Rüya

üstüste rüyalar gördüm yine ve birinde yine rüya içinde rüya gördüm ve neredeyse gördüğüm rüyayı yaşadığıma inandım uyandığımda baya bir rahatladım çünkü gördüğüm rüya çok kötüydü
 
doğuştan kör olan bir insan rüya görüyormudur? yada eğer rüya görüyor ise cisimler ve insanlar rüyasında nasıl tanımlanmıştır???
 
valla bence görüyorsa bile çok farklı bi şekilde görüyo olmalı.. mesela belki rüyaları seslerden ve hislerden ibarettir.. en iyisi öyle birine sormak..
ama rüya görmek kadar zevk aldığım az şey var dünyada. hem bazen olduğu gibi de çıkabiliyor, şaşırıyo insan garip bi mutluluk duyuyo..
tabi devamlı 58 sayısını görmenin ne gibi bi zevk vereceğini bilemicem:)
 
körler rüyalarında sesler duyarlar ya da hissettiklerini hatırlarlar.ama doğuştan kör olmayanlar hatırladıkları bazı görüntüleri de görebiliyolar.
 
şu doğuştan kör meselesine bi açıklık getirelim.
gerek piskoloji hocama gerek araştırmalarıma vede okulumzda bulunan kör arkadaşımdan aldığım bilgilere göre ... doğuştan kör insanlar RÜYA GÖREMİYORLAR.zaten görmeleri mantıksız.zihinlerinde herhangi bi madde şekillenemez ki.ama onlar rüyalarında bitakım sesler duyuyorlarmış.ses var görüntü yok kısaca.....
 
Biktim artik ruya gormekten. Nefret ediyorum gordugum ruyalardan... Ozellikle sirf bu ruyalar yuzunden cok gec yatip erkenden kalkmaya calisiyorum. Bazi gunler ruya gormemk icin dua ediyorum uyumadan hemn once...
Ama galiba yapabilecegim hicbirsey yok... :(
 
rüya görürken oldukça falza konuşurum....! hatta annem falan oturup dinlerdi sonra ona ne söyledim diye anlatırırdım... Bana göre rüyalar (bazıları) geleceğin ipuçlarını veriyor...
 
Yolda yürürken, bir iş yaparken, insanlarla veya ailemle muhabbet ederken..vs bir anda aklıma gördüğüm rüyalar geliveriyor. Gördüğüm rüyayı hatırladığım anda hemen anlatma zorunluluğu hissediyorum kendimde ve yanımdaki insana -eğer anlatılacak bir şeyse veya karşıdaki insan anlayışlı biriyse- anlatıyorum... İşin bana ilginç gelen yanı; uyandığımda aklıma gelmeyen, yani unuttuğum rüyaları bu şekilde hatırlamam.. Bunun bir sebebi olmalı yani :roll:
 
serox demiş ki:
Bana göre rüyalar (bazıları) geleceğin ipuçlarını veriyor...
bu seneye kadar böyle şeylere bi tarafımla gülerdim ama öss de aldığım puanı gördüm ve aynısını aldım sonra kazanacağım okulu gördüm ve orayı kazandım hala şaşkınlık içindeyim 8O ve iyi ki sonuçlar belli olmadan etrafımdaki herkese söyledim yoksa bana inanmazlardı (ben olsam ben de inanmazdım). :D sanırım uykudayken hayatın karmaşasından ve düşünülmesi gereken şeylerden uzaklaşıldığı için 6. his dediğimiz olay daha çok kendini gösteriyo sezgiler daha belirgin bi şekilde yüzeye çıkıyo olabilir , yani böyle bi mantıklı açıklama getirmeye çalışıyorum yoksa delircem :LOL:
 
Geri
Üst