Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Mr.Samwise nickli Çağrı arkadaşıma gitar gönderdim.Parasını ben gitarı kargoya vermeden 1 gün önce yolladı.Kendisine güveni için ayrıca teşekkür ediyorum.
Gitar bugün eline ulaşmış olacaktı :) Umarım kutulama işlemi iyi olmuştur :)
 
yutup123458 demiş ki:
Yolladığım emg85 , CihanExplorer'a sağ sağlim ulaşmış en sonunda :) kendisi gayet güvenilir bir arkadaştır,yok hesapta kestiler,bankada kestiler diyerek 3-5 kuruşun üstüne yatan insanlardan değildir :) alışveriş yapacak arkadaşların bilgisine.

O 3-5 ler hatta 10 tl lerden o kadar çok alacağım varki saolsun borçlarının üzerine yatan arkadaşlara selam yolluyorum burdan :D ama liste hazırlıyorum asacam yakında buraya.kargoda konusunda anlaşıp ödemeli gönderen arkadaşlarda var yazıyorum tek tek :D yakında flash flash
 
öncelikel bugün alışveriş yaptığım slipknot777 nickli mustafa arkadaşımız anlayışlı ve mükemmel bir insan.başkası olsa söverdi bana çok geciktim ama sağolsun anlayışla karşıladı ve sorunsuz bir alışveriş oldu
 
mrt_guitar nickli sözde murat erdi keçeci isimli arkadaşla ps1 satışı için anlaştık kargoyu gönderdim ne ses ne seda nede para var msjlarımada cvp vermiyor. merak etmesin 30 ytl için peşine düşmem kimsenin başkalarının 300 ytlsi gitmesin diye uyarıyorum.alışveriş yapmayın...
 
Selamlar.. Çeşitli sağlık problemleri nedeniyle bir haftadır pek bakamıyorum buralara, bu süre zarfında birkaç alışverişim oldu..

Soundcheckx nickli gökhan arkadaşımdan ehx the worm aldım, çok istediğim bir pedaldı kendisine teşekkür ederim..

sancez nickli Ali İhsan dan 8gb flash disk ve philips kulaklık aldım.. Ptt beni 2 hafta bekletse de bikaç gün önce elime geçti.. Paket açıktı fakat denenmiş olduğu yazıyordu. Ürünler garantili. Çok uygun fiyata bu aletleri aldığım için mutluyum. Kendisine teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirisiniz. Böyle ıncık cıncık satıyor sürekli tahrik ediyor beni. Tekrar alışveriş yapacağımı umuyorum fakat birdahaki sefere pttyi kullanmasın mümkünse heder ettiler beni.. :)

Gelelim esasoğlana; crestline nickli Uğur arkadaşımdan 2 tane pedal ve pedalboard aldım. Aletler aynen söylediği gibiydi. (octave pedalı biraz rahatsız ediyor bazen ama herhangi bir kusuru yok sanırım cahilliğimden bana öyle geliyor.. :) ) Fuzz pedalı da harika iyi ki aldırmış bana onu da..

Kendisi ödemede her türlü kolaylığı sağladı bana çok çok teşekkür ediyorum burdan. Kargo da parayı yatırdığımın ertesi günü elimdeydi. İlgisi ve samimiyeti için ayrıca teşekkür ederim. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz..Zaten kısa zaman içinde tekrar görüşeceğim kendisiyle.. :)

Tekrar teşekkürler herkese.. Kolay gelsin..
 
yukarda belirttiğim olayda kargo bana geri döndü bide kargo parası ödemek gerekicek sanırım :D

herkes görsün diye irsaliye nosunu veriyorum yurtiçi kargodan bakarak gencin başıma açtığı saçmalık teyid edilebilir

107167121386
 
"fender_mexico" nickli "Yiğit Boğaz" hakkında birşeyler yazmak istiyorum:

Kendisiyle 2 seneyi aşkın muhabbetim vardı. Buna güvenerekten, 4 ay önce Dimarzio X2N manyetik sattım, önce manyetiği yolladım parayı bir hafta sonra alacaktım. Halen parasını alamadım.

Her akşam msn de "yarın yatıracağım abi" diyor. sabah yine para yok. sms ile de durum aynı. Özetle:

Kendisini kınıyorum, ayıplıyorum ve alışveriş yapacak arkadaşları uyarıyorum burdan. Şunu da ekleyim:

Dağlara güvenme, kar yağar. İnsan beşerdir, beşer şaşar.
 
emrecim geçmiş olsun.. yiğiti 1 aydır arıyorum bende telefonlarına da çıkmıyor pek ilgilenmiyorum açıkcası arkadaşlarının hepsini tanıyorum gitar öğretmenini hocasını tanıyorum evini biliyorum mekanlarını biliyorum. İstiyosan hem diğer arkadaşım için hemde senin için kendisiyle küçük bie görüşme yapayımmı?
 
emre abi kusura bakma sana karsı baya mahcup oldum acıkcası =) paranı yarın yatırıyorum telefon konusuna gelince arkadaslarım ile konustuysan fender_usa bozuk olduğunu bilirsin ki bunu emre abi de biliyor ve seninle istediğin yerde görüselim bir problemin varsa.. Senin haricinde burada bir cok problemsiz alıs&verisim oldu..
Emre abiye karsı yanlıs seyler yaptığımın bn de farkındayım ama kendisine söyledim zaman problemim var biraz tatile girdikten sonra da baska problemler yasadım kusura bakma sana izah ederim simdi yeni bir tel. e takıyorum hattımı abi irtibata gececeğim hemen seninle.. Ancak fender_usa senin derdini anlayamadım zamanında aramızda olmus tatsız ve ufak bi problem icin icinde bana karsı bu kadar büyük problemler yaratmıssın.. Neyse problemin anlasalım,halledelim =) mekanlarıma kadar biliyorsun zaten sen gelir misiiin yoksa bulusmak icin düsündüğün bir yer var mı.. Bu kadar laubalice bi yaklasım görmedim.. ''Kendisiyle görüselim''

Diğer arkadasım dediğinde Barıs olsa gerek..Onunla biz en son konustuğumuzda su an icin yamahamı takaslamayacağımı söylemistim.. Onunla benim aramdaki probleme sen ne hakla dahil oluyorsun ya da karısıyorsun anlayamadım acıkcası..
 
Angelbomb nickli Eser arkadaşımızla çoook rahat bi alışveriş yaptık.gayet keyifliydi herkes güvenle alışveriş yapabilir.

birde boss br 864 aldığım uğur var ama nickini yazamıyorum hoockiecoockieman gibi birseydi(kusuruma bakmasın )
sorunsuz ve keyifli oldu

böyle arkadaslarla alısveris yapmak keyifli oluyor
 
sinan123 nickli arkadaşa STK-S2 Hot Stack® for Strat® sattım. havaleyi yaptı ve ben de ertesi gün kargoladım. düzgün bir arkadaş güvenebilirsiniz.
 
Yiğit çok konuşma. Daha yaşın küçük.
Benim en yakın arkadaşlarım bak Barış ve Emre...
Onlara yapılan en ufak bir yanlış bana yapılmış sayılır.. Sen problemleri yok et kimse sana karışmasın. ok iyi satışlar
 
karşılıklı ogünle kargolaştık...zaten konuşup anlaşma kısmındada bi sorun yaşamadık..tıkır tıkır saat gibi sorunsuz hallettik......teşekkür ediyorum kendisine
 
fender_usa demiş ki:
emrecim geçmiş olsun.. yiğiti 1 aydır arıyorum bende telefonlarına da çıkmıyor pek ilgilenmiyorum açıkcası arkadaşlarının hepsini tanıyorum gitar öğretmenini hocasını tanıyorum evini biliyorum mekanlarını biliyorum. İstiyosan hem diğer arkadaşım için hemde senin için kendisiyle küçük bie görüşme yapayımmı?

köksalcığım çok teşekkür ederim duyarlılığına.olayı güzelce hallettik yiğitle. buraya mesajı yazdığım gün yiğit aradı ve defalarca özür diledi ayrıca bazı ailevi sorunları varmış, onları dile getirdi. bugün de sabahtan paramı yatırdı sonunda. olay bitti yani.

fender_usa demiş ki:
Yiğit çok konuşma. Daha yaşın küçük.
Benim en yakın arkadaşlarım bak Barış ve Emre...
Onlara yapılan en ufak bir yanlış bana yapılmış sayılır.. Sen problemleri yok et kimse sana karışmasın. ok iyi satışlar

Kardeşim yanlış düzeltildi. problemler yok oldu. sen enerjini harcama şimdilik :) ankaraya gelince funk yapacaz daha :)

Ayrıca burdan da söyleyim yiğit'in telefonu gerçekten bozuktu. dün yenisini aldı. umarım o da yapamadığı ve yarım bıraktığı işleri düzeltecek. eğer varsa yaptığı hataları düzeltecektir.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. İyi günler, iyi forumlar.
 
Acidrock nickli Eren'den Behringer pedal aldım.. Arkadaşı tanımama rağmen parayı önce ben yolladım daha sonra o da aynı gün aleti yolladı. Güzel bir alışveriş oldu. Tavsiye edebileceğim bir arkadaş kısacası..
 
bugün sinan123 nickli arkadaştan add+ pedal aldım. sorunsuz ve hızlı bir iletişim sonucu iki taraf içinde olumlu bir alışveriş olduğunu düşünüyorum..
 
Dragonchaser demiş ki:
Acidrock nickli Eren'den Behringer pedal aldım.. Arkadaşı tanımama rağmen parayı önce ben yolladım daha sonra o da aynı gün aleti yolladı. Güzel bir alışveriş oldu. Tavsiye edebileceğim bir arkadaş kısacası..

Teşekkürler.Gerçi kardeş site üzerinden yaptık alışverişi :D
 
Geri
Üst