Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

lic_x arkadaştan Elektro Akustik gitar aldım.
gerekli güzelliği yaptı kendisi ve gitarı hiç üşenmeden anlaştıktan yarım saat sonra kuzenimin evine getirdi. tşkler.
 
cavernosum arkadaştan amfi aldım. eskişehirden ankaraya güzel bir seyahat geçirdi amfi. arkadaş öyle paketlemiş ki 10 dakika harcadım açmak için. kimbilir o ne kadar zaman harcadı paketlerken. kargoyu ucuza getirebilmek için baya koşturdu sağolsun. kendisi son derece güvenilir biri. benim hiçbir kaygım olmadı başından beri ve amfi tertemiz geçti elime. teşekkürler.
 
wild_child demiş ki:
cavernosum arkadaştan amfi aldım. eskişehirden ankaraya güzel bir seyahat geçirdi amfi. arkadaş öyle paketlemiş ki 10 dakika harcadım açmak için. kimbilir o ne kadar zaman harcadı paketlerken. kargoyu ucuza getirebilmek için baya koşturdu sağolsun. kendisi son derece güvenilir biri. benim hiçbir kaygım olmadı başından beri ve amfi tertemiz geçti elime. teşekkürler.
Rica ederim. Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Bu arada paketleme için fazla zaman harcamadım açıkçası; ampli zaten kutusunda ve korumaları ile duruyordu, ben sadece kutunun kapaklarını kapatıp birleşme noktalarına birer sıra koli bantı çektim o kadar. Bu da benim toplamda 1-1,5 dakika gibi bir zamanımı aldı. Aslına bakarsak sende maket bıçağı ya da muadili keskin bir aletle birleşme noktalarındaki bantları kesmek suretiyle 30 saniyede açabilirdin paketi :)

Şaka tabi, alınmazsın umarım. Tekrar hayırlı olsun.

Bu arada arkadaş da son derece iyi bir insan, hiç zorluk çıkarmadı alışveriş esnasında. Israrla alışveriş ediniz.
 
arkadaşlar,
geçenlerde lipstick_ nickli ümit isinli şahıstan behringer fcb1010 foot controller aldım
deneme fırsatım 3-4 gün sonra oldu ve acaip cahildim o zaman bu konuda... bu kişinin bana sattığı alet, ki şu anda bu forumun piyasasının çok üstünde bi para vermiştim kendisine, bozuk çıktı resmen... expression pedallarda prob var... pedallara görev atıyorum ancak halen pedala dokunduğunda bank değişimi ve ilginç ses senkronizasyonlarıyla karşılaşıorm... :) kendisiyle bu konuda görüştüğümde de hiç yardımcı olmadı, ve bizim çözüm yoluna gitmedi, beni de msn'de blockladı ve bağlantıyı kopardı... bu "lipstick_" nickli arkadaş ile alış veriş olayına girecek insanlara bu tarz sorunlarla karşılaşabileceklerini anlatmak için yazıyorum buraya... ben kazığı yedim, ama siz yemeyin... iyi günler dilerim...
 
benim sattığım alet ;
1. si benim değildi.. ben seni sahibi ile irtibata geçirdim.
2. çalısır durumdaydı ben sana satarken.
3. ben nebileyim senin bozmadığını?
4. ben seni sahibi ile irtibata geçirdim mi? geçirdim.. olay benden çıktı yani.. ben aracı oldum sadece.. ayrıca piyasanın üstünde bi fiyata almadın . 230 ytl ozamnki kura gore 150 dolar eder. ki ben yeni aldığımı eklemiştim...blockladım çünkü artık fazlaca üstüme geldin. ben sahibini telefonunu verdim sana . mailini verdim sana .. geriis ilgilendirmiyo beni.. benim cebime ne 5 kuruş girdi ne bişey oldu. aracı oldum. işin goruslsun istedim. arkadasıma da yardımcı oldum.. olayları anlatırken tek taraflı anlatma. yada anlat.. beni tanıyan tanıyo.. senin soylediğin saçmalıklar ile ilgilenmiyorum. hala soyluyorum ortaça git ulaş garntı belgesi mevcut. eğer senden kaynaklanan bi sorun var ise de git garantıde yaptır. ben burda 2 senedir varım. KİMSEYE KAZIK ATMADIM ATMAMDA. ADAMHI HASTA ETMEYİN . senin 2 kurusuna temah edecek değilim.! 135 kere bu forum yolu ile alısveris yaptım. kımı kazıklamısım.? üslubunu koru iftira ama. ben aleti sana deneyerek verdim. sen bozduysan benim sorunum değil.!.
 
geçmiş olsun arkadaş pedala reset atıp midi kablosuyla yeni komut gönderse sorun kendiliğinden çözülebilir

eyer pedalı bu forum aracılığıyla kendi ismini nickini kullanarak sattıysan bu olayda seninde suçun var adam seni araştırmış daha önceki alışverişlerine güvenerek bu pedalı almış olabilir
 
lipsitick_ seni herkes biliyor merak etme. aynı şekilde bana yalan söylemiştin bi zamanlar hatırlarsın.. kullanılmış dvd writeri sıfır diye satmaya çalıştın bende az çok bu işlerden anladığımı sana hissettirince kendi kendine böyle bi laf ebeliği yaptın satmıyorum şu bu diye daha sonra da msn^den bana KÜFT ETTİN. burada çok alışveriş yapmışsındır.. bende burda 60-70 tane alışveriş yaptım BENDE SENİ OLUMSUZ TANIYANLAR ARASINDAYIM. nerede kavga nerede sataşma nerede bi olay var sen içindesin. şurda kendini savunurken bile "ADAMHI HASTA ETMEYİN . senin 2 kurusuna temah edecek değilim.! " diyosun BU NASIL Bİ ÜSLUPTUR?
arkadaşım iki kuruşa temah etmeyeceksenn o zaman burda alışveriş yapmayacaksın. yada düzgün yapacaksın. insanlara ters tepki vererek sinirlenmiş ayakları yaparak kimseyi etkileymessin burası babanın hanı değil.. başkalarının aletlerini satarak 135 kez alışveriş yapmışsın.. o zaman ya 135 alışveriş yaptım demeyeceksinn başkalarının aletleriyle imtiyaz almayacaksın.. yada bunu diyebiliyosann sattıgın yada sattırdıgın aletin arkasında duracaksın. Haksızsam birileri beni uyarsın. herkese iyi alışverişler.
 
@fender_usa tanıdığım alışveriş yaptığım bir adam...
bir kaç kez alış veriş yaptık hiç bir problem yaşamadım...
gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz...
@lipstick_ denen arkadaşı hiç tanımıyorum ama topic'lerden okuduğum kadarıyla bir çok kişinin memnuniyetsizliği var...
 
burda memnun olmayan insanlar var lipstickten.2 kişinin bile memnun olmaması hoş durum değildir.crizzy pedal aldım problemli diye aktardı.olabilir.yani kul yapısı allah yapısı değil ya elbette arızalı olabilir.ama bunu sorumlu crizzy değildir.lipstick cihaza aracı olduysa o alete kefil olmuştur.SÖZ AÐIZDAN ÇIKAR.yani lipstick sağlam dediyse satarkan sağlamolmaılı.işin kötü lisstickin dediği"nerden bileyim senin bozmadığını" cümlesi mala ne kada rgüvenmediği aslında malın bozuk olma ihtimali var ama gene de ben sana sattım manası çıkar.eğer gereçekten iyi bir satıcı olsaydı.o aleti satarken bak kardeş en bu aletia lıcan ama bi v-ampta deniyelim.bende yok sende varsa getirde bi yerde deneriz.gitar taşımak artı 1 kulaklık bu kadar zor olmasa gerek.zaten tavrından da olumsuz olduğu anlaşılıyo.
135 tane satış yaptığı çok iyi memnuniyet sunduğu anlamına da gelmez.
ki lipstick haklılığını savunabilmesi için o aleti test prosedürünü uygulayarak satışa sunması gerekirdi.bunu yapmadıysa her türlü olumsuz eleştiriye de açık olmalı.
şu da ayrı bir konu beni hasta etmeyin demiş.bu yakışık bir cümle değil.kimin hasta kimin akıllı olduğu da belli olmaz.elden bir alışverişte karşılık hoş olmyan sert davranışlar da sergilnebilir.
üzüldüm.aynı sayfada bir insan için 1 den fazla olumsuz durum olsun.
 
ya bakılacak olursa 2 değil bir kaç tane daha var lipstickin durumları.. yani isterse büssürü iyi alışveriş yapmış olsun bir kaçının insanı zor duruma düşürmesi gerçekten düşündürüyor alıcı satıcıları, ben bundan çok önceden beri zaten lipstickin aldığı sattığı mallara bakmam ya bana piyango patlarsa diye.. yani yüzde 1 dahi olsa insan bana patlarmı diye düşünüyor öte yandan çözüm yolu arayışıda pek güzel değil... üstüne üstlük sitede ikitane lipstick olması da düşündürücü...
 
bugün ismail abi (gırnata) ile cok güzel bi alısverisimiz oldu.kendisine manyetik ve tremolo sattım..saolsun kırmadı avcılardan bakırkoye kadar geldi..gozunuz kapalı alısverisinizi yapın cok sağlam adam...
 
masterofpuppetsasd'tan söylediğinden de temiz manyetik seti ve tremolo aldım. Forumu takip edeceğini ve alışverişlerde bulunacağını düşünerek buradan kendisi için olumlu referans veriyorum, kendisine güvenmemenizi gerektirecek bir durumu yoktur, sözünün eri ve anlayışlı birisidir.
 
GIRNATA demiş ki:
masterofpuppetsasd'tan söylediğinden de temiz manyetik seti ve tremolo aldım. Forumu takip edeceğini ve alışverişlerde bulunacağını düşünerek buradan kendisi için olumlu referans veriyorum, kendisine güvenmemenizi gerektirecek bir durumu yoktur, sözünün eri ve anlayışlı birisidir.


GIRNATA arkadaş senin güzel yorumun üzerine masterofpuppetsasd arkadaşın vermiş olduğu ilan ile ilgilendim. satmak istediği zoom 505 II yi almak için msnden görüştük. kendisiyle anlaştık. sattım gitti hayırlı olsun pedal senindir dedi. herşeyi konuştuk hallettik. daha sonra pedal arkadaşımda emanet. şu an istanbulda değilim gibi çeşitli sözler söyledi. arkadaşını aramasını istedim. arkadaşımı aradım istanbulda değilmiş tatile gitmiş pedal evde kalmış 15 gün sonra gelecekmiş benim istanbula geleceğim kesin değil şöyle böyle birçok birşeyler söyledi.. bu sözler ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.. daha sonra beni msnden engelleyerek cıktı.. başka bi msnden ekledim pedalı almak istiyorum dedim.. hemen msnimi ekledi ve geldi. yapmış olduklarını yüzünede söyledim. bu topicede gerekli şeyleri yazacağımı bildirdim kendisine hiç umursamaz bi tavırla yaz dedi ve tekrar benim msni sildi.. bu tarz arkadaşlara dikkat etmenizi öneririm. şu anda beni engellediğini görmek için başka msnden eklediğimde pedalı hem bana satmıştı hemde yeni eklediğim msne satmak için konuşmaya başlamıştık.. bu tarz kişiler bir aleti birden fazla kişiye satarakk bu şekilde yalan bilgiler beyan ederek insanları dolandırmaları kaçınılmaz olabilir. TÜM TÜRKROCK DOSTLARIMIN BU TARZ KONULARDA DİKKAT ETMESİNİ ÖNERİRİM.

:arrow: masterofpuppetsasd nickli şahıs olumlu ilk yorum aldığı günde yaptığı hareketten dolayı benden olumsuz ilk yorumu aldı. bilgilerinize sunarım.. herkese iyi alışverişler..
 
masterofpuppetsasd umarım cevap verebilir bu duruma :? Bu arada bahsi geçen tatile gidecek arkadaşla bu gün görüşmüştüm sanırım (satılık ilanı olan hohner flying-V'nin sahibi). Ortada tatile giden biri var orası kesin.

Şunu da ekliyeyim; masterofpuppetsasd seymour duncan jb ve jazz manyetik setini 175ytl'ye hemen satabilecekken bir ihtimal satın alabeceğimi, kesin birşey söyleyemeyeceğimi belirtmeme rağmen benim için 4 gün boyunca elinde tuttu.
 
GIRNATA demiş ki:
masterofpuppetsasd umarım cevap verebilir bu duruma :? Bu arada bahsi geçen tatile gidecek arkadaşla bu gün görüşmüştüm sanırım (satılık ilanı olan hohner flying-V'nin sahibi). Ortada tatile giden biri var orası kesin.

Şunu da ekliyeyim; masterofpuppetsasd seymour duncan jb ve jazz manyetik setini 175ytl'ye hemen satabilecekken bir ihtimal satın alabeceğimi, kesin birşey söyleyemeyeceğimi belirtmeme rağmen benim için 4 gün boyunca elinde tuttu.

vallahi durum ortada işte, bana sattığı birşeyi beni engelleyip başka bi msne tekrar sattı. söyleyecek söz yok
 
lipstick_ ile ilgili konuda bu arkadaş "artık senle uğraşamam, blockladım seni evet..." dierek zaten kalitesini belli etmiştir... ben de asla ortaç isimli şahsı kendime muhatab görmüyorum... çünkü ben alışverişi lipstick_ nickli kişi ile yapmışımdır... ben kazığımı yemiş şekilde oturuyorum üzstüne ve aleti kendi imkanlarımla yaptırıyorum şu anda... alışveriş yapacak arkadaşlara da durumumun örnek teşkil etmesini istiyorum... bu kadar başarılı bir forumda böyle insanların da diğerleri üstünden para kazanma içgüdülerini asla kabullenemiyorum... burda ben de türlü alet satışları yaptım... ve kimseden de en ufak şikayet almadım... dürüst olabilmek, sattığın malın arkasında durabilmek önemli... bunu yapabilen tüm arkadaşları kutluyorum... bu forum sizlerle daha güzel... teşekkürler...
 
bi saniye ben baska bi msn e tekrar mı sattım.bole bi olay yok..msn den hemen gittin baska bi arkadas daha var ona satalım bari diye bir özel msj geldi senden..ustelik baska bir msn adresi beni ekledi hatta nicki "askmm seni cok seviorum" gibi bişeydi...ne satın almaktan nede baska bi seyden bahsettin...hemen suclamaya basladın..ayrıca zoom processor u 30 ytl gibi bir fiyata indirdim(param yok su sıralar,hedie etcem gibi sozler kullandın) aynı gün içinde bşr sx telecaster gitara 100ytl teklif edebiliosan buda ilginc..her neyse burası aslında kavga etmek yada tartısmak için bir mekan değil...sadece bazı suclamalar gercek dısı ve bunları belirtme ihtiyacı duydum.ama evet sehirler arası alısveris sevmediğim için seni engellemem yanlıstı haklısın..ama bunun yanında baska asılsız iddialarda bulunma...
 
bugün okayd(aydın abİ) ile cok güzel alısverisimiz oldu..kendisinden sx telecaster aldım..dediinden cok daha temiz ve rahat..ve kendisine bir v kasa hohner sattım...cok güzel bir alısveris oldu kendisine güven bakımından tam puan veriyorum...
 
Geri
Üst