Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

mfatih1 demiş ki:
tobidyoufarewell nickli arkadaşın behringer anifisini satın almak istemiştim ama gereksiz bir çıkışta bulundu bana "ben bu anfiyi herkese satmak zorunda değilim" gibisinden bazı şeyler söyledi sanıyorum ptt den ödemeli gönder ikimizde güven sorunu yaşamayalım dediğimden böyle şeyler söyledi ama neticede ben bi şeyler alabilmek için gerekli olan parayı 6 ay gibi bir sürede toparlamışsam böyle bir şey istemem gayet normal ayrıca güven meselesi herkese satmam demek direk sen sahtekarsın gibi bir anlama gelir bana göre herşeysen önce birbirmize saygılı olalım ukalalığın alemi yok...

bence gereksiz bir tartışma başlatmanın alemi yok. alınganlık yapılan noktayı başından beri takip ediyorum ve bir insana güven duymamak onu sahtekar yerine koymak değildir. bu gibi bir kelimeyi ilan sahibi sarfetmemişken senin sarfederek bu boyutta alınganlık ve tepki ile karşılaman da yarası olan gocunur lafını beraberinde getirebilir ki sesizlik (sükunet) altındır lafının da doğruluk derecesi ortaya çıkar. bu konuda herhangi başka bir mesaj gelmemesi rica olunur ve bu konuyu gereksiz yere uzatmanın da zaten kimseye bir getirisi olmayacaktır.
saygılar...
 
"Burdaki her insana satmak zorunda değilim ben güven meselesi".

alım satım forumundaki mesajı dikkatle tarafsız bir şekilde okursanız bu mesajın ne anlama geldiğini anlarsınız ayrıca yarası olan gocunur demekle ne demek istediğinizi hala anlayabilmiş değilmim ama tekrar şunu söylemeliyim ki arkadaş beni direkt olarak sahtekarlıkla itham etmiştir niyetim böyle bir şey yapmak değilken böyle bir şey söylemiştir.
 
mfatih1 demiş ki:
"Burdaki her insana satmak zorunda değilim ben güven meselesi".

alım satım forumundaki mesajı dikkatle tarafsız bir şekilde okursanız bu mesajın ne anlama geldiğini anlarsınız ayrıca yarası olan gocunur demekle ne demek istediğinizi hala anlayabilmiş değilmim ama tekrar şunu söylemeliyim ki niyetim böyle bir şey yapmak değilken böyle bir şey söylemiştir.

okudum ve malesef anladığım kadarıyla hayata ve bilgiye karşı tecrübesizlikten kaynaklanan bir cevap ile karşı karşıyayım.

"arkadaş beni direkt olarak sahtekarlıkla itham etmiştir" diyemezsin. 65 yaşında avukat bir babanın oğlu olarak ve babamın yanında 5 yıldır noterlere ve mahkemelere ingilizce yeminli çevirmenlik yapan birisi olarak bunu net bir şekilde söylüyorum.
alınganlık yapmışsın ve bunu büyütmek yerine anlayışını ve sabrını büyütmen daha doğru olacaktır.
 
sizden daha tecrübesiz olduğum aşikar neticede henüz 20 yaşındayım ama ettiğim kelimenin ne anlama geldiğini iyi bilirim bana edilen kelimenin de ne anlama geldiğini bilrim tartışma gittikçe çatallaşmadan burada bitsin çünkü farklı yerlere kaymaya başladı herkese iyi günler.
 
K3R3M nickli arkadaşa pod Xt Live ve metal packi 750 milyona sattım..Ben önce aleti yolladım Ankaraya oda kontrol edip beğenip parayı bir gün sonra yatırdı. Kendisi ile iş yapacak arkadaşlar kesinlikle güvenebilir. Sorunsuz alışveriş oldu bende Bass pod xt live im ile mutlu mesut başbaşa kaldım...:)
 
leonjohancool arkadaşıma emg manyetik sattım...zaten aynı okulda tanıyorduk birbirimizi...güven içinde alışveriş yapabilirsiniz...hiç bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum...
 
blessed_spirit nickli arkadaşımızla alışveriş yaptık direk elden ele kuzeni vasıtasıyla alışverişi gerçekleştirdik sorunsuz zahmetsizdi.

Arkadaşımızla sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz tabi benlede =)
 
DreamofStyks demiş ki:
blessed_spirit nickli arkadaşımızla alışveriş yaptık direk elden ele kuzeni vasıtasıyla alışverişi gerçekleştirdik sorunsuz zahmetsizdi.

Arkadaşımızla sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz tabi benlede =)

manyaksın yaa :):):):) kendi kendini övüyorr... gülmektek kırıldımm::):):)
 
telecaster52 (yanılıyorsam düzeltin) ben ona dün pedal gönderdim oda bugün gitarı göndercek işalah gönderebilirse gitara kutu problem oluyomuş...sahi arkadaşlar kutu olmayınca gitarı kargolar kabul etmiyormuş alternatif bir yol bilen var mı??
 
misurulu (ilker) arkadaşımızdan..
- Klasik gitar
- Hard Case
aldım. Turkrockta yaptığım alışverişler içerisinde en hoşuma giden alışverişlerimden birisi oldu.. İlker o kadar iyi birisiki ne dediysemmm hiç birisine olumsuz cevap vermedi. Ne istediysem hepsine olur dedi ve kargoyu göndermeye kadar her şeyi aynen yerine getirmiş.. tabi telefonla görüştükten sonra 30 saniye içerisinde parayı yatırdım bende :)
kendisine çok çok teşekkürler. Bu arkadaşa sonuna kadar güvenebilirsiniz. *** (bu da yıldızlı pekiyi gibi bişey olsun yazacak birşey bulamıyorum. çok sevdim kendisini Örnek insan..) saygılar..
 
hehehe teşekkurler fender_usa o senin kiberlıgın ve olumlulugun sende bana karşı cok olumluydun sözunde durdun verdiğin saatte parayı yatırdın zaten en bastan sana güvenim vardı sorunsuz bir alışverişti yıldızlar için sağolun hocam :) senin le alısveriş yapmak güzeldi teşekkurler
 
Holy_Bastard(Cenk) benden sattığım DOD pedalı istedi bende direkt yolladım kendisine. Parasınıda haftaya falan göndercekmiş benim kendisine güvenim tam güle güle kullan pedalı cenk :) Bu arkadaşa karşı en ufak bir güven sorununuz olmasın.
 
Anatolia999 ile ultra-g alışverişimiz oldu sorunsuz güvenilir ve rahattı.

Ayrıca paketleme konusunda tam bir psycho =)) Yarım saatte sanırım 6 tane falan paketi iç içe açtım helal olsun üşenmemiş herşeyi yapmış.Teşekkür ederim kendisine burdan ayrıca alet sıfırdan farksızdı sağolsun.Pili bile içinde yafs daha ne diyim =)
 
DreamofStyks demiş ki:
Anatolia999 ile ultra-g alışverişimiz oldu sorunsuz güvenilir ve rahattı.

Ayrıca paketleme konusunda tam bir psycho =)) Yarım saatte sanırım 6 tane falan paketi iç içe açtım helal olsun üşenmemiş herşeyi yapmış.Teşekkür ederim kendisine burdan ayrıca alet sıfırdan farksızdı sağolsun.Pili bile içinde yafs daha ne diyim =)

Ben Teşekür Ederim. Hayrını gör... :)
 
Keremmm adlı dostumun forumdan DOD Distortion pedalını sattığını gördüm. Msn'den tonlarının nasıl olduğunu sordum , bir baktım fırlayıp gidip kargoya vermiş , döndüğünde bana referans numarasını söyledi pakedin :) Sağolsun varolsun dedim , ertesi gün şu saatte eline geçecek dedi kargo. Beklemeye başladım , ama kargo bir kaç dakika geç geldi :D Ama o sürede de beni mağdur etmemek ve canımın sıkılmasını önlemek için youtube'dan video linkleri vermeye başladı. Hizmetinde sınır yok yani :)

Pedalın kalitesine gelince , söylediğinden çok daha iyi bir pedalla karşılaştım , ayrıca içine yepyeni pil koymuş sağolsun :) Kargolama işini ise o kadar iyi yapmış ki , paket istanbul'dan marmaris'e gelene kadar (iş dolayısıyla marmaris'teyim) onunla top niyetine oynasalar bile pedal'a tek gram zarar gelmezmiş :)

Sonuçta pedalı satın aldım , parayı ise daha yatırmadım , haftaya yatıracağım... Kerem dostuma ise bana böyle güvendiğinden dolayı çok teşekkür ederim :) Onunla alışveriş yapmak müthiş bir zevk :) Kesinlikle hiç güvensizlik duymadan alışveriş yapabilirsiniz :) Ben gözüm kapalı kefil olurum :)
 
Geri
Üst