Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Arkadaslar,

Sonunda Anil'in (muazzam) basladigi isi bitirip biraktigi yerden gunumuze kadar guncelledigim listeyi sizlere sunmak icin hazirlayabildim. Asagidaki linkten gerceklesmis ve sorun yasanmamis islemlerin bizim bildigimiz kadarini gormektesiniz. Bu listede sevmediginiz insanlar da olabilir, ama unutmayin bu liste hepimiz icin cok iyi bir sey. Paylasalim ve de T.C.'deki muzik aletleri satanlarin tekeline mahkum kalmayalim. Bundan dolayi bu liste bence degerli, bizim hacmimizi birbirimize guvenimizi artirmasi yonunden.

Sizinle sorun yasamis birisi bu iyi listede bulunabilir. O demek degil ki baskasi ile sorunsuz bir is yapmis olmasin, bunu unutmayiniz. Bir sonraki mesajimda bugune kadar hakkinda saibe cikmis katilmicilarimizin isimlerini yazacagim. Bu insanlardan bazilari iyi listede de olabilir, artik karar sizlerin!

Bir de sunu belirtmek istiyorum. Gelecekte buraya verdiginiz bilgileri biraz daha sistematik hale getirirsek bence daha bilgilendirici olacak. Bana "aaa bu herifte standardizasyon manayagi" diyebilirsiniz zira kiz arkadasimin sanirim oyle bir gorusu var! :LOL: Ama bunun yaninda alisverisi yaptiginiz insanin nickini acik ve secik bir sekilde yazarsaniz, ve de aldiniz mi sattiniz mi bilgisi ile urunun ne oldugunu acik ve secik belirteseniz cok guzel olacak. Bazi urunleri bilmedigimiz icin asagidaki linke bilmiyor falan gibi ibareler koymak zorunda kaldik haberiniz ola.

TurkRock.com Gerceklesmis Sorunsuz Alim Satim Listesi

Sevgiler,

B
 
muzzy arkadaşımız ile bir alışveriş yaptık bir sorunçıkmadı parayı önceden yatırdı aldıım gibi aleti kargoya verdim
sorunsuz bitti
kendisine teşekkür ediyorum
her ne kadar hakkımda bazı abartılan şeler çıksada
 
gogostar nickli arkadaştan gitar alışverişi yaptım ve gitarı elleriyle taa izmirden(benim paranoyam yusunden) getirdi birdahakine gozum kapalı alısverişimi yaparım onlan gayet temiz ve durust bi arkadaş ve iyi bir satıcı
 
DrB demiş ki:
Arkadaslar,

Sonunda Anil'in (muazzam) basladigi isi bitirip biraktigi yerden gunumuze kadar guncelledigim listeyi sizlere sunmak icin hazirlayabildim. Asagidaki linkten gerceklesmis ve sorun yasanmamis islemlerin bizim bildigimiz kadarini gormektesiniz. Bu listede sevmediginiz insanlar da olabilir, ama unutmayin bu liste hepimiz icin cok iyi bir sey. Paylasalim ve de T.C.'deki muzik aletleri satanlarin tekeline mahkum kalmayalim. Bundan dolayi bu liste bence degerli, bizim hacmimizi birbirimize guvenimizi artirmasi ................

B

Elinize sağlık. muazzam sözünü tutmuş sonunda :)
Ben burdan bu projeyi biraz daha geliştireceğimi duyurmak istiyorum. Yani insanlar alışveriş yapacakları insanlarının daha önce yaptığı alışverişleri ve bu alışverişlerinden aldıkları yorumları okuyabilecekler. Tabii Turkrock ın dışında gelişecek bu olay, ancak gönül isterdiki gene Türkrock içerisinde olsun. Şimdiden modülü hazırlamaya başlıyorum, umarım kısa sürede bitirebilirim.

Utku
 
preelektro ile alışverişimiz oldu,çok ilgili ve dürüst bir insan,herşey dediği gibiydi,bence alışverişinizi rahatlıkla yapabileceğiniz bir üye,tavsiye ederim
Hiçbir sorun çıkmadı herşey zamanında ve problemsiz oldu :)
 
drb ve muazzamın ellerine sağlık. yalnız benim bir önerim olacak alım-satımda zorluk çıkan, tamamlanmayan vb. alışverişlerin de listesi olsa ne güzel olur :) :)
 
Zamanını ayırıp da emek verip bu listeyi hazırlamışsınız ya, tebrikler... ve de teşekürler...

Artık en azından bir referans var diyebiliriz bu alım-satım'larımızda...
 
MrBlues Nickli arkadaştan Korg ax1000g yi aldım.Alışverişi elden yaptık.saolsun maltepeden karşıladı beni.gayet temiz bi alışveriş oldu.
 
prelektro dan fast track 2 aldım gayet gusel yalnız fazla yıpranmış fakat sorun değil.sonuçta manyetik aldım,tel almadım!
Ayrıca özbeksele dk2 den çıkan stok humbackerı sattım.güle oynaya kullan..
 
Geri
Üst