Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Gırnata (ismail) den ibanez sz520 aldık, alışverişi elden gerçekleştirdiğimiz için bir problem yaşanmaması muhtemeldir ama iki gün önce tiko para önermemize rağmen başka bir arkadaşa sözverdiği için gitarı bize vermemesi takdire şayandır, demekki sözünde duruyormuş, burdanda ayrıca teşekkür ediyorum.. :)
 
yield (Emrah)'dan 4 çıkışlı adaptör aldım.Sorunsuz alışveriş gerçekleştirdik.Adaptör de sıfır mübarek.Hiç gürültüsüz çalışıyor.

Emrah'a sonuna kadar güvenebilirsiniz:)

Teşekkürler Emrah:)
 
ben cenk ten (holy bastard) çok memnunum davul konusunda anlaştık anfi üstüne para verecekti parayı çıkaramadı al abi anfi sende dursun davulu nasıl olursa yollarsın dedi. acayip mahçup oldum. ayrıca bi anfi alışverişinde daha kargo teyidini almadan direk parayı bankaya yatırmış. güven benim en önem verdiğim şeydir hele hele küreselleşen dünyada cenk gibi arakdaşlar olduğu sürece bi süre daha bu dünyaya güvenebiliriz sanırım. sizde cenk e güvenebilirsiniz. teşekkürler saygılar.
 
Çok teşekkür ederim Yavuz ağabeyciğim :) O senin güzelliğin :) Davul konusunda her türlü yardımı yaptın elinden geldiğince... Ayrıca güven problemi de çekmedim seninle konuşurken , amfiyi o yüzden gönül rahatlığıyla yollayabilirim dedim :) Yavuzkeremlongur'e de gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz , ben kefili olurum :) Teşekkürler :)
 
badblues nickli arkadaştan pod xt live aldım.Alet gerçekten dediği gibi tertemiz ve sorunsuzdu.Kargoyu alıcı öder diye konuşmamıza rağmen kargo masrafını üstlendi.Gayet de uygun bi fiyattan verdi sağolsun.Kendisine teşekkürü bir borç bilirim...
 
haybeyee nickli arkadaşa vamp pro sattım. ilk önce parayı yatırdı.ben de hiç vakit kaybetmeden kargo ile yolladım. sorunsuz bir alışveriş oldu. kendisine teşekkür ederim.
 
bunu yazan belki ilk ben değilimdir. Bu alım-satım başlığı altında bu işi ticarete dökmüş kişiler var. birinden 100 ytl ye alıp diğerine 110 ytleye satan. Daha önce kendinde o aletin olduğunu daha ucuza sattığını iadda eden kişiler. madem sattın niye bi daha alırsın kardeş zorunmu var? satılık bir aletimi sdc piyasa fiyatını öğrenmek amcaı ile sürdüğüm bi fiyatı söyleyince ben ondan daha önce sattım arkadaşlarım sattı sen bu fiyata satamazsın diyen birileri var. ha konuşmada ben alaya başlıyınca bunu kendine yediremeyen kişi bide konuşmayı başı göğe ereceğini sanarak başlığımın altına bu kişi bana şöle şöle dedi aman ha siz ha sakın ha gibi uyarılarda bulunma aşşalığınıda göstermiştir. bu tür kişlerin beni ekliyceğini en başından biliyordum. ilk fiyatı yüksek sürme sebebimde budur. böylece kişinin asıl niyeti apaçık ortaya çıkıyor. neyseki kendilerini de sazan gibide belli ediyolar. mesleklerini devamını dilerim.
 
''NoLeafCLoVeR'' nickli arkadaştan Çin malı bir Affinity Squier aldım az önce, gerçekten tertemiz ve çok rahat, aslında birine hediye almıştım ama, kendime ayırabilirim :), kendisine çok teşekkür ederim.

Not: Daha önce alışveriş yaptığım arkadaşlar bilirler, gene süper hızlı bir operasyon oldu...:)
 
misurulu'dan elden teslim ibanez ae10lg elektro akustik gitar aldım. Muhabbeti iyi bir arkadaş lakin gitarı fazla övdü bana :evil: Gitarın e.q.'su için fishman marka olduğunu, akort burgularının akort kaçırmadığını söylemişti. E.q. üzerinde yazan modeli arattığımda karşıma "belcat "adında bir marka çıkması ve burguların mütemadiyen akort kaçırması hoş olmadı :?
 
gırnata öncelikle gitarın hayırlı olsun ama gitarın e.q. fishmandir usrunde yazan modeli arat direk fishman olarak karsına cıkıcaktır 2. olarakta akrt kaçırma problemi tellerin yeni olmasından kaynaklandığını zannediyorum ben ö şekilde bi problemle karşılaşmadım hiç
 
E.Q. üzerinde yazan kod "EQ7545R"dir.
fishman.comda "7545" kodunu aratıyorum ve hiçbirşey çıkmıyor. googleda "EQ7545R" ibaresini arattığımda kaşıma çıkan şey "belcat" markası, fisman'ın adından eser yok. şu halde nasıl
ama gitarın e.q. fishmandir usrunde yazan modeli arat direk fishman olarak karsına cıkıcaktır
diyebiliyorsun?

Üzerindeki teller hala eskileri, yeni telleri bu gün takacağım.

Sorun şu ki; bu gitarı ben elimden çıkarmak istediğimde de başkalarına "üzerinde fisman e.q. vardır" diyecektim ve rezül-ü tarümar olmam işten değildi. Böyle şeyler yapmayalım. Lespaul kasa olan her gitar nasıl ki gibson değilse her E.Q. da fisman değildir.

gitar_rock003, sanırım misurulu kullanıcı hesabına da sahip olan ilker arkadaşımız sensin :LOL:
 
hayır dostum o ben dilim cok yakın bi arkadasım 2 kat ustteki komsum olur kendisi ondayken yazdım cevap ı kendi hesabıma geçmeyi unutmusum yanlıslık olmus ama sorun diil yani ha o ha ben zaten ya o bende ya ben ondayım kusura bakma dalgınlıga gelmiş ondan girmişim
 
tobidyoufarewell nickli arkadaşın behringer anifisini satın almak istemiştim ama gereksiz bir çıkışta bulundu bana "ben bu anfiyi herkese satmak zorunda değilim" gibisinden bazı şeyler söyledi sanıyorum ptt den ödemeli gönder ikimizde güven sorunu yaşamayalım dediğimden böyle şeyler söyledi ama neticede ben bi şeyler alabilmek için gerekli olan parayı 6 ay gibi bir sürede toparlamışsam böyle bir şey istemem gayet normal ayrıca güven meselesi herkese satmam demek direk sen sahtekarsın gibi bir anlama gelir bana göre herşeysen önce birbirmize saygılı olalım ukalalığın alemi yok...
 
Geri
Üst