Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Son yaptığım 3 alışverişi yazayım .

LegEnd_X
Instrument00
oxus


hepsi iyi arkadaşlar , umarım benden yanada memnun kalmışlardır , güvenle alışveriş yapabilirsiniz bu arkadaşlarla :)
 
Driftwood isimli üyeden Boss LMB-3 isimli bass limiter enhancer pedalı aldım. Temiz pedal görmüştüm fakat bu kadar temizini görmedim gerçekten. Son derece titiz paketlenmiş kargo edilmeden önce temizlenmişti. Kendisine çok teşekkür ederim
 
Bankamla ilgili sorun yaşamama rağmen , supersound nickli arkadaşla alışveriş yaptım , sabrı ve güveni için teşekkür ederim :) Ayrıca Can sanada teşekkür ederim , yorumun için ;)
 
kakalin
woody

arkadaşlarla alışveriş yaptım..Woodyle bi kaç alışverişimiz oldu.ben memnun kaldım..öpüyorum onu burdan =).alışverişler sorunsuzdu..teşekkürler =)..
 
her zaman söylüyorum özellikle yüksek fiyatlı gitar ve amfi denemeden bilen birine göstermeden kesinlikle almayın.çünkü alım satım deneyimimden söylüyorum kimisi sattığı alette sizi uyuz edebilecek bir özelliği (bozukluk) yazmıyor ve sonra siz alıp sorduktan sonra haa evet orda bi temasszılık var ama önemli değil beni rahatsız etmiyordu yada kullanmıyordum moduna giriyor.ve bu ufak tefek şeyler büyük sorunların habercisi olabiliyor.
 
İsmini ve nickini hatırlayamadım bir kaç arkadaşla daha alış verişim olmuştu.

Sattıgım ürünler.

Behringer eq

Cort b5

Cort curbow 4

Vic marka elktro gitar

Nokia 6630 cep telefonu

Boss ceb3

İsimlerini ve nicklerini hatırlamadığım için arkadaşlardan çok çok özür diliyorum.Kusruma bakamsınlar her gün bişeyler satıyorum:)

ama hepsiyle güvenilir ve temiz alışveriş oldu teşekkür ediyorum kendilerine.
 
Geri
Üst