Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

ilyaskurgan22 demiş ki:
sheliakonur nickli onur bana şu kadar parayı yatır alet senindir dedikten sonra, 'ben artık o fiyata satış yapmıyorum' diyerek ve tek bir özür dilemeyerek alışverişten vazgeçmiştir. pazarlık yapmayı bilmiyorsan niye yapıyorsun madem yaptın verdiğin fiyattan caymıycaksın.bu adama dikkat edin.
nick'ini hatırlamadıgım sanırım outlaw'dı sertaç dostuma randall sattım ve diğer alıcılar daha fazla teklif etmesine ragmen yarım saat evvel aradı diye kendisine yolladım amfiyi. burda ticaret yapmak isteyenler ve birbirine yardımcı olup bu işi zevk için yapanlar şeklinde iki grup var ve zorda kalmadıkça birinci grupla iş yapmamaya dikkat ediyorum.
lagosis nick'li ceyhun köktürk te benden aldıgı kullanılmış emg zw seti sıfır diye birilerine satmış.
2.el piyasası sonra niye durgun! düşünün bakalım acaba niye. kime güveniceksiniz ki. herkes katakulli peşinde. bi keriz girse siteye de kakalasak malları hali. çok doluydum kusra bakmayın daha yeni dolandırıldım 400 tl kadar ögrenci adam için az bi mebla değil. olabildiğince elden yapalım alışverişleri. saygılar.

DreamGuitar demiş ki:
Son dönemlerde; srncr,sheliakonur ve raqist nickli arkadaşlarla alış-veriş yaptık.Hepside son derece güvenilir,hoş görülü insanlardır.Gönül rahatlığıyla alış-veriş yapabilirsiniz.

Kendilerine bir kez daha buradan teşekkür etmek isterim.

shelikonur hakkında aynı sayfada 2 yorum gördüm enteresanıma gitti,hatasız kul olmaz diyelim :/
 
Ben yazılanları farketmedim.Başkaları bir sıkıntı yaşamış olabilir,aralarındaki mevzuyu bilemem.Ben şahsım adına bir sıkıntı yaşamadım.Gayet karşılıklı anlayış içerisinde güzel bir alış-veriş oldu.

:)
 
muzlu_sut demiş ki:
edizkralll demiş ki:
Forumdan

"izmirlialp" nickli "Alp Bedir" kişisi emg seti "kesin" alacagını söyledi telefonda görüştük kesin alıyorum dedi,ben kargoya giderken bi arayayım dedim arkadaş hastayım dedi,yarın yatırırım parayı dedi ben de bekledim.üzerinden 4-5 gün geçti ne telefonlara cevap veriyor ne sms lere,cok sık arayınca telini kapatıyor telini açtıgı an arıyorum açmıyor teli,hiçbir şekilde tavsiye etmem ben de ona güvenerek forumdan başka bir arkadaştan ekipman alacagımı söylemiştim o arkadaşa da mahcup oldum.
Sonuç olarak "izmirlialp" (Alp Bedir) e güvenerek iş yapmayın parayı yatırana kadar garanti demeyin ekipman ayırtmayın derim ben...herkese iyi forumlar

388 mesajlı forum üyesinide dolandırıyolarsa elden alışverişten başka çare yok sanırım ,


bu arada haybeyee nickli arkadaşla alışverişimiz oldu dediği gibi ürün sıfırdı teşekkürler .


Olay dolandırılmak değil g..te gelmek kanımca,arkadasa güvenip ben de başka bir arkadaşa söz verdim çünkü arkadaş bana paranın hazır ve cebinde olduğunu söylemişti.Ama almayınca ben madur oldum bu sefer.Demekki elden yapmak değil güvenmemek mi lazım anlamadım.Forumda çok var sadece kendini düşünen en tanıdık olanların içinde bile gördüm laf ebeliği yapanları 10-20 lira kar edip sonra o fiyata satmak için uğraşanları.1 kere de yedim bunu bidaha da yemem.
 
ilyaskurgan22 demiş ki:
sheliakonur nickli onur bana şu kadar parayı yatır alet senindir dedikten sonra, 'ben artık o fiyata satış yapmıyorum' diyerek ve tek bir özür dilemeyerek alışverişten vazgeçmiştir. pazarlık yapmayı bilmiyorsan niye yapıyorsun madem yaptın verdiğin fiyattan caymıycaksın.bu adama dikkat edin.

Yahu üzerimden böyle bir muhabbet çevirmek ne kadar doğru acaba ? Ne demek bu adama dikkat edin yahu, dalga mı geçiyorsun ? İnsanlık hali bu, bir an için paraya sıkışıp 1000 liralık şeyi 300 lira'ya vereceğini söylersin, sonra "ne yapıyorum ulan ben" deyip cayarsın. Ben dolandırıcılık mı yaptım ? Parayı alıp aleti yollamadım mı ? Ticaret adamı değilim ben, çalgıcıyım. Pazarlık yapmayı bilmiyorum evet, anlamam pazarlıktan da paradan da çok fazla aklım ermez o tarz işlere. Seninle olan muhabbetten önce kaç şey satın almış, satmış ve takaslamışım bir sürü insan ile. Hangisi bu adama dikkat edin demiş te sen yapılmamış bir alış-verişin üzerine "bu adama dikkat edin" diyebiliyorsun ? Ayıptır arkadaş, ne kolay insanları karalamak yahu. Üzerimden muhabbet çevirirken alım-satım geçmişime bir bakın lütfen, problemli bir insan olsam bu kadar alış-verişi yapamazdım herhalde. Paranın peşinde değil, bir şekilde öğrenci halimle güzel bir ekipman sağlayıp, müzik yapma peşindeyim ben.
 
Verdiğiniz uzun cevap içinde ilyaskurgan22'nin "ve tek bir özür dilemeyerek alışverişten vazgeçmiştir." suçlamasına cevap veremediğinizi farkettiğimden bunları yazıyorum.
Satıştan vazgeçmek -istisnai durumlar- dışında etik olmadığından insanlar bu durumu muatablarına açıklarken genelde ezilip büzülürler. Ha, parayı alıp yollamamazlık etmediniz belki tamam ama belki de büyük bir hayalkırıklığına sebep oldunuz. Bu durum için de karşınızdakine en azından bir özür borçlusunuzdur.
Hayat sizin düşündüğünüz gibi akıp gidecekse eğer, o zaman "kesin alıyorum abi şu güne kadar ayır" deyip kaybolup herşeyi bombok edenler de hiçbirşey olmamış gibi dolaşmaya devam etsinler.
 
Etsinler arkadaşım. "İnsanlık hali bu, bir an için paraya sıkışıp 1000 liralık şeyi 300 lira'ya vereceğini söylersin, sonra "ne yapıyorum ulan ben" deyip cayarsın." şeklindeki cümlem ile o "suçlama"ya cevabımı verdim ben. Eğer ki bu suç ise suçluyumdur, bir daha kimse benimle alış-veriş yapmaz; olur biter.
 
Evet eskisinin de üzerine çıkarmıştım çünkü mantıksız geldi o kadar düşük bir fiyata satmak. O fiyata onu satacak kadar da paraya ihtiyacım olmadığını farkedince caydım ve artık o fiyata satmadığımı belirttim. Eğer mağdur durumda bıraktıysam özür dilerim, olayın iç yüzünü (borç alma olaylarından bahsediyorum) bilemem tabii. Ucuz yazdığımda gelen alıcı fiyatı yükseltince de gider sonuçta, öyle bir mantık olabilir mi ? Dediğim gibi cebime 5 kuruş daha fazla girsin mantığı ile alış-veriş yapmadım hiç bir zaman ve satın aldığım fiyattan daha düşük fiyata (zararına) sttım hemen her sattığımı.
 
"AKINROLL" yani Akın ile pedal+case=pedal taksına girdik. Aldığım pedal adaptörden kaynaklandığını öğrendiğimiz bir sebepten dolayı ilk günler fonksiyonunu yerine getiremedi. Ben de yoğun olduğum için ve uğraşamadığım için bir hafta ilgilenemedim pedalla. Fakat o bir hafta içerisinde ben Akın'ı bir kere ararken o beni en az beş kere aradı :) Sorunu çözmek için benim on katım çabaladı ve sürekli durumu sordu ve çözümler üretti :) Buradan tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Güvenirliliği şüphe götürmez. Doğru, dürüst bir insan. Alışveriş yapmanız şiddetle tavsiye olunur.


Dip not: Cihazdaki sorun adaptör uyuşmazlığından kaynaklıymış. Orj adaptör ile sorunsuz çalışıyor.
 
Joesmoe adlı kullanıcı ile yakın bir arkadaşım alışveriş yapmış, arkadaşımın yazdığını aynen aktarıyorum:

Boss ME-50 ile Sansamp GT2 takası yapıcaktık, joesmoe nickli eleman yani furkan cemre özkan bana GT2 nin üzerine 80 TL verecekti. Dedi ki haftaya maaşımı alıcam o zaman verebilirim ancak, bende tamam dedim acelesi yok zaten verirsin. o da eyvallah dedi takası yaptık, takastan bir hafta kadar sonra çocuğun teli kapandı, bir buçuk iki ay kadar sonra aradım tatile gittim dedi haftaya göndericem, tamam dedim eyvallah. sonra haftalar geçti baktım yok. bir ay kadar sonra aradığımda telefonunu hiç açmadı. ardından savcılığa vericem diye mesaj çektiğimde,tekrar arasana diye mesaj çekti. aradım falan neyse haftaya harcımı ödicem sonraki hafta paranı yollarım dedi. eyvallah dedim ödeyeceksen sorun yok. Önce harcını öde dedim yine iyi niyetli düşündüm, bu muhabbetin üzerinede birbuçuk ay falan geçti çocuk ne online oldu ne aradı.

Evet olay bu, arkadaşım yakın bir arkadaşım ve bende bu forumda 4 senedir alım-satım yapıyorum. Özetle;

- Arkadaşıma 80 TL borcu vardır.

- http://www.turkrock.com/ftopic115093.html ; arkadaşımdan aldığı ME-50 yi satışa sunmuştur ilanda.

- İmzasında referansları var ve forumdan aşina olup iyi gördüğüm insanlar, onlarda bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
 
merhaba. lotion nickli ümit ile guzel bir alısverisimiz oldu. parayı dedigi gibi hemen yatırdı. umarım amfiden memnun kalır ve ankaraya gittigimde bana guzel bir yemek ısmarlar(:)

saygılar.
can.
 
Sayın MuratOzer:

Biz dün Furkan ile konuştuk ve sorunu hallettik.Parasını yarın gönderiyorum.Bu gün gönderecektim fakat bana posta hesabı verdi , ptt şubeleri de tatil dolayısı ile bu gün kapalı olduğu için parasını yarın gönderiyorum.Furkan arkadaşımın parasını da gerçekten zor durumda olduğum için gönderemedim , yaptığım hataydı.Kendisinden tekrar özür diliyorum.
 
Sayın MuratOzer:

Furkan'ın parasını yatırmış bulunuyorum.Kendisine de haber verdim.Bu durum için kendisinden tekrar özür diliyorum.İyi günler dilerim.
 
Geçtiğimiz günlerde anatolia999 ve cio_vai nickli arkadaşlarla alış-veriş yaptım.Son derece güvenilir arkadaşlar.

anatolia999 ile bu artık kaçıncı alış-verişimiz hatırlamıyorum. :D

Her iki arkadaşada bir kez daha teşekkür etmek isterim.

Sevgiler.
 
joesmoe demiş ki:
Sayın MuratOzer:

Furkan'ın parasını yatırmış bulunuyorum.Kendisine de haber verdim.Bu durum için kendisinden tekrar özür diliyorum.İyi günler dilerim.

Teşekkür ederim, bir daha böyle bir şey yaşamamanızı da temenni ederim. İnsanlık hali geç ödenebilir, maddi durum sıkıntıda olabilir fakat mutlaka iletişim halinde olunmalı ve insanların rızalarının alınması gerekiyor.

İkinizinde işi hallolduysa sorun yok. Kolay gelsin.
 
Geri
Üst