DikkatŞahan Çıkabilir!

çok merak ediyordum ve ilk defa bayamda atv'de best of unu izleme fırsatı buldum. birçok espride gülmeyi bırak gülümseyemedim bile ve hayal kırıklığı oldu benim için..
 
ilk tv8 dekilere çok gülüyorum ben,,hatta hala gülüyorum..özellikle nevriye budak tiplemesi süper bence yani artık onun şahan olduğunu düşünemiyorum sanki gerçekten öyle biri var gibi:) bu başarılı olduğunu gösteriyo galiba ama sıkıcı olmaya da başladı..
 
Bence de tadında bırakması onun için daha iyi olur. Çünkü giderek yaratıcılığını kaybettiğini düşünüyorum ki ben nerdeyse ilk çıktığı zamandan beri takipçisiydim hatta arşiv yaptım Tv8 bölümlerini. Ben bile sıkıldıysam, bitsin artık : )
 
sanki bu tv8 deyken daha iyiydi.. o zamanlar izlerken yariliyordum gülmekten. fakat simdi esprilerin cilki cikmis gibime geldi. artik eskisi kadar kalitesi yokmus gibime geliyor...
 
recep ivedik. şahanın o kadar yaratıcı olduğunu düşünmüyorum ama bu karakter harbiden yarıyor adamı. ki sokaklarda herkesin recep ivedik ağzıyla konuşmasına alıştım :D ben de dahil.
 
evet ya en bomba karakter recep ivedik
ilk zamanlardaki kadar iyi olmadığını düşünenlerdenim
bazen acaip sıkıcı olabiliyo tvyi izlerken başka şeyler düşünmeye başlıyosun sıkılıp sonra zaten bitmiş oluyo :)
 
Geri
Üst