Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Aloneinthehell demiş ki:
fender_usa den bi wah bide 30w marshall aldım gayet rahat oldu parayı yolladıımın ertesi gunu tertemiz elimdeydi...
hiç bir sorun yasamadık..

düzeltme: fender_usa ile yaşamış olduğumuz sorun çözülmüştür. Aradan yıllar geçmiş, sorun halledilmiş... fakat ben bu yorumumu düzeltmeyi unutmuşum :!:
 
muazzam demiş ki:
Evet millet!
11. sayfada bir söz vermiştim başarılı/başarısız alış-veriş lerin çetelesini tutup 15 sayfa okumaktan kurtaracam sizi diye;biraz(birazdan da fazla :oops: ) geç te olsa sözümü tuttum ve listeyi tamamladım.
DrB ye gönderiyorum listeyi,uygunu neyse o şekilde size sunar artık.
Kolay gelsin herkese...

Not : Gerçekleşmemiş alış-veriş ler ,tutulmamış sözler ıvır-zıvır yüzünden lütfen bana tepki duymayın,ben sadece sayfaları tek tek okuyup listeyi çıkardım.Listede herhangi bir hata varsa DrB ye iletirseniz sanırım sorunu halleder...

helal olsun. bende böyle bir söz vermiştim hatta listeyi çıkarmaya başladım.göründüğü kadar kolay değildi.uzun zaman harcanması gereken bir iş. söz verdik bi kere tatilden dönünce tamamlarım dedim ve başlığa baktığımda senin bu yazını gördüm. çok sevindim.
teşekkürler.
 
Evet hakikten düşünüldüğü kadar kolay değil.Tek tek tüm mesajları 2-3 defa okudum vallaha yanlış çıkmasın diye :LOL:
Neyse tüm forum ahalisine hayırlı olur inşallah..
 
benim kafam bozuldu simdi asagidaki olaya.. burasi uygun yer burayada tasiyorum bahsi gecen olaylari:
Reeve demiş ki:
GiTaRiST_17 demiş ki:
Onur kardeş..Tavsiye Verim mi sana akustiği yollarsan yollarsın eline başka hiç bişey geçmez :D:Darkadaşla şöle bi anımız geçti anlatim:Dben şimdi bundan wah pedalı alcam yerinede klasik gitar yollucam :)üste para olayı falan yok buna dedim wah pedalını göster bana camdan msn den gösterdi soora aradan bi kaç gün geçti ben dedim bi daha görim şimdi olmaz dedi 1 kaç gün soora tabi yolladım wah pedalını lafları geçiyodu yani kargodaydı 1 gün soora gelcekti bu bana diyo dur sana wah pedalını gösterim :Daçtı camı wah pedalını gösteriyo :D:D:D sözde yollandı pedal :DZUHAaaa soora bu lafı öle bi çevirdi artık doorumu yalanmı bilmiyom:)aaa sana wah pedalı yollucaktık dimi karıştı dedi prosesör gitti sana dedi :D:Dyarın menajerimle yollucam pedalı dedi :D:D(menajeride var arkadaşın) :D soora adres deişmiş dedi geri geldi proccesor :Dböle bi anı işte :Ddeğerlendirme sizin

hadi yaa
bak cok ilginc bende basimdan gecen bir olayi anlatayim simdi..

bende bu arkadasla takas anlasmasi yaptim, anlastik herkes kendisi odeyecekti kargo masrafini.. msn den falan baya konustuk guvendim sonra kararlastirdik takasi yapacagimiz gunu bende safim tabi gittim verdim kargoya gitarlari.. (cok da iyi sardim paketledim gitarlari gigbag verdim hatta birtane) sonra verdim kargoya iki gitarinda parasini cebimden verdim aldim fislerimi girdim msn'e yolladim birkan'a fis bilgilerini tamam dedi o da gitari kardesine vermis "kardesim vermistir kargoya merak etme" dedi.. sonra aksam fis bilgilerini istedim sonra dedi bana, kardesi zonguldak ereglisi yerine, konya ereglisine yollamis kargoyu :!: tabi benim kafam atti cunku ne zamandir konusuyoruz msn den yani biliyor benim zonguldak ereglisinde oldugumu.. sonra yurt ici kargoda arkadasi varmis hemen telefon etti (saat aksam 21:00 siralari kargoyu ariyo) aradan 30 saniye gecmedi tamam dedi halletcez senin isi gitar yanlislikla konyaya gitmis dedi..
ertesi gun aksami oldu msn'de yaziyorum yaziyorum o bana yazmiyor.. sonra titresim gonderdim ordamisin falan diye dedi "kardesim kaza yapti arabanin onu yok!"dedi salladi o aksamida..
sonra ertesi gun konusuyoruz benim yolladigim gitarla kapisina kadar ulasti paralari odenmis bir sekilde :!: sonra bir suru palavra :!:
artik hergun msn den gitarin pesinden kosuyoduk, yok gitari zonguldak ereglisine yonlendiriyor sonra eline ulasti falan..
sonra gunlerden bi gun telefondan haberlestikten sonra gitari bana msn den gosteriyor (gitar tekrar eline ulasmis bence kargoya hic verilmemisti) sonra msn'den gosterdi falan telefon ettim:
"gitari kargoya verme arkadaslarla arabaya atlayip eskisehire geliyoruz gitari almaya sen gerisine karisma" dedim sonra ne gerek var yolluyorum yolluyorum diye diye benim ona gitarlari gonderdigimin tam iki hafta sonrasi malum gitar benim elime ulasti (pazartesi gunu yollamistim iki hafta sonra pazartesi gitar elime ulasti) ama nasil ulasti?

1-kargo odenmemis :!:
2-ben ona gigbag vermistim sozde o da o gigbagi geri verecekti ama hadi onu gectim o kadar dandik b*ku cikmis bir kilif ile yollamiski gitari, ince mi telinin akort kulagi yamulmustu :!: ( artik kargo onu o sekilde nasil kabul etti onuda anlamadim)


(buarada unuttugum bircok hadise gecmistir aramizdan hatirlamiyorum)
Yalan mi birkan kardes :arrow: :?:


ayriyetten birkan araci olaraktan bir tanede wah almistim Evren diye bir arkadastan.. dedi ki bana: 55 milyona birakiyor ama Evren'in bana 15 milyon borcu var, sen ona 40 ylt yolla, geriye kalan parayida bana kontor yukle dedi.. sonradan ogrendim bu Evren arkadasimizin, forumdaki SiLeNoZ oldugunu..

dedim boyle boyle bir alisveris oldu evren abi dedim, o da mete bana boyle bisey demedi dedi (buarada adi bir mete oluyor bir birkan oluyor :?)

biz bir anlam veremedik buna :!:

simdi uyaniyorum bizi niye birbirimize soylemedi.. araya 15 milyon kendine pay cikardi tahminim

SiLeNoZ'a soruyorum:
senin zamaninda Birkan'a 15 ytl borcun varmiydi? yoksa ben bosu bosuna mi yolladim o kontorleri ona :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :?:



:evil:
 
sevgili reeve bahsettiğin kişi satanis nickli kullanıcımı?
eğer o kişiyse taa 2 sene önce benden 10wattlık amfi almak için 3ay beni oyalamış ve almamıştı en son 2milyon daha inmem için pazarlık ediyordu sıkıldım.
kendisi adanadaydı o zamanlar
 
benimde reeve yazdıktan sonra aklıma geldi sonraları manyetikmi ne satıyordum eleman 2 kutu ciklet gibi garip takas tekliflerinde bulundu bende amfi hadisesini hatırlattım hatırlamadı kardeşinin yapmış olabileceğini söyledi (yine) :?:
ö.m.ler dursa yazardım
 
bana da manyetikler karşılığında digitech genetix processor önermişti. kabul ettim. 2 gün sonra yaptığı teklifi unuttu :) sonra da senin gitar güzelmiş takas yapalım falan dedi :) ben de yok ben gitarımı seviyorum değiştirmek istemiyorum demiştim. ;)
öm. mevzusuna gelince de beni şu ana kadar bir kişi dolandırdı.onunla ilgili her türlü yazışma ve bilgileri saklıyorum.kişi ile ilgili bilgileri bu başlıkta verdim zaten. tekrar hatırlatmak gerekirse adamın adı (kullanıcının talebi üzerine kaldırılmıştır...) => bu forumda kullandığı nick heyjoejimi eğer forumda yazmış olduğu mesajlara değiştirmedi ise bir başka nicki daha var o da fender_usa.tabii bu sefer biraz daha akıllı davranmış ve profiline sahte bir mail yazmış. ama artık ben adamın her b.kunu bildiğim için sattığı aletlerden hatta kullandığı cümlelerden yakaladım :) forumda onun hakkında yazdığım yazıyı görünce de hemen ilanına bu aletler benim değil bir arkadaşımın diye bir açıklama yapmak gereğinde hissetmiş kendisini...
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
zafer666 demiş ki:
Reeve ve slaytanic bence bu bilgileri çok daha önce vermeniz gerekirdi. herkes kimin ne olduğunu bilsin ki alışveriş yaparken daha dikkatli olsun.

daha onceden belirtmedigim icin herkesten ozur dilerim ama soyle dusunmustum.

1.si, kimse sikayet bildirmeyince bir tek ben sorun yasadim sandim bide arkadas yerine koyduk fazla uzatmadik mevzuyu ama isi kurcalayinca neler neler cikiyor altindan
2.si. yukarida yazdigim ikinci olaya yeni uyandim cunku icimde fesatlik yokki, safiz, aklimiza gelmez boyle bir seyin olabilecegi..

bu arada yeni bomba "demir_grac" nickli arkadasa beni kuzenim demis :!:


:evil: :!:
 
öyle ya hakkaten benim mesela hiç aklıma gelmezdi böyle numaralar sanırım biz iyi niyetli olunca çakalların sayısı artıyor :evil:
yalnız ben forumda şunu gördüm -kimseyi zan altında bırakmak istemem- sürekli bişeyler için takas teklif eden arkadaşlardan pek fayda gelmiyor gibi :?: :?: :evil:
 
birtek ben magdur degilmisim demekki, asagiya sorun yasayan diger kullanicilarin yaptigi yorumlari ekliyorum, eger baska kullanicilarda varsa boyle onlarda eklesinler neyin ne oldugu netlik kazansin.

OnurBattal demiş ki:
Walla 2-3 ay önce wah pedalı ve processor yollayacaktı. Şimdi kargoya veriyorum dedi. İyi tamam dedik. Aramadım sonra ertesi gün kargoya gittim gelmemiş. Neyse o gün 2-3 defa gittim yok. (kargo da evime baya bi uzak)
Akşam msnde konusuyoruz. 2 kıvırdı falan. Kardeşime veriyorum o verecek dedi. İyi dedik bekliyoruz ertesi gün kargoda yine yok :)

Sonra msn açık yine akşam. Hayrola aletler yok dedim? Birkan ın msninden kardeşi konuşuyo güya. Onur Abi ben kardeşiyim abim Adanaya gitti ben yolluyorum dedi. O ve onu takip eden günlerde tahmininiz üzere gelmedi tabi :) Allahtan parayı gelince yollayacaktım.
Son bombada geçen günlerde oldu.

Akustik gitarla Amfi takaslayacaktık. Tamam oldu anlaştık falan yukardaki olaydan ayrı olarak sonra döndü möndü... öyle olay.
o da olmadı falan nese onuda anlatmanın manası yok 2 saat :)


demir_grac demiş ki:
Bu arkadas araciligi sayesinde bende gitarimi baska bir arkadasa sattim forumu gordukten sonra gitari sattigim arkadasa sordum. ondan bisey almamis ama tuhaf bi durum var ben gitarim icin 170 lira istemistim birkanda kizin parasi yok 130 lirasi var demisti benimde o gitara ihtiyacim olmadigindan vermistim.Simdi sattigim arkadasa sordugumda Birkanin hatri icin indirim yaptigimi soylemis tuhaf bi durum ya sasirdim vallaa :roll: Msn de tanistigim ustelik o zamanlar onu yeni tanimistim bir adamin ne hatri olabilir ki acaba...

Birde Baris diye bir arkadasa bahsettiginiz durumdan baris bana beni dolandiricakti felan demisti ama ne kadar dogrudur bilemicem
Ama yok ya baris yalan soylemez harbi cocuktur ...

Bu arada Reeve yanilmiyorsam sende bir RR serisi Jackson vardi..
O gitara da benim gitar demisti onunla Cort X custom degistirecektik ama gitar Zonguldak ta kuzenimde dedi bana sonra nolduysa kaldi oyle bir sure sonra ayni gitarin bana gonderdigi resmini senin ilanda gordum gitarini satiyordun bende hemen kotuluk dusunmedigimden belki Reeve ile kuzendirler demistim...
Su ise bak yahu...

Birkan akrabam demis..

buradan forumdaki uyelere soyluyorum, eger bu kisi benim sahsiyetimi kullanarak sizlerle her hangi bir alis-veriste bulunduysa lutfen bana bildirin.


buarada bir iki hadiseyide ekleyeyeyim.
ben bu birkan'a (ayni zamanda Mete olarak tanitmis kendisini, gercek adi nedir bilmiyorum) takas islemim oldugunda noname bir les paul vermistim. bunu "berbes" nickli elemana "gitar italyan bir luthier tarafindan yapildi ya da gibson olabilir" demis. hatta eleman demisti, bir rivayete gore bu gitar gibson mus diye...
halbuki ben en bastan demistim gitar japon diye.
aha burayada linki veriyorum.
:arrow: http://www.turkrock.com/ftopic20783-0.html

ayriyetten bir kerede vic marka bir gitar aliyodum, tam kargoya verecegi gunu kardesi gitari caldirmis internet caféde.
 
Slaytanic demiş ki:
ya abi bunların hepsi aynı kişimi ???????

heheh :LOL: galiba sen benim bahsettiğim diğer kişi ile karıştırdın.
şu anda benim kara listemdekiler :
1) heyjoejimi - bakşa bir nicki fender_usa (bunu alışveriş yapmış olan arkadaş doğrulasa iyi olurdu.) adamın adı (kullanıcının talebi üzerine kaldırılmıştır...).
2) caldera
3) satanis
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Geri
Üst