Djinn Stylo (Alternative Metal) - Ankara

Abi bana verseydiniz işi daha kötüsünü yapardım billa :) alla alla
Herneyse Salı gününü iple çekmekteyizz.. Acaip gazız :) Hatta ve hatta ''O gün geleee, davullar çalınaaa, Djinn Styo'yla uçulaaaaa.. :D
 
Evet millet, buraya kadarmış.

Artık yeni kurduğum grupla çalışmalara başladığım için ve Djinn Stylo'ya duyduğum tutkudan dolayı bu açıklamayı yapma zorunluluğunu hissetim. Her ne kadar yeni bir durum da olmasa artık Djinn Stylo'da benim devrim kapanmıştır. Özel hayatımın bana yüklediği sorumluluklardan dolayı gruptan ayrılmak zorunda kaldım. Artık Djinn Stylo'yu seyircilerin arasından seyredeceğim.

Tolga, Ceyhan ve Gökhan...

Yolunuz açık olsun...

Müridler

Onları yalnız bırakmayın.

Her şey için teşekkürler.

Hoşçakalın...
 
Evren'e çok teşekkür ediyorum kendi adıma.
Sadece mürid değil sen de yalnız bırakma, ihmal etme bizi.
Hala bu gruba birçok katkın olabilir, olacaktır.
Yeni grubunu da en kısa zamanda sahnede görmek, izlemek isterim.
 
olamaz..
dağıldınız mı yoksa?
ben daha doya doya dinleyemedim bile.
böyle sahne performansı ve repertuarı örnek bi grubun dinleyicilerinden uzak olması üzücü olur.
tekrar aramızda görmek dileklerimle...
mersinden kucak dolusu selamlar..
 
slm abicim sizi beğenerek dinliyorum ceyhanla şans eseri önerlerin ewinde tanışmıştık daha sonra demonuzu dinlemiştim gayet hoşuma gitmişti ondan sonrada internetten takip ettim sivasta trojeni bütün arkadaşlarıma dinletiyorum herkes beğeniyo hatta burda ünlü bi kafenin müzik kutusuna koycam parçayı tabi izin werirseniz size kolay gelsin umarım en kısa zamanda canlı izlerim sizi (paranoya grubunu gitaristi sinan....)
 
Clown demiş ki:
olamaz..
dağıldınız mı yoksa?
ben daha doya doya dinleyemedim bile.
böyle sahne performansı ve repertuarı örnek bi grubun dinleyicilerinden uzak olması üzücü olur.
tekrar aramızda görmek dileklerimle...
mersinden kucak dolusu selamlar..


Yok Yok, Djinn Stylo eskisinden de beter geliyor sadece ben gruptan ayrıldım. Böyle bir grup dağılır mı?
 
Evren abi 2 yıl önceydi.Seninle Feedback te ilk karşılaştığımızda aha bu herif beni kesin döver demiştim!şimdi senin gibi bir insanı tanıdığım için çok şanslı hissediyorum.
Tolga ve sen DJİNN STYLO'yu kurdunuz..sonra beni de kendinize benzettiniz.Ne kadar teşekkür etsem azdır!!!
Keşke sen de bizimle bu yolda olabilseydin sonuna kadar.

Son olarak sana bir şarkı armağan etmek istiyorum.Bu şarkının ismi DJİNN STYLO 'dan MONA LİSA.Dinle ve bizi hatırla.hoşçakal...
 
Bu sene barışarockta çıkma durumumuz henüz belli değil.Bizden yana veya barışarock komitesinden bize herhangi bir teklif gelmiş değil.Bununla beraber Gökhan o tarihlerde Amerika'da olacağı için katılmamız teknik anlamda mümkün değil.

Tabi bunun yanında Evren abinin ayrılıp Hazar'ın gruba katılmasıyla bizde yeni kararlar aldık ve underground-metal piyasadan bize fayda olmadığını gördük.Artık yeraltında takılmaktan vazgeçip yeryüzüne çıkalım dedik,bar programı yapmaya karar verdik ve repertuar çalışmalarına başladık.

herhalde kasım gibi piyasada oluruz
 
eyttt ahalii... uzun zaman olmustu görüşmeyeli.. Djinn Stylo'dan haberler müthiş ve agız sulandırıcı.. Nokia supersound'da başarılar diliyorum arkadaşlar.. 'Yılan Dünya' diyorum artık başka da bir şey demiyorum.Abi bir de bir bar programı lafı dönüp duruyor milletin agzında.. Nedir ne değildir öğrenmek istiyorum.İlerleyen günlerde umarım grup üyelerinden bir açıklama duyarız (mekan,gün,vs.) Gerçekten çok özlettiniz arkadaşlar... Görmek ister sizi murid artık...Herşey gönlünüzce olsun.. saygılar..
 
Müzik denince akla ruh gelir ama Djinn Stylo denince akla ruhun isyanı gelir! İsyan yoksa Yılan Dünya Zehirini akıtır içinize..

İsyan etmeyen ruhlar canınız cehenneme!!
 
ewet sonunda başladı parçayı dinledim elinize kolunuza sağlık gerçekten gü :alkıs :alkıs zel olmuş inşallah başarılı olursunuz :alkıs :alkıs
 
şarkıyı dinledim ve hemen ekledim listeye ve başarılar diliyorum sizlere..
şu bar programını da merakla beklemekteyim umarım en kısa zamanda düzenli olarak dinleyebiliriz sizi
 
Geri
Üst