Sahte Gitarlar

Bu arkadaşa şuan öyle küfürler ediyorum ki kelimeler kifayetsiz kaliyor. Ne kadar igrenç insanlar var ya. Bu adam bana 50 tane mesaj attı. Her ilanıma özendi bezendi yok çok zor durumdayım yok müzik aşkıyla yaniyorum tutuşuyorum hiç ekipmanım yok yardımcı olun kullanmadıgınız cihazları verin jack bile pena bile kabul ederim diyecek bi adam. İlandaki zoom prosesörüde bu şekilde yalvardıgı bi arkadaş yolladı. Ayiptir günahtır ya kul hakkı yemektir bu. Hiçmi insanlık yok anlamiyorum ben. Bide pişkin pişkin ilan açıklamaları yapmış. Bedavadan aldıgı cihazları satıp para kazanacak bu kadar mı düştü insanlar ya.

Bana da teklif etmişti afedersiniz bu puşt ben de zaten onurlu bir insanın bu şekilde dilencilik yaparak bu işe atılmayacağı düşünürek üstü kapalı defol dedim. Şuan zoom u veren arkadaş yerinde olmak hiç istemem.
 
dostlar abiler bu ay yeni bi gibson lp custom aldım tonlarında hiç bi eksiklik yok ancak replika olduğuna dair söylentilerde duymadım değil orj gibsonu kesin ayırt edici görsel bi fark warmıdır cevaplarınıza ihtiyacım war şimdiden tşk.
 
sağdan soldan duyduğum en ayırt edici nokta burguların arka tarafı olduğu söyleniyor. şöyleki arka tarafdan baktığında burgular replikalarda ip gibi sıralı oluyormuş. orjinallerde ise daha düzensizmiş. bende forumların yalancısıyım :)
 
dostlar abiler bu ay yeni bi gibson lp custom aldım tonlarında hiç bi eksiklik yok ancak replika olduğuna dair söylentilerde duymadım değil orj gibsonu kesin ayırt edici görsel bi fark warmıdır cevaplarınıza ihtiyacım war şimdiden tşk.

Seri numarasını Gibson a at, rengine kadar söylesinler sana.. Tabiki fabrika çıkışı :)

Biraz geç geri dönüş yapıyorlar ( 3 gün gibi ) ama yapıyorlar..
 
bende duydum ve bakdım dediğin gibi ip gibi değil ordan yırtdık :D ama FUNKYOU arkadaşım gibsonda kiminle irtibata geçim

-alo orası gibsonmu :S
 
Bakmak lazım o zaman, şüpheli derecede düşük bir fiyat LP Custom için. Fotoğraflarını çekip atmanı tavsiye ederim. Kafanın önünü ve arkasını kesin çek, özellikle tepedeki taç kısmı net görünsün. Tam karşıdan çek, gövde formunu görelim. Köprüyü yakından çek, genelde o çok net ele verir. Klavyeyi çek, genelde gül ağacı oluyor replikalar. Potanzları yandan çek, hepsi tepeye mi bakıyor yoksa biri anyaya biri konyaya mı bakıyor ona bir bakalım.

Netten ancak bu kadar olur. Ancak eğer o fiyata gerçek LP Custom aldıysan çok ucuz, sahte aldıysan çok pahalı :)
 
Başka konularda - alanlarda şikayet edilip olumlu sonuca ulaşıldığını duymuştum fakat ya bu deranzoya ayrı iltimas geçiyor "sahibinden" yada artık şikayetlerle uğraşmıyorlar, ben bu dingili şikayet ettim, buradaki bir çok kişinin de etmiş olacağını düşünüyorum, sadece bu kadarı bile yeterli olmalıydı fakat herif hala faliyette.Bir akıllı o, herif herkeze mesaj atacak kadar boş ve yüzsüz, hemde o kadar ağlak, bir de ticaret yapıyor.Hani ağlıyor sponsor arıyordun?Amaç müzikse bir gitar bir zoom 505 lede her şey yapılabilir, bir ton müzisyen tanıdığım var bu setup ile geceliği 50-100 liraya çalıp ev geçindiren...
 
malatyadaki arkadaşın ilanlarını düzenli olarak şikayet ettim ve sahibinden.com iki ilanı kaldırdı. bu arada başka bir siteden chet atkins fotoğrafları bulup gerçek fotoğraflar diye yüklemiş fakat sapın önden ve arkadan fotoğraflarında başka marka burgular vardı. yüce gogıldan toplamış fotoğrafları. şu anda bir apx ve bir camps ilanı kaldı. çalışmalarım devam ediyor.
 
Sahibinden iyi, hoş ama bazen garip, acaip işler yapan bir site. Toplu kitap satışı ilanı verdim, düzgün bir şekilde fiyat belirtmeme rağmen, her süresi dolup ta yeniden yayınladığımda, "sembolik fiyat veremezsiniz" bahanesiyle ilanı pasife çektiler. Millet harbiden sembolik fiyatlı, mükerrer, sahte içerikli ilan veriyor, onlara dokunmuyorlar ama.
 
Geri
Üst