Sahte Gitarlar

gerçek olma ihtimali var yıldız inlay sambora yı anımsatıyo full trem olmasıda başa bi durum tabi. canlı görüp incelemek lazım ama custom shop olabilir. replika olmama ihtimali mevcut. dediğim gibi canlı incelemek lazım.
 
bu arada gitarı satan insan benim arkadaşımmış =) istersen detaylı ögrenirim ne olup olmadıgını. sanırım toplama bi gitar.
 
Floyd rose' un kofti olması, pickguard ve özellikle single' ın uyduruk ve ucuz görünümü kuşkulandırıyor, ben ilanı görüp paylaşmayı düşünmüştüm ama emin olamamıştım çünkü diğer dediklerime mukabil saptaki inlay'ler ve sap ağacı da gayet güzel görünüyor.Aykanında dediği gibi logo da kıllandırıcı, her şeyden öte fiyatı düşlündürücü.eğer öğrenebilirseniz güzel olur arkadaşınızdan...
 
Hocam ilanla ilgili kuşkulanacak bir şey yok direk çakma bir fender ;)

"fotolar telden cekildiği için kötü" denmiş ama istersen profesyonel bir aletle çek ürün bu olduktan sonra...
 
İlanları dolaşırken bundan 1- 1½ ay evel rastlamış sormuştum nedir ne değildir diye, ozaman yanılmıyorsam 1500 yada 1700 lira bir şey istiyordu, daha fazla resimleri vardı replika orjinal karşılaştırmalı resimlerle incelemiştim hatta, yanılmıyorsam bolt vida yerleri kuşkulandırıcıydı.Sorduğumda " abi gerçek jem sadece tremalo kolu kayıp ondan bu kadara veriyorum" diye bin yemin etti.Sonra git gide fiyat düştü zamanla, 1250 - 1200 - 1000 - 900, ve şimdi görüyorum ki ilanında "orjinal Replikadır" ibaresini kullanmış genç dostumuz. orjinal Replikadır nedemekse artık?

http://www.garaj.org/ilan/610705/meraklisina-jem-7
 
"meraklısına jem" ilanı 2000 tl iken teklif yapmıştım. 1800 e anlaşmıştık. sakaryadan kalktım kadıköye kadar gittim. "gitarı satmaktan vaz geçtim" dedi. telefonlarımı açmadı, karşıma çıkmadı, kadıköyden geri döndüm. çok beddua ettim o adama sonra floyd rose kolu kaybolmuş :) allahın sopası işte. demem o ki bu adam sahtekar olduğu kadar karaktersizdirde. inşallah o gitar 2ye ayrılır. yeni bedduam da böyle olsun :)
http://www.garaj.org/ilan/610705/meraklisina-jem-7
 
"...istenilen tona gitmedigini gordum", bu ne demek binek hayvani mi bu gitar:) , modelini bilmiyorsun ne uretimi oldugunu da bilmiyorsun ama 950 tl fiyat cekmeyi biliyorsun...Neresinden tutsan elinde kaliyor gitari da ilani da...

"... ve denediğimiz zaman pedalsız fender gitarın istenilen tona gitmediğini farkettim.Yeni bir gitar alacağım." İyi de be mübarek, madem durum öyle, al bir pedal takıl be dikkatini sevdiğim?

Buna aslında sahte JEM ile takas önereceksin, "ama bunda FR var" diye de fark isteyeceksin en adili :D
 
Geri
Üst