Haluk Levent

rock müziği için ii şeyler yaptı türkiyede serdar öztopla çalıştığı zaman iyidi bayyaa ama son bi kaç albümdür performans düşüklüğü var çok aman aman müizik yok ortada ama ii yanee piyasadaki çoğu dallamaya göre ve rock için yaptıklarıda kattıklarıda göz ardı edilemez
 
Yönetici Notu :Başlık gereksiz- hakaret içeren mesajlardan temizlenmiştir. Daha fazla bilgi için forum kurallarını okuyalım lütfen.
Aynı tarz mesajlar gönderilmeye devam edildiği takdirde,başlık kilitlenecektir.
Saygılar.
 
Haluk Levent in gerçektende çok sağlam bir sesi var ama sanırım çoğu kişi benim gibi son albümlerden şikayetçi.Eski parçaları ne güzeldi.Keşke yine eski tarzına dönse nedense artık hiç Haluk Levent dinleyesim gelmiyor.Ama önceden öylemiydi.Bi yerde Haluk Levent çaldığı zaman durup dinlerdim.Neys e umarım eski günlerine döner.Yada artık genç yeteneklerin elinden tutsun(böyle çalışmaları varmı haberim yok ama) bence.
 
evet sağlam bir sesi var ama bunu kullanamıyor artık işte... sesini yalanlarıyla süslüyor artık!!! eski parçaları eski tarzı... hiçbişey kalmadı! eski günlerine dönsede bunca olan olaydan sonra hiçbişey olmaz ki... genç yeteneklerin elinden tutmaya filan kalkmasın bence! onlarıda kendi gibi yapar bataklığa sürükler bence! tutim dedi ne oldu??? bence kendi elinden birileri tutsun yeter... birileri onun elinden tutmazsa iyice kötüye gidicek. gitmiş gideceği kadar zaten bu saatten sonrada gitse nolur diyorda işte! keşke düşünebilse...
 
dinlediğim ilk rock parça haluk leventindir, aldığım ilk albüm yine haluk leventindir gittiğim ilk konser yine haluk leventindir, kendisini eskisi kadar sevmesemde yeri her zaman benim için ayrıdır ve her zaman yaptıklarına saygı duyarım ,artık geleneksel oldu benim için ne zaman yeni albüm çıkarsa alıyorum...

yeni albüm çıkmış hayırlı olsun...🙂
 
Haluk Levent'in yeni albümü olan Akşam Üstü 02.10.2006 tarihi itibariyle Piyasaya çıkmış bulunmaktadır.

Albüme daha alışamadım desem yeridir🙂 Anlatmaktan ziyade albümü alıp dinlemek çok daha mantıklı...

Gitar ve davul ve bas'ın ağırlıklı olduğu albüme çello,kemança,flüt,ud,ney klarnet,perküsyon ve keman gibi müzik aletleri de eşlik ederek diğer albümlere göre daha çok sesli bir albüm olmuş.

Albümünde çalan müzisyenler ise;

Akustik ve Elektro Gitar:Serdar Öztop,Göktuğ Şenkal

Bas Gitar:Burak Kulaksızoğlu,Murat Tükenmez

Davul:Arbak Dal,Gökçe Dayan,Utku Ünal

Favori şarkılarım Arasında...

İlk önce favori şarkımdan bahsedip sırayla albümdeki şarkıları yazıyorum.
Artık her albümde klasikleşen ve Haluk Levent'i Haluk Levent yapan şarkıların devamı niteliğinde olan TÖRE şarkısı...Diğerleri Elfida,Tut ki Çıldırdım,Akşam Üstü...

TUT Kİ ÇILDIRDIM
Söz:Haluk Levent Emrah Aydoğdu,Ö.Faruk Güney
Müzik Beste:Namıg Naghdalıyev
Elektro Serdar Öztop
Bas:Murat Tükenmez
Davul:Gökçe Dayanç


ELFİDA
Söz:Haluk Levent,Emrah Aydoğdu
Müzik:Ömer Faruk Güney
Elektro:Serdar Öztop
Bas:Burak Kulaksızoğlu
Davul: Arbak Dal


HZ. YÜŞA TEPESİ
Söz:Haluk Levent
Müzik:Adam Albatros
Elektro: Serdar Öztop
Bas:Burak Kulaksızoğlu
Davul:Arbak Dal


GİTME
Söz:Gara-Haluk Levent
Müzik:Gara
Elektro:Serdar Öztop
Bas:Murat Tükenmez
Davul:Utku Ünal


TÖRE
Söz-Müzik:Haluk Levent
Elektro: Serdar Öztop
Bas: Burak Kulaksızoğlu
Davul: Arbak Dal


AKŞAM ÜSTÜ
Söz:Haluk Levent-Adam Albatros
Müzik:Adam Albatros
Elektro: Serdar Öztop
Bas: Burak Kulaksızoğlu
Davul: Arbak Dal


BİR GÜLDÜN YAR SEN
Söz:Yavuz Dönmez
Müzik:Yavuz Dönmez
Ekleme:Haluk Levent
Elektro: Göktuğ Şenkal
Bas: Burak Kulaksızoğlu
Davul: Arbak Dal


EFLATUN(KAZIM KOYUNCU'YA)
Söz:Kuzey
Ekleme:Haluk Levent
Elektro:Göktuğ Şenkal
Bas:Murat Tükenmez
Davul: Arbak Dal


HOŞGELDİN
Söz:Gara-Haluk Levent
Müzik:Gara
Elektro: Serdar Öztop
Bas: Burak Kulaksızoğlu
Davul:Gökçe Dayanç


VAPURUM
Söz Müzik:Anonim
Elektro: Göktuğ Şenkal
Bas: Burak Kulaksızoğlu
Davul: Arbak Dal


VAZGEÇMEM
Söz Müzik:Haluk Levent
Elektro: Serdar Öztop
Bas: Burak Kulaksızoğlu
Davul: Arbak Dal


BAHAR ŞARKISI:
Söz:A.Turgay Fişekçi
Müzik:Selim Atakan
Elektro: Serdar Öztop
Bas: Burak Kulaksızoğlu
Davul:Utku Ünal
 
arkadaşlar albümde göktuğ şenkal burak kulaksızoğlu ve arbak refik dal çaldı.serdar öztop bir önceki kayıtlarda çaldı.ama her nedense haluk leventle problemler yaşadı ve bu kayıtlarda bulunmadı ama bu eski bilgileri sanki yeni albüm elinde olmuşcasına yazan ogün arkadaşımıza soruyorum bu albüm neden bu kadar gecikti madem o kadar biliosun açıkla sebebini ama bunu kimse söliyemesss bunu söliim burdan...rockça günler...

( çok fazla siteyle ilgilenmedim için arkadaşın şifresini rica edip girdim... yazan murat )
 
abi bas zaten gitar değil mi e gitardan kastın da senin(yanlış ama kastedilen) electro gitar e bide davul demissin kanka başka neden oluşmasını bekliyodun ki?
 
Şarkılarda hangi enstürmanı hangi müzisyen çaldı diye teker teker göstermek istedim...çünkü bütün basları bütün elektroları bütün davulları aynı müzisyenler çalmadı..

Bu arada yüzlerce defa atıldıgı halde hala gelip yazı yazan şahsiyete genel bir yazı olarak şu anda çöp kutusunda olan haluk levent forumunda verdim... Sonuçta herkesin bir konuyu ele alışı farklıdır.Kimileri karalamak için olayları istediği şekilde değerlendirir,kimileri anlayışlı karşılayıp sorun etmez. Kıssadan hisse sen iyice oku.Bundan sonra sana cevap vermiyorum burada.Çünkü senin maksatın ne herkes biliyo ve hiçbir şey ifade etmiyor yazılan çizilen..

Ve bu arada şu anda Çıkmış bir albümü tartışıyoruz.Konu bütünlüğü açısından Sayın moderatörlere bilgilerimle..
 
'gitar,davul ve basın ağırlıkta olduğu albüm' demissin bununla ilgiliydi sana olan yazılarım yoksa gayet tabii anladım farklı müzisyenleri belirttiğini.
 
Başlık içeriği yönetici tarafından silinmiştir. turkrock.com'da telif haklarıyla korunmuş mp3'lerin izinsiz şekilde yayınlanması, link verilmesi kesinlikle yasaktır.
 
şimdi bu albüm analizine bakıldında serdar öztop un çaldığı görülüyor :? iyi güzel hoş ama neden albümü alanlar serdar öztopu göremiyor 🙂 bunun mantıklı bir açıklaması vardır heralde dimi ogun 😀 serdar öztop un çalmadığı biliniyor albümde :idea: ha çaldı ama stüdyo kaydı olarak kaldı elinde bulunanlarda sadece. ama resmi olarak çıkan albümde serdar öztop imzası varmıdır :?:
 
engin,gitar bas ve davula ek olarak calınan diğer ensturmanları belirtmek için yazdım...

Albümde, Serdar Öztop çaldı yazıyor zaten...Öbür forumu okumamışsın ki hala gelip aynı şeyleri söylüyorsun.

Bu arada o linkleri oradan kaldırırsan bence senin için uygun olur...

Bu arada özellikle moderatörlere tekrar saygılarımla aşağıdaki koca puntolarla yazılı yazıları dikkatli okusunlar...

Tüm mp3, paylaşım, dostluk ve arkadaşlık site sahipleri ve adminlerine duyurudur !

02.10.2006 tarihinde piyasaya çıkmış olan Haluk LEVENT’in “AKŞAMÜSTÜ” adlı albümünden hiçbir şarkıyı paylaşmanızı ve bu paylaşım için emek harcamanızı istemiyoruz. Tüm iyi niyetleriniz için teşekkür ediyor tanıtımda katkınızın olması için uğraşlarınızı anlıyoruz.

Ancak “AKŞAMÜSTÜ” adlı albüm için gerekli tanıtım, sanatçının menajeri tarafından afişleme ve basın yoluyla zaten yapılmaktadır. Albüm'den herhangi bir parçanın Admin, Moderator veya Kullanıcı tarafından linkinin siteye eklenmesi durumunda "Muyap" yetkilileriyle iletişime geçileceğini ve Yasal hakların en ince noktasına kadar aranılacağını temin ederim.

Mp3'lerin altına yazdığınız;

"Bu mp3 tanıtım amaçlıdır, 24 saat içinde bilgisayarınızdan siliniz, yönetimimiz doğacak yasal sorunlardan sorumlu değildir" yazısını tanımıyor, umursamıyor; bir admin'in görevinin siteyi düzene sokmak olduğunu hatırlatıyorum.

Türk Müzik piyasasının gelişmesi ve ileride daha iyi ürünler sunulması için biz "Haluk Levent" tarafı olarak hiçbir sitede tanıtım, korsan v.s. mp3'ü istemiyoruz. Albümden hiçbir şarkının linki verilemez.



Saygılarımla
 
geç kaldın ya paylaştık bile tüh tüh tüh napcaz ki şimdi 🙂 🙂 🙂 adamların senin babanın hayrına veya haluğun hayrına mı açıyorlar siteleri,bide duyrudur diyor yahu 😀

eee demokraside çareler tükenmez be ogun dimi 😀 valla seve sevede yaaprım hiç hane zahmet olmaz 😀 nolcak forumda verilmese bile üyelere özel msjla atarız 😉 8) ONADA MI KARIŞACAKSIN???? hadi al bakim buyur :evil:

bu arada forumu okudun merak etme :!: serdar öztop çalmıyor dedikleri için hane sende menejerisin ya sorak dedik 🙂
 

Benzer Konular

Geri
Üst