili slayerdevil. Boşver üstad biz müziğimize bakalım.
Sana yine de desteğin için sonsuz teşekkürler ve diğer arkadaşlara da...
Sevgiler