ilyaskurgan22 demiş ki:sheliakonur nickli onur bana şu kadar parayı yatır alet senindir dedikten sonra, 'ben artık o fiyata satış yapmıyorum' diyerek ve tek bir özür dilemeyerek alışverişten vazgeçmiştir. pazarlık yapmayı bilmiyorsan niye yapıyorsun madem yaptın verdiğin fiyattan caymıycaksın.bu adama dikkat edin.
nick'ini hatırlamadıgım sanırım outlaw'dı sertaç dostuma randall sattım ve diğer alıcılar daha fazla teklif etmesine ragmen yarım saat evvel aradı diye kendisine yolladım amfiyi. burda ticaret yapmak isteyenler ve birbirine yardımcı olup bu işi zevk için yapanlar şeklinde iki grup var ve zorda kalmadıkça birinci grupla iş yapmamaya dikkat ediyorum.
lagosis nick'li ceyhun köktürk te benden aldıgı kullanılmış emg zw seti sıfır diye birilerine satmış.
2.el piyasası sonra niye durgun! düşünün bakalım acaba niye. kime güveniceksiniz ki. herkes katakulli peşinde. bi keriz girse siteye de kakalasak malları hali. çok doluydum kusra bakmayın daha yeni dolandırıldım 400 tl kadar ögrenci adam için az bi mebla değil. olabildiğince elden yapalım alışverişleri. saygılar.
DreamGuitar demiş ki:Son dönemlerde; srncr,sheliakonur ve raqist nickli arkadaşlarla alış-veriş yaptık.Hepside son derece güvenilir,hoş görülü insanlardır.Gönül rahatlığıyla alış-veriş yapabilirsiniz.
Kendilerine bir kez daha buradan teşekkür etmek isterim.
shelikonur hakkında aynı sayfada 2 yorum gördüm enteresanıma gitti,hatasız kul olmaz diyelim :/