Bende her daim kefilim kendisine ayrıca 🙂Bijen demiş ki:vdKa nick'li arkadaşımla çok güzel bir takas gerçekleştirdik. Kendisine kesinlikle sonuna kadar güvenebilirsiniz 🙂)
Ben de 🙂leonjohancool demiş ki:Bende her daim kefilim kendisine ayrıca 🙂Bijen demiş ki:vdKa nick'li arkadaşımla çok güzel bir takas gerçekleştirdik. Kendisine kesinlikle sonuna kadar güvenebilirsiniz 🙂)
ilyaskurgan22 demiş ki:fatih abimden boosterı ben aldım sorunsuz bir alışverişti muhabbetine doyum yok her türlü güvenebilirsiniz zahmet edip oldugum yere kadar geldi. zuhalin 100 dolara getirtirim dediği booster'ı 50 liraya satmış adamdır ayrıca 🙂
edizkralll demiş ki:Forumdan
"izmirlialp" nickli "Alp Bedir" kişisi emg seti "kesin" alacagını söyledi telefonda görüştük kesin alıyorum dedi,ben kargoya giderken bi arayayım dedim arkadaş hastayım dedi,yarın yatırırım parayı dedi ben de bekledim.üzerinden 4-5 gün geçti ne telefonlara cevap veriyor ne sms lere,cok sık arayınca telini kapatıyor telini açtıgı an arıyorum açmıyor teli,hiçbir şekilde tavsiye etmem ben de ona güvenerek forumdan başka bir arkadaştan ekipman alacagımı söylemiştim o arkadaşa da mahcup oldum.
Sonuç olarak "izmirlialp" (Alp Bedir) e güvenerek iş yapmayın parayı yatırana kadar garanti demeyin ekipman ayırtmayın derim ben...herkese iyi forumlar
badsolo1 demiş ki:edizkralll demiş ki:Forumdan
"izmirlialp" nickli "Alp Bedir" kişisi emg seti "kesin" alacagını söyledi telefonda görüştük kesin alıyorum dedi,ben kargoya giderken bi arayayım dedim arkadaş hastayım dedi,yarın yatırırım parayı dedi ben de bekledim.üzerinden 4-5 gün geçti ne telefonlara cevap veriyor ne sms lere,cok sık arayınca telini kapatıyor telini açtıgı an arıyorum açmıyor teli,hiçbir şekilde tavsiye etmem ben de ona güvenerek forumdan başka bir arkadaştan ekipman alacagımı söylemiştim o arkadaşa da mahcup oldum.
Sonuç olarak "izmirlialp" (Alp Bedir) e güvenerek iş yapmayın parayı yatırana kadar garanti demeyin ekipman ayırtmayın derim ben...herkese iyi forumlar
Bu eleman zaten daha önce birisinin gitarını alıp parasını yatırmamıştı. Dolandırıcıdır bu kişiyle alışveriş yapmayınız.
edizkralll demiş ki:Forumdan