Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

İskambil desenli Sticker inlay getirmem için sipariş veren,şuan ismini unuttuğum arkadaşım;sana bir türlü ulaşamıyorum,bekliyorum hala bana ulaşmanı ulaşırsan sevinirim bir an önce :D
 
Arkadaşlar gigadeth nickli arkdaşımız bana özel mesaj attı amfi ve volume pedalini alıcam diye . bende hocam kesinmi ona göre söyleyin dedim evet kesin dedi ve bende amfi ve volume pedalini ilandan çektim.ondan sonra 1 gun ses çıkmadı mesaj attım msn den ekledi ve konuşmaya başladık bir sürü sorun çıkardı refereansn bile yok dedi 4-5 tane referans gösterdim.reddiye bir örneği.sonra yarın saat 12.14 arası parayı yatrcam dedi.iş bankası hesabı bul dedi yine bir bahane.. Yoktu herkesi aradım buldum.sonra bugun işim var dedi . tekrar mesaj attım hocam alcakmsnz diye ses vermedi bile .neden benle uğraştığını 120 mılyon için neden dalga geçtiğini anlamadm..
 
Dün iş yoğunluğu nedeniyle dışarıya çıkacak zamanım olmadı. Birazdan parayı yatırmaya çıkacaktım, son kez foruma bakayım dedim ve bu anlamsız mesajını gördüm. Bu kadar büyütülecek birşey olduğu kanısında değilim.
Arkadaş sağolsun çok anlayışlı, geç kalmadan hemen hakkımda atıp tutmaya başlamış. Üstelik messengerdaki tavrından dolayı (q,w gibi yabancı karakterler kullanarak anlamakta güçlük çektiğim sözcükler üretmesi) çocuk olduğunu düşündüm, üzerine bir de 15 mesajı olunca
referans sunmasını istedim. Olay budur. İyi ki de herhangi birşey satın almamışım.
 
İnsan parayı yatıracaksa arar derki kardeş bak böyyle böyle oldu yatıramadım ayrıca düzgün konuşursan kullandığın tabirlere dikkat edersen sevinirim seviyesini düşürme konuşmanın hatalı olduğunu biliyorsun sende
 
Üstünde benimki gibi bir bölüm başkanı olsa inan sen de haber veremezdin. Üstelik sana söyledim de bugün işlerim aşırı yoğun diye. Mesajımda da belirttiğim gibi ben senden ufacık bir anlayış görsem, işler bu şekilde gitmezdi. Eğer illa ki birimiz suçluysak tamam ben suçluyum.

Üstelik şunu da eklemek isterim bu konu ''Alışveriş yaptığınız kişiler hakkında iyi/kötü yorumlarınız'' fakat biz herhangi bir alışveriş yapmadık.
 
TheExtremist adlı arkadaştan ernie ball tel aldım...Kendisi son derece saygılı ve sözünü tutan birisi.Başarılar diliyor buradan tekrar teşekkür ediyorum..
Bu arada yurtiçi kargo'yu da tebrik etmek lazım İstanbul'dan Antep'e bir günde ulaştırdılar...hayret ettim
 
AykanKK kullanıcısından mg10cd satın almıştım..kargom sorunsuz geldi...dikkatlice paketlenmişti ve anlatıldığı gibiydi...buradan kendisine teşekkür ediyorum...
 
Guitaroid ve sheliakonur ile alışverişlerim oldu son zamanlarda. İkiside sorunsuz gerçekleşti. Arkadaşlara havaleleri zamanında geçtikleir için teşekkür ediyorum, yeni ekipmanlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyorum.

(Çok mu ciddi oldu :D )
 
Sinan123 nikli Sinan kardeşim sayesinde hayalimin gitarına kavuştum. Bugün gittik havalanından aldık gitarı. Sinan'a gözünüz değil bütün duyu organlarınız kapalı şekilde güvenebilirsiniz :)

Teşekkürler Sinan !!!
 
sinanla yaptığım 2. alışveriş işte bunlarda son alışverişten gelenler . sinana tekrar teşekkür ediyorum çok güvenilir biri inanın mağazadan gidip alsan bukadar güvenemezsin.

cimg04fzf.jpg
 
HoochieCoochieMan nickli Uğur abiyle bir takas gerçekleştirdik. İkimizde çok memnun kaldık. Kendisine sonsuz teşekkürler. Çok iyi, on numara insandır kendisi. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Kolay gelsin...
 
AykanKK demiş ki:
Guitaroid ve sheliakonur ile alışverişlerim oldu son zamanlarda. İkiside sorunsuz gerçekleşti. Arkadaşlara havaleleri zamanında geçtikleir için teşekkür ediyorum, yeni ekipmanlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyorum.

(Çok mu ciddi oldu :D )

Ciddi olmuş biraz Aykan evet. :D
Asıl ben teşekkür ederim, cidden çok hoş bi fiyata güzel bi cihaza sahip oldum. Karşılıklı güven içinde dostça bir alışveriş oldu. Sen güle güle harca, ben güle güle çalayım. :)
 
Sevgili arkadaşlar ben de Aykan'a huzurunuzda çok teşekkür etmek istiyorum beni harika bir akustik gitar sahibi yaptığı için. Kendisi çok iyi bir dostumuz olup, alışverişlerinizde sonsuz güvenebilirsiniz. Saygılar, sevgiler...
 
Biraz uzun olacak ama şimdiye kadar yaptığım alış-verişleri yazmaya çalışayım.

Forumda alış-veriş yapmadıklarım ama yapmış kadar güvendiğim kişiler,

AykanKK, sheliakonur, HoochieCoochieMan, CrimsonKing, ErdemBora, aimlessmentality, radical, wassag0, korhandere, vs. vs.

:arrow: 1) opethian (Jim Dunlop Cry Baby DB-01 (Dimebag)
:arrow: 2) InstantKarma (Seymour Duncan manyetik)
:arrow: 3) Finnbell (1 takım Elixir tel)
:arrow: 4) cio_vai (2 takım Elixir tel)
:arrow: 5) GokhanA (2 takım Elixir tel)
:arrow: 6) mj_ensar (1 takım Elixir tel)
:arrow: 7) od1603 (6 takım Elixir tel)
:arrow: 8 ) JFB (1 takım Elixir tel)
:arrow: 9) OBA (3 adet analog pedal, jack)
:arrow: 10) shebomaniac (3 takım Elixir tel)
:arrow: 11) Fender Stratocaster Olimpic White 2009 Maple (Forum dışı SATILDI)
:arrow: 12) Line-6 Pocket Pod (Forum dışı SATILDI)
:arrow: 13) johnnydash (1 takım Elixir tel)
:arrow: 14) hellraiser94 (2 takım Elixir tel)
:arrow: 15) Adem bey (1 takım Elixir tel)
:arrow: 16) Nickini bilmiyorum (Seymour Duncan Sh-2n)
:arrow: 17) bubbleking (1 Takım Elixir tel)
:arrow: 18 ) edizkralll (2 Takım Elixir tel)
:arrow: 19) Episode13 (2 Takım Elixir tel)
:arrow: 20) Okan Kölebay (2 Takım Elixir tel)
:arrow: 21) yesilbaris (Shure SM58 Mikrofon)
:arrow: 22) LezBlues (2 Takım Elixir tel)
:arrow: 23) svaltio (2 Takım Elixir tel)
:arrow: 24) Borneon (2 Takım Elixir tel)
:arrow: 25) olgacxxx (2 Takım Elixir tel)
:arrow: 26) Bekir Duran (Mxr ZW-38 Black Label Chorus)
:arrow: 27) blink (2 Takım Elixir tel)
:arrow: 28 ) mj_ensar (2 takım Elixir tel)

:arrow: 29) middans (1 Takım Elixir tel)
:arrow: 30) metalro (Electro-Harmonix Metal Muff Pedal)
:arrow: 31) Güney Yüksel (Gibson 498t manyetik, truss-rod cover)
:arrow: 32) Forum dışı (Electro-Harmonix Metal Muff Pedal)
:arrow: 33) ChordSolo (2 Takım Elixir Tel)
:arrow: 34) behicayhan (Planet Waves Jack)
:arrow: 35) Boutique_Man (Lag Elektro akustik gitar, Jack)
:arrow: 36) norther (Tuner)
:arrow: 37) mazonami (Boss CE-5)
:arrow: 38 ) mfikret (İnlay-Polish takası)
:arrow: 39) korhandere (Cep telefonu)
:arrow: 40) eraypolat03 (Fender Telecaster)
:arrow: 41) WildRose (Laney Lx35R)
 
Aynı şekilde semizotu25 nickli Mehmet'e sonsuz güvenebilirsiniz. Alışveriş yapmadık ama kendisi on numara insandır, kesinlikle sorun olmayacaktır alışverişlerinizde.

İki gün önce metalupyourass nickli Sezer ile alışveriş yaptık. Sorunsuz gerçekleşti.

Ayrıca şu arkadaşlarla da alışverişim olmadı ama onlara da güvenebilirsiniz her şekilde;

-312

-Dragonchaser (gerek yok bunu söylememe aslında, herkes tanıyor zaten)

-aimlessmentality

-korhandere

-Oxfang2

Daha bir çok arkadaş var. Çoğunu biliyoruz zaten. Konuşmaları, üslupları bile güven verici. Alım-satım forumundaki sevgili arkadaşlara, abilere, bu foruma katkı yapan herkese teşekkürler.
 
semizotu25 demiş ki:
Forumda alış-veriş yapmadıklarım ama yapmış kadar güvendiğim kişiler,

AykanKK, sheliakonur, HoochieCoochieMan, CrimsonKing, ErdemBora, aimlessmentality, radical, wassag0, korhandere, vs. vs.

Teşekkür ederim Mehmet, duygular/düşünceler karşılıklı. Keşke listeyi kaybetmeseydim ben de yazardım.. En son 2 sene önce bir "yeni metin belgesi" içinde vardı liste, 53 kişiydi en son :) Sonra kaybettim o dosyayı, kayıt tutmayı da bıraktım gitti.
 
haplo_trm nickli arkadaştan Zoom G2nu Prosesör aldım kendisine teşekkür ediyorum birazda beklettim trenin rötar yapmasından dolayı
saolsun bekledi rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz

Uygun fiyatlı Elixir içinde Semizotuna tekrar teşekkür ediyorum.
 
Geri
Üst