Sahte Gitarlar

2 sene önce ltd m200fm kullanan biri olarak, bende bir falso göremedim.

Hatta eklemem gerekirse o üzerindeki ESP marka manyetikler inanılmaz derecede hosuma gitmişti. Ne çok tiz, ne çok dolgun. Ve sapı da çok rahat, neckthru olmasından dolayı son perdelere ulaşmak çok rahat. Agathis agacı diye çok muammada kalmıştım nedir ne değildir bilmediğimden ama tonları güzeldi genel olarak. Bunlar da ek bilgi olsun.
 
Çok teşekkürler.Ufak bir araştırma yaptım bu kadarını biliyorum ben de şimdilik...Fakat seri numara sorguladığımda hiç bir şey çıkmaması garip geldi...İlginiz için teşekkür ediyorum tekrar.
 
Çok teşekkürler.Ufak bir araştırma yaptım bu kadarını biliyorum ben de şimdilik...Fakat seri numara sorguladığımda hiç bir şey çıkmaması garip geldi...İlginiz için teşekkür ediyorum tekrar.

Nereye sorguladınız da garip geldi? Şu saçma sapan sitelerde hayali seri nosu sorgulamayın. Seri no'nun abuk sabuk bir şekilde işlenmediği sürece hiçbir işlevsel özelliği yoktur. Anca böyle şüpheye düşürür. Çoğu Çin üretimi imitasyon Fender gitar, o doğruluğuna inandığınız sitelerde sonuç verir. Eğer Fender çalışanı değilseniz, elinizde orjinal seri no katalogları yoksa tamamen anlamsızdır.

Ayrıca Meksika Fender'in sahtesi yok denecek kadar azdır ve hepsini geçtim satan Trigon Müzik.
 
Çok haklısınız efendim...Lakin sinirlenmenize gerek yoktu. :) Saçma sapan dediğiniz site fender in kendi sitesiydi ve ilk yazıda belirtmiştim ''ben bişey bulamıyorum belki'' demiştim.İşin piri değilim anlayacağınız üzere ve kimin sattığından çok benim ne alacağım burada mesele.İçime sinmesinden başka bir isteğim yok.Yani gitar sahtedir demedim ben mi beceremedim bakmayı dedim.Fikir sordum hani belki diyecek ki biri ''yok kardeşim her şeyi yerli yerinde'' ben de teşekkür edip gidicem mutlu mutlu satın almaya.. :)
 
Yok bee, şikayetleri iplemiyorlar. Belli ki bazı uyanıklar forumları kontrol ediyor.

allah-onlarin-evlerine-atesler-salsin.jpg
 
Geri
Üst