Djinn Stylo (Alternative Metal) - Ankara

eweeet kayıt 2dk önce kulağıma ulaştıı :) ( tabi ilk ceyhan dinledii :LOL: )
abi dehşet olmuş süper olmuş cafe de kudurduk cey le :D huuhaaa :zipla dur biraz da eleştiriyim :D abi sanki biraz hızlı olmuş gibi biraz da echo lu gibi, ama sonuçta manyak olmuş abi ya, ardından piper,monalisa ve mtv de gelirse offf !!! beyler elinize kolunuza, sesinize sağlık çok iyi olmuşş eywallahhhhh!!!!
 
bir adette bize lutfen bızım mahalle canlı yayın sıkı bır grubu dınlemek ıstıyomus. onları mahrum bırakmak olmaz bu zevkten. lutfen bır adet kopyada bu mahhalleye dınletecek delıye verın. tekrar tekrar basarılar.
 
Yaw olm siz ne mübarek adamlarsınız böyle yaw! ''Trojan diorum nası bişey olmuş öyle'' Amaan yarabbim!! Aklıma geldikçe dinliyorum arkadaşlar! İnanıyorum ki baya güzel şeyler sizleri bekliyor! Bu arada bir konser haberi aldım amma topic e bişey yazılmamış! NEdir ne değildir olaya bir açıklık getirirseniz çok sevinirim OK :?: Kendinize çok iyi bakın
 
offf offf nası hastayım bi bilseniz varya.veral enfeksiyon.kıçımı delik deşik ettiler iğneden. neyse öper.iyi olacak ceyhan
 
Ceyhana geçmişler olsun. Erkek adama bi şey olmaz. Ben onu bilirim hasta da olsa çıkar aslanlar gibi Troajanı söyler.

Bizi bilen bilmeyen herkesi 17 Haziran Cuma Günü Saklıkent' e bekliyoruz. ( 18:30 kapı açılış.)

Djinn Stylo Rock And Win sahnesinde!!
 
elemelerı gecmıssınız sımdıden tebrıkler dort gozle yenı olayları ve basarılarınızın devamını beklıyoruz.


murit
 
Arkadaşlar öncelikle tebrik ederiz Grup olarak ( BLCAK TOOTH )
Kardeş grup muazzam bir hızla ilerleyişine devam ediyor, bu da bizi çok memnun ediyor inanın arkadaşlar Feedback de masada ilk oturup konuştuğumuz günü hatırlarsınız arkadaşlar bu fikirler Türkiye yi sallar demiştik doğru çıktı STYLO da TOOTH da çizdikleri yolda hızla devam ediyorlar.
Bu arada kardeşlerim kusurabakmayın işeler yoğun bu yüzden şehirdışına çıkmaktan fazla görüşemedik.......
HAAAA bu arada internet sitesi harika olmuş diyecek bir şey bulamıyorum yurt dışında ki örneklerini aratmayan bir çalışma ve Türkiye de böyle gruplarmı varmış dedirtecek bir iş elinize sağlık.Yanlız size bir kardeş grup tavsiyesivermek isterim izninizle Fotoğraflardaki siyah kıyafetli imaj harika neden bunu sizde kendinize konserlerde bir konsept olarak sabitlemiyorsunuz aynı fotoğreftaki tarz siyah kıyafetler falan bence dinleyin abi beni gruba değişiklik katacak ve ses getirecektir farklı olmayı başarmalıyız müziğimizle ve her şeyimizle..........
Saygılar ve başarılar haberlerinizi bekliyoruz .Yarışmaya gelip desteklemek isteriz zamanı falan haber edin bize muhakkak..... biz imkan bulupta başvuramadık çünkü hala bir kaydımız mevcut değil.
 
Değerli Downender

Bizim için beslediğin tüm duyguların için en içten teşekkürlerimi sunarım. Sağolasın. Dediğin gibi herşey öncelikle kafada bitiyor. Daha uygulamaya koyamadığımız ne çok fikir var sen biliyorsun. Ne yaptığını bildikten sonra gerisi kendiliğinden geliyor. Umarım yarışmada ilk 10'a gireriz. Bu bizim için iyi bir sıçrama tahtası olur. Daha şimdiden ismimizi HÜRRİYET'te gördük. Önümüzdeki günler birçok şeye gebe. Herhalde ileriki günlerde tekrar aynı sahneyi paylaşacağız.

Siteye gelince teşekkürler. Hala birkaç eksiği var ama zamanla tamamen güncellenecek işte. Artık bizimle ilgili herşeye siteden ulaşılabilecek.

İmaj konusunda yerden göğe kadar haklısın. Bundan sonra bizi hep böyle kapkara göreceksin.

Black Tooth' a saygılar sevgiler...
 
geldim lan demir gibiyim hasta filan değilim artık. :x :x

değerli mürit... siz çok değerlisiniz...altından bile... :!: :!:
 
Geri
Üst