Masa Tenisi

yaklaşık 4 yıldır amatör olarak masa tenisi oynuyorum.. ve bu dalda kendimi geliştirmek istiyorum.. bunun için bana önerebileceğiniz yerler varmı?

ayrıca aramızda başka kimler masa tenisi oynuyor ?? ? bi turnuva düzenleyip stres atsak nası olur dersiniz??
 
valla pis masa tenisi oynarım ilkokuldan bu yana.

bence çok eğlenceli bi spor mu denir eğlence mi.
turnuva olsa gelirim de nerede olacak bu turnuva. valla ben ankara dayım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
hehe :) bana göre eğlence vallaa :) ben çok iddialı değilim ama oynarım iyi :)

bilemiycem valla... yani turnuva düzenleris.. zaten düzenlersek eğlence amaçlı olur bu.. ama şöyle en aşşaa 10 kişi olmamız lazım dimi?? ondan sonra yeri ayarlaması kolay olur zaten ... ;)
 
valla ben bi senedir falan oynamıyorum baya formdan düşmüşüzdür. ama olsun bi eğlence düzenlenebilir. güzel de olur. hadi ilgilenen arkadaşlar. bu arada sen de mi ankaradansın öle yer ayarlarız demişsin de ondan sordum.
 
valla acaip oynarım bende :D kendini geliştirmek için kendinden daha iyi bilen biriyle oynamak çok işe yarıyor.yani süper bi spor çok zevkli bide ben acaip veriyorum oyuna kendimi :D oynayalım valla ben varım :D
 
Bir zamanlar baya oynardım yemez içmez masa tenisi oynardım arada açlıktan masayı yediğim olurdu :) 2 yıla yakındır hiç oynamadım çok pis top keser fasolu vuruluşlar kullanırdım.Servislerimi karşılamak eziyetti karşı taraf için ama şimdi durumum ne alemde bilmiyorum :(
 
Küçükken çok saçma gelirdi bana.. Karşı tarafta yakalasın top bi yere kaçmasın, güzel güzel oynayalım isterdim.. Ne diye o topu kaçırsın şimdi karşı taraf.. NE kadar uzun süre top düşmezse o kadar mutlu olurdum ben.. Büyüdüğümde bi kez daha denedim.. Yine olmadı.. Kötüyüm bu işte.. Ama zevkli.
 
masa tenisi cok eglenceli..insan kendini cok cabuk kaptirabiliyor..oynadikca hirslaniyor..bende eskiden cok oynardim..birde 6 kisi ile falan oynadigin varya..millet masanin etrafinda kosturuyor..türkce ismi ne bilmiyorum...iste adam manyak yoruluyor onda ya..koscaksin topu yakalayacaksin sonra dogru dürüst topu atacaksin..peh ölüyorduk..ama cok eglenceliydi :D
 
evet bende ankaradayım..

valla gelen olursa çok güzel olur yaww... hattaa manyak olur :)

yeri ayarlamak kolay zaten.. hiç bi yer olmazsa kurtuluştaki parkta masalar var tenis için.. oraya file gerip oyanrız.. ama önce içer sonra oynatız daha bi tatlı olur oynaması..
ankaradaki gelecek olan arklar yazsın.. düzenleyelim ona göre bi şey..
 
axlewurm sen de geliyon yani iyi 4 kişi olduk 6 kişi daha aranıyor bu arada kurtuluş parkı olmaz bu soğukta. benim bildiğim bi bilardo salonu var orada aynı zamanda 4-5 tane de masatenisi masası var(nasıl bi cümle kurduysam) orada oynarız veya başka bildiğiniz bi yer varsa oraya akarız.
 
zaten böyle birşey yaparsak yaza doğru yaparız.. yani nisanda falan.. havalarda ısınmış olur az çok...
ama çok hoş olacak yaw.. ;)
 
Ben bu başlığı yeni gördüm ama sıkılmışsınız herhalde yeni cevap gelmemiş bayadır. Turnuva olursa ben de gelirim gerçi bayadır oynamıyorum ama olsun hem raketim de var. Yer ve zaman söyleyin bir de haftasonu olursa daha iyi olur. :)
 
Geri
Üst