Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

OverTheWall nickli Talat arkadasima bir kac hafta once bir gitar sattim. Vallahi hic usenmedi ta Denizli'den kalkti geldi buraya. Helal olsun diyorum. Hatta gelirlen getirecegi manyetigi unutmus onu da Denizli ' ye vardigi gun kargoladi. Arada bir hala konusuruz kendisiyle. Kendisine tesekkur ediyorum.

Mfikret ile bir pikguard alisverisi yaptik. Sagilsun konustugumuz gun ben parayi gondermeden kargoya vermis :) Kendisine tesekkur ediyorum.

İki arkadasta gozu kapali guvenilebilir insanlar :)
 
Aytekcan arkadaşımdan Ibanez için Floyrose kolu aldım. Kendisi bana ücretsiz gönderdi forumda bu tarz sayılı insanların hala var olması ne güzel. Tekrar kendisine Teşekkür ediyorum. Ayrıca Alışverişinizde asla kendisi ile sorun yaşamazsınız garanti ederim.

Ayrıca yine forumdan evrenozlu nickli arkadaşım Floydrose konusunda da benimle çok ilgilendi ilgisine tekrar burdan teşekkür ediyorum.

Saygılar
 
Asam nickli, Elbey isimli kullanıcıdan Montgomery Appliciances Beast Egg Fuzz pedalı aldım, kendisi çok ilgili ve on numara birisiymiş. Sattığı pedal da gerçekten inanılmaz bir pedal, kendisine çok çok teşekkürler. Umarım tekrar karşılaşırız.
 
aimlessmentality nickli arkadaştan ibanez rg3550 mz gitar aldım, evine gittim, çok güzel ağırladı, gitarı denedim, söylediği gibi en ufak bir çiziği yoktu gitarın, umarım gelecekte tekrar alışverişlerimiz olur, teşekkürler aimlessmentality:D
 
Bugün AKINROLL nickli Akın arkadaşımızla pedal alışverişi yaptık.Satan kişi olarak benim pozitif yorumum ne kadar önemli bilmiyorum sonuçta paramı aldım pedalı teslim ettim ve geldim...Ama forumdan en çok keyif aldığım zamanlar böyle ufak tefek alışveriş vesileleri ile cidden konuşma şekli ve efendiliğiyle bana sanki önceden tanışıyormuşuz hissi veren arkadaşlarla tanıştığım zamanlar oluyor...

Kendisi ile rahatlıkla alışveriş yapabilir ve eminim alışveriş yaptığınız için memnun olursunuz...

Umuyorum yeni pedalından o da memnun kalır...
 
alp_41 : kendisinden amfi aldım kargoyla il dışından hiç bir sorun yaşamadık ve gerçekten sattığı amfi tertemizdir güvenerek başka mallar alabilirsiniz
 
Lakhesis, _Mr_Crowley_, evrenozlu, meywesuyu, pilot, daha aklıma gelmeyen bu aralar alışveriş yaptığım arkadaşlar. Hepsine tekrardan sonsuz teşekkürler. Hepsi sorunsuzdu.
 
Mastodon nickli Ozan abiden Dean VXT aldım kendisine buradanda tşk ediyorum.Muhabbetide süper bir insan ve öğrenci dostu:DSağolasın abi beni Dean sahibi yaptın:DD
 
7-8 tane satış, 4-5 tane alıştan sonra yine mükemmel insanlar tanıdım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür edeceğim şimdi,

1) semizotu25; Jekyll&Hyde OD/DS pedalı aldım kendisinden. Gerçekten çok ilgili ve her konuda sonsuz destek veren bir dost diyeyim, alışverişin en güzel kısmı olan dost kazanma olayını bana bizzat yaşatmıştır. Gözü kapalı güvenilecek bir arkadaş, her şey için çok teşekkür ederim. :)

2) Dragonchaser; Emre arkadaşımızdan bir adet Fender MIM Strat aldım, çok ilgili kendisi, alışveriş öncesi ve sonrası inanılmaz bir şekilde destek oldu, her türlü sorumu cevapladı. Hem süper bir satıcı hem de süper bir insan, çok teşekkürler Emre. :)

3) nurialcho; Kendisinden Electro Harmonix Holy Stain pedalı aldım. Çok güzel ve net bir şekilde bilgilendirdi beni, ürünü söylediğinden daha temiz çıktı. Satış sonrası bilgilendirmeler yaptı, her şey için çok teşekkür ederim kendisine.

4) ozingo; Oğuz arkadaşımıza Fender Hot Rod Deluxe sattım, TC Electronic Desktop Konnekt6 aldım. Kendisi çok ilgili biri, çok samimi ve çok iyi bir insan. Kendisini tanıdığım için çok mutluyum. Umarım tekrar karşılaşırız.

5) Ateriteenageriot; Mustafa'dan Mxr Dist III aldım, gayet net ve güzel bir alışveriş oldu. Bilgilendirdi, kargo işlemi hızlıydı. İyi niyetli çok iyi bir arkadaş, kendisine çok teşekkür ederim.

6) bulerias; Eğer bu sitedeki nicki, GP forumlarındaki Anıl beyle aynı ise; kendisinden Nova Repeater aldım. Çok ilgili, çok yardımcı oldu. Her an bilgilendirdi, satış öncesi de arayıp baya rahatsız ettim, umarım kızmamıştır bana. Yolladığı ürün yarın gelecek ama ben şimdiden kalite ve durumundan eminim, kendisinin zaten bir sürü referansı var ama içimden yazmak geldi. Kendisine saygılarımı sunuyorum, umarım tekrar karşılaşırız.

Alışveriş yaptığım bu kişileri tanıdığım için çok mutluyum, her biri gerçekten süper insanlardı. Kendileriyle her zaman alışveriş yapmak isterim, umarım da öyle olur. Tekrar çok teşekkürler.

Mert.

Mert daha yeni gördüm,kusura bakma.Güzel bir alışverişti,kendine iyi bak.
 
Mastodon nickli Ozan abiden Dean VXT aldım kendisine buradanda tşk ediyorum.Muhabbetide süper bir insan ve öğrenci dostu:DSağolasın abi beni Dean sahibi yaptın:DD
Ehehe.. "öğrenci dostu" :) Oğlum, sen cebinde beş kuruş parasız gelirsen ondan sonra ben öğrenci dostu olurum mecburiyetten :)

Gitar hayırlı olsun Devrimcim, umarım tez zamanda daha kaliteli bir V kasa alırsın kendine. Hakkımda yukarıda yazdığın güzel şeyler için de ayrıca teşekkür ederim. Aynı şeyler senin için de geçerli, dürüst ve yetenekli bir adamsın.
 
Tonguch nickli Selahattin'den Vox AC15 klonu, guzel mi guzel (ki tonu gercekten harikaymis, bekledigimden de iyi), sirin mi sirin bir ampli satin aldim...Sagolsun kendisi her konuda yardimci oldu...Zaten yaptigi isleri forumdan takip ediyor ve kendisi ile tanismak istiyorum, guzel bir vesile oldu...Kendisine tesekkur ederim...

Sevgiler ve saygilar...
 
Geri
Üst