Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

halilpazarlama demiş ki:
guitar_lesson2 demiş ki:
Ben metalguiar33 nickli arkadaşdan s470 almıştım.. Baştan anlatayım...:
Ben forumdan epi lp standart almıştım.. gitarın parasını yarıdrım gitar 1 gün sonra geldi bi baktım sap boyanmış tamir görmüş.. gitarı geri gönderdim bu şekilde alamam diye... neyse paramı geciktirdiler bende tufan ekliydi msn de (metalguitar33) bana bu kişileri kınadı onlara lanet yağdırdı, paranı alamazsan benim kolum uzundur alırız dedi felan.. neyse tufanda o arada s470 satıyodu 500 liraya.. gitarım yoktu gitarda lazımdı paramda yoktu ama 300 lira + ekipmanlarım vardı.. tufanla konuştuk anlaştık.. gitar temiz dedi sorunsuz dedi... parayı yatırdım ekipmanları gönderdim. Gitar kargoya verilmedi 1. gün yok zaten 2. günde yok cumartesi pazar derken arkadaş pazartesi kargoya verdi salı elimde oldu galiba daha geç olabilir tam hatırlayamıyorum... ama beni gitarı gönderirken oyaladı baya.. neyse gitar geldi kargoda bi açtım gitarın sap kırılmış tamir görmüş, gövdede baya çatlağı var uzunca fretler ölmüş nerdeyse.. Ben bu adam yapmaz etmez diye bundan aldım hani yapanları kınıyodu yaa... sonra dedim gitarı geri al bu ne böyle suçlusun bunları söylemedin dedim.. adam suçlusun dedim diye doğru konuş bilmem ne üste çıkmaya kalktı.. iyi dedim paramı geri gönder dedim parayı harcadım dedi.. dedi o gitar o halde 350 lira eder dedi 150 lira atayım dedi.. iyi dedim öyle olsun yeterince darbe yedik zaten.. 100 lira + ds1 olarak geri gönderdi... gitarıda zor bela takasladım.. zarara girdim zaten fazlasıyla.. takasladığım adama tremolo kolunu tufan gönderecek dedim.. ama tufan nerdeyse 1 ay oldu daha tremolo kolu yok... Kolu istiyorum tamam göndercem diyo ama ses soluk yok...BU ADAM KENDİNİ BİŞEY ZANNEDEN HİÇ BİR ŞEY OLMAYAN BİRİ... MADEM KOLUN UZUN ŞU KOLUNU BANADA UZAT ADAMIM ;)

abicim almayın şehir dışından şu gitarları riske girmeye değermi zaten %90 satan adam memnun olmadığından satıyodur.Şu forumda sorun çıkan alım satımların büyük çoğunluğu dışarıdan alınan gitarlarla ilgili.pedal amfi tamam olabilir ama gitar büyük risk.üzülüyorum böyle olayları duyunca.malesef müzisyen tayfası içinde dünya umurunda olmayan sorumsuz insanlar çok.

evet dediğin gibi abi.. zaten o olaydan sonra töbe ettim dışardan gitar almaya.. bakalım adam karşılık verecekmiş yaptığına karşılık kolunu gösterekmiş bana hem suçlu hemde güçlü (ki güçlü olduğunu zannediyo yada bizi kandırmaya çalışıyoo kimse artık) ben bekliyorum yapsın bişiler görelim çok güçlü yaa kolu uzun yaaa... 10 kişi toplar gelir belkide (en fazla yapabileceği) aranızdaki sorun nedir sorduğunda biri bana temiz diye haşat olmuş gitar sattı ee sonra -neyse yinede gitar bende kaldı sattım.. tremolo kolunu gönderecekti söz verdi daha göndermedi.. gitarı alan arkadaşa yalancı çıktım... olay bu.. ki zaten amaç bişi göstermekse çok güzel karşılık veririm.. hatta biraz daha zorlasam siciline bok bulaşır hayatı boyunca çeker..
 
t-bone rumuzlu taylan isimli arkadaştan dd-7 'sini şehir aşırı bir alışverişle sorunsuz bir şekilde edindim. öyle bir paketlemişki açana kadar anam ağladı. :). çok kibar ve düzgün bir insan olduğu izlenimini verdi görüştüğümüz kısa süre zarfında, parayı göndermeden pedalı göndermek istedi..vs. kendisine buradan tekrar teşekkür ederim.
 
darknessmk adlı kullanıcıyla bir takas olayımız gerçekleşti.grubumdaki ritm gitarist arkadaş hallediyodu bu seferki pedal takas işini,sorun çıkacağını da sanmıyordum.boss mt2+50 milyon verecekti darknessmk.pedalı göndermeden önce evimde denedim ve performansında en ufak sorun yoktu.

sonra benim hakkımda başlık açtı,yalancı,çizik yok dediği pedal hasarlı,çalışmıyor diye.pedal sağlam kutulanmıştı,yolda birşey olduğuna inanmıyorum.mxrlar sağlam kasalıdır bildiğiniz üzere.

"pedalda çizik yok" dendiğini iddia ettiği için gitarist arkadaşımın palavrası sanıp 20 milyon göndermeye karar verdim.sonradan msn konuşma kayıtlarını okuduğumda ise böyle bir iddia olmadığını gördüm.pedalın sağlam çalıştığından başka birşey
vurgulanmamış.

bu dürüstlük (!) timsali arkadaşın gönderdiği boss mt2 nin ise pilinin takıldığı soket hasarlı,üzerinde de kozmetik olarak bir sürü çizik vb. var.ve benim aksime o pedalın "sıfır" olduğunu iddia etmiş.

bu dürüstlük timsali arkadaşa "pedalın tamir masraflarını" karşılayacağımı iddia ettiğimde ise "hee tamam o zaman güzel" dedi.pedalda dipses varmış,çalışmamazlık söz konusu değilmiş.maksimum iki lehim parasını karşılayınca susacak bir arkadaş (2 milyon,3 milyon?) neden bu kadar tantana yaptı? kendi pedalının haşatlığını saklamak için olabilir mi?

bu güne kadar bir sürü alışveriş yaptım forumdan.hiç bu kadar aşağılandığımı hatırlamıyorum.

cort evl x4 başlığıma da "bundan hiçbirşey almayın takas etmeyin" yazmış bu arkadaş.bir sürü takas olayım da oldu.örneğin bir arkadaşla yaptığımız takasta dragonchaser'dan alınan behringer digital reverb'ü kullandık.kendisi de yazar zaten.ya da boss ml2 + ge7 takası da yaptım.bu pedallar neyi iddia ettiysem o şekilde ulaştı karşıdakilerin

bir arkadaşın "bozuk laptop" dediği hasarlı laptop'ı y_cetin'den aldım,arkadaş satarken bütün sorunlarından bahsetmişti,ben de aynı şekilde davrandım.

sonra aynı laptop'ı hop-e ile takasta kullanmaya karar verdim ve anlaştık. laptop 60 ytl değerinde pedalla takas edecekken laptopta son gün çıkan elektrik problemi nedeniyle laptopu 20 ytl sayıp yanında 40 ytllik venson wah volume verdim.

"bozuk laptop" meselesini de aydınlattığımı düşünüyorum.

iyi-kötü yorumlarınız için teşekkürler.
 
Takas

A-lee nickli arkadaşımla iki kez takas olayım oldu daha önce hiç tanımıyordum kendisini. Bozuk denilen mxr pedalı benimle takas etmişti o pedal 1 seneliktir mydukkandan alınmıştır bende takasla aldım arkadaşımdan. Alırken denediğimde pedaldan hiç dipses çıkmıodu arkadaşımın gitarı ile denemiştim ki zaten sessiz çalışmasıyla bilinen bi pedal gitarın manyetikleride EMG ZW setiydi. Ancak gaini köklerseniz pedalın drive ı çok güçlü olduğu için ötme yapabilir ki benim gitarımda yapmıştı ve bunu amfiden gaini kısarak çözmüştük yani olağan dışı bişey yoktu çok abartılmış dip ses örnekte görüldüğü gibi gitardan kablodan vb birsürü nedenden gerçekleşiyor daha dikkatli ayar yapmak lazım diye düşünüyorum . İki alışverişte temiz bi şekilde gerçekleşti. Hatta müzik adına birçok konudada paylaşımlarımız oldu arkadaş olduk . A-lee arkadaşım gayet temiz bi arkadaştır ucuz oyunlarla işi olmaz. Takas işi güven işidir. A*lee arkdaşımla inşallah daha nice takas olayları gerçekleştiririm. Konuşarak hertürlü problem çözülür iyi alışverişler ...
 
İlmik kullanıcı adlı Sercan arkadaşımızla çok güzel bir takas gerçekleştirdik, kendisi son derece iyi niyetli bir arkadaşımızdır, tekrar teşekkür ediyorum yaptığı yardımlar ve iyi niyeti için...
 
A-Lee adlı arkadaşımızla bizim geçen haftalarda bir alışverişimiz olmuştu.Kendisine bir adet kh-602 satmıştım ve ne para konusunda nede güven konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım ben bu arkadaşımızın güvenilir ve dürüst bir insan olduğunu söyleyebilirim.Son zamada meydana gelen pedal takas olayında ise bir şanssızlık olduğunu düşünütorum.Çünkü A-Lee adlı arkadaşımızın böyle birşey yapacağına inanmıyorum.Her konuda güvenebilirsiniz.
 
birkaç gün önce "sansasyon" nickli arkadaş ile alışverişim oldu. kendisi çok iyi niyetli birisidir. hatta ben ilçede oturduğum için kargo elime zamanında geçsin diye 1 gün önceden yolladı kargoyu bana güvenerek. teşekkür ediyorum kendisine
 
Bugun (pazar günü) bensuaf ( Nafi ) isimli abimden Dimarzio Super Dist. manyetik aldım.Evime kadar geldi.Lehimlemesine kadar kendisi yaptı..Ayrıca 2.5lira çıkmadığı için eksik verdim parayı :p Allah razı olsun gerçekten çok güzel manyetik almış oldum ve hiç yorulmadan.İnşallah daha çok alışverişimiz olucak..

Ayrıca mecmast ı hazır hatırlamışken alışveriş yapacaktık ama olmadı.Fakat benim her türlü sorunumla ilgilendi.bu yuzden hazır aklıma gelmişken teşekkür etmek istedim.
 
Gırnata nickli İsmail ile bir alış-veriş yaptık.Son derece güvenilir hoş muhabbet bir insan.Alış-verişlerinizde kendisine güvenebilirsiniz.
 
01 (sevgili Çetin)'den gitar aldım. Hani birkaç mesaj öncesi "guitar_lesson2" arkadaşımız şehirler arası (kargo ile) gitar alımında başına gelenleri anlatmış.

Ben de kargo ile, görmeden etmeden gitar aldım. Arkadaş ne beyan ettiyse aşşağı yukarı aynı çıktı :LOL:

Sadece gitarı bu derce iyi paketleyip kargolayacağını beyan etmemişti. Sağolsun gitara kavuşana kadar bir baya terledim (Nevresimlere mi sarmalamamış artık zarar gelmesin diye. Neler neler...) Hani gitar zaten kutusunun içinde softcase ile birlikte :D

Kendisine sözünün erliği ve gösterdiği özenden dolayı teşekkür ediyorum.
 
Rica ederim İsmail ne demek.Eğer bir alış-veriş yapıyorsak malı sana en sağlam şekilde ulaştırmak benim görevim.

Güle güle kullan,parmaklarında eskisin yeni gitarın :D
 
Geri
Üst