Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Şimdi dahada iyi anlamış bulunmaktayım.
http://www.turkrock.com/ftopic116397.html

Linkte satılık washburn gitarı var üstündeki manyetikler hakkında:
Gokay35 demiş ki:
Manyetikleri:
Sap:Seymour Duncan SHR1 b Hot Rails Klonu (çin taklitlerinden değil Ebay'den 40$ civarında bir fiyata aldım)
Middle:Fender Lace Sensor Gold (Türkiye Fiyatları110-90 lira arasında ben 100'e aldım. Kozmetiksel olarak hiç bir problemi olmamakla birlikte Halen üstündeki yazıları dahi durmaktadır.)
Köprü:Cort X Custom'dan çıkma Humbucker (ilk çıkan seriden olduğu için kozmetiksel problemi vardı üstünü zımparaladım.Tonal anlamda hiçbir sıkıntısı olmamaktadır.Hatta ve hatta deneyenler sh4 olduğunu düşünüyorlar. Ben yorum yapamıyorum. Aldığım fiyat 80YTL'idi)

Hiç bir yanlış anlamayla gönderebileceginide düşünmüyorum. Zaten elinde S. Duncan manyetigi olmadı açık. Gitarında takılı olan s. duncan klonu dedigi artec manyetigi satmaya çalışıyormuş.

Bugün akşama kadar defalarca aradım fakat hiç birine cevap vermedi. Hatasını düzeltmek istese eminim bu saate kadar düzeltirdi. Bundan sonra arayarak daha fazla zaman kaybetmiyecegim. Yarın yapılması gereken işlemleri gerçekleştirecegim. Bundan sonra Gökay ocak adlı kişiyle alış-veriş yaparken tedbiri elden bırakmayınız.
 
Bu kişi ile yapacagınız herhangi bir işlemde tedbirli olmanız faydalı olacaktır.

Gökay Ocak hakkında bilgiler:

Mail adresi: [email protected]

Cep: 554 845 25 39
Cep: 530 932 25 39

Adres: Maliyeciler Mah. 9200 Sok. K. Bizim Apt. No: 8 Kat 3 Daire 5
Yeşilyurt/Konak/İzmir
 
mumintanriover demiş ki:
Osxfang2 (Serdar Yıllar Bey) Shure SM 57 alışverişimizden dolayı teşekkür ederim. Kargo masrafına kadar vermiş eksik olmasın. Ürünü de gayet güzel paketlemiş . Tekrar teşekkürler.

Ne demek efenim. Sağ salim ulaştıysa süper. Daha iyi paketleyebilirdimde malesef çanta ile yollamak durumunda kaldım. Karton paket bulamadım. Zaten çok sağlam alettir ShureSM57. Darbelerden falan etkilenmez kolay kolay :) Görüşleriniz için teşekkür ettim. Nice alışverişlere. Bakarsınız belki Ch..... alışverişi yaparız sizinle :)
 
Feyzotto nickli kullanıcı ile alışveriş yaparken 2 kere düşünün. Bozuk ürün yolladı bana. Dediği hiçbirşey çıkmadı arkadaşlar.

Bu güne kadarki alışverişlerimde tek sorun çıkartan kullancı bu oldu. Dikkatli olun!!!
 
badsolo adlı kullanıcıya bozuk ürün yollamadım kendisi ptt kargoyla pc kasası göndermemi istedi ptt de içindekine bişey olursa mesuliyet kabul etmeyeceğini söyledi bunu badsolo isimli arkadaşa söyledim ama kendisi öyle istediği için yolladım kutuları oradan oraya savuruyorlar içinde ne var dikkat etmiyolar. başka kargo tercih edebilirdi kendi problemi kargo tericihini kendi yaptı ben uyardım
 
feyzotto demiş ki:
badsolo adlı kullanıcıya bozuk ürün yollamadım kendisi ptt kargoyla pc kasası göndermemi istedi ptt de içindekine bişey olursa mesuliyet kabul etmeyeceğini söyledi bunu badsolo isimli arkadaşa söyledim ama kendisi öyle istediği için yolladım kutuları oradan oraya savuruyorlar içinde ne var dikkat etmiyolar. başka kargo tercih edebilirdi kendi problemi kargo tericihini kendi yaptı ben uyardım


Utanmadan savunmaya geçiyorsun bide. İnsaf diyorum. Kargoda ürüne hiçbirşey olmadı! Ürün bana geldiğinde öyleydi. Ben sana durumumu açıkça izah ettim. Buna rağmen böyle birşey yapıyorsan ne denir buna adını sen koy..
 
arkadaşım iftira atmayı bırak artık seni allaha bırakıyorum ne diyim insanın günahına giriyosun ben onun sağlam oldğundan emindim seni uyardım burda ptt den çeken gönderdiği alet bozulan çok arkdaş var ben uyardım.ayrıca ürüne kargoda bişey olmadı bana geldiğinde öyleydi diyosun kargoda bişey olmadığını nerden biliyosun bu kadar eminsin ön yargılı davrandığın buradan belli.ben burda sadece seninlede alışveriş yapmadım yapan arkadaşlarla da hiç bi sorun çıkmadı ne hassa bi sende çıktı insana iftira atma bari neyse uzatmanın manası yok artık
 
Ebenin bilmemnesini uzatmaya gerek yok. Ağzımı açtırtma benim. Telefonuma bile cevap vermedin. Kimle alışveriş yaptın bu güne kadarda sorun çıkmadı! Benim söylediklerimi tekrar etmekten başka birşey yapmıyorsun burada.


Kargoda bilgisayarın nasıl hard disk kablosu hem anakarttan hemde hdd'den çıkabilir. Çalışan bir cd room nasıl arızalanabilir. Format atılmış bir pc nasıl çökebilir? Ve hatta senin sağlam yolladığın alet nasıl çalışmayabilir???


Bozuk ürünü çalışıyor diye yolladın üstüne salak saçma mesajlar yazıyorsun buraya. Yaşın 27 civarı ondan utan baride yalan söyleme hala.


Arkadaş kesinlikle dolandırıcıdır. Kendiside biliyor zaten nedenlerini ama hala inkar etmeye devam edecektir. Yöneticilerin gereğini yapmasını istemekteyim. Başkada birşey yazmıyorum buraya.
 
pc yi alır almaz içini açıp kurcalarsan olacağı o . evet senin ne kadar seviyesiz konuştuğun belli artık sana cvp vermiyorum bende yöneticilerden gereğini yapmasını istiyorum ben hakaret etmedim sen hakaret ediyosun artık sana cvp vermicem seviyemi düşürmeme gerek yok benim için burda bitmiştir.
 
Olcayabi den MXR M-151 doubleshot dist. aldım , güzel bir alışveriş oldu alet dediği gibi tertemiz çıktı


cancaliskan dan Cry baby ZW-45 wah aldım oda güzel bir alışveriş oldu ve o aletde tertemiz çıktı

arkadaşlara teşekkür ederim
 
infraredd nickli üyeyle epeyi sancılı bi alışverişimiz oldu.tabi durum benim maddi sıkıntımdan kaynaklıydı.mebla küçük olmasına rağmen benim için ürünü yaklaşık 1 ay bekletti ve ben daha parayı yatırmadan kargoladı.güveni ve sabrı için kendisine teşekkür ederim.kendisiyle gönül rahatlığıyla gözünüz kapalı alış-veriş yapabilirsiniz.
 
ehbaa ve trashmetal nikli hakan ve mustafa arkadaşımızla alışverişimiz oldu,ne ne parayı yatırdıktan sonra ne de kargolamada h,ç bi problem yaşamadım aksine özenli ve güvenilir alışverişleri için ikisine de ayrı ayrı teşekkür ederim...
 
oytwon_ demiş ki:
infraredd nickli üyeyle epeyi sancılı bi alışverişimiz oldu.tabi durum benim maddi sıkıntımdan kaynaklıydı.mebla küçük olmasına rağmen benim için ürünü yaklaşık 1 ay bekletti ve ben daha parayı yatırmadan kargoladı.güveni ve sabrı için kendisine teşekkür ederim.kendisiyle gönül rahatlığıyla gözünüz kapalı alış-veriş yapabilirsiniz.

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Benim açımdan da güzel bir alışveriş oldu, herhangi bir memnuniyetsizliğim yok. İyi günlerde kullanman dileğiyle.
 
pickguarddestek

pickguarddestek

Hesabıma on lira para geçecekti, sanırım bir aya yakındır bugün meşguldüm yarın yatırırım, olmadı ertesi gün muhabbeti yapıyor. Ben sıkıldım artık. Yazık kocaman adam...
 
Bundan 2 hafta evvel okul odemesi sorumlulugum ailem tarafindan bana yuklendigi icin muzikal ekipmanlarimi satisa cikarmistim. Keyfi degil ihtiyactan dolayi bir satis olmustu. Takip edenler bilir ekipmanlarimi da daha yeni almistim.


Once Vivid kullanici adiyla bir arkadas bana ciddi bir mesaj atti. Gitarin ilanini yayinlama ben aliyorum kesin haftaya diye. Finallerim var bitsin hemen alisverisi yapalim arkadaslarim gelir gitari inceler elden halledersiniz dedi. Okay dedim. Daha sonra bu arkadas ayni zamanda Fender_Mexico oldugunu soyledi. Hangisini istersen yazabilirsin rezerveye dedi. Ben de eski uye oldugu icin bilinmesi acisindan Fender_Mexico yazdim rezerveye. Fakat gunler gectikce beni oyalamaya devam etti. Bu pazartesi son gun oldugunu soyledim. Bana verdigi cevap :

Ya cok ekstra bir durum olursa, arkadasima bir sey olursa , bir sikinti dogarsa, %90 bitecek bu is ama cok ekstra bir durum olursa yani ne olacak o zaman ??? Ben de dedim ki arkadasim o zaman bir gun daha musaade tanirim aksakliklar hallolur alisveris biter. Sonucta madem ciddisin o zaman 2 hafta bekleriz sorun degil. Ama arkadas mesajlarima cevap vermiyor. Online oldugu halde ilgilenmiyor Awaymis gibi davraniyor. 2 haftami yedi ki ozel okulda okuyorum odemem cok yuklu bir miktar. O nedenle gitar parasi bile onemli bir mebla benim icin. Arkadas ara sira keyfi olarak bir ara alisverisi tamalmariz diye mesaj atiyor. Ben binlerce TL'lik alim-satim yaptim bugune kadar farkli sitelerde. Oldukca bilinen biriyim ozellikle bilgisayar donanimi konusunda. Ilk defa boyle gayri ciddi bir alisveris olayina taniklik ediyorum. Alici olan insan ciddidir. Arkadas kesin aliyorum gitari deyip 2 hafta boyunca ayni hikayeyi okudu. Bu tarz spekulasyon donduren insanlar ilan baltaliyorlar. Zaman caliyorlar. Tum sitenin bu durumdan haberdar olmasini istiyorum.
 
2 gün önce forumdan CaglarS nickli kullanıcıdan bir adet WD 500 gb External Harddisk aldım. Kendisiyle ilgili bazı sorunlar yaşadım. Fakat yoğunluktan iletişim kuramadık.
EDİT: bazı konuları kendisiyle konuştuk. Durumun bir kısmının kendi iradesi dışında gerçekleştiği anlaşıldı. Umarım halledebiliriz.


SON EDİT: Kendisi tekrar mesajlarıma cevap vermemekte iletişim kurmakta zorluk çekiyorum.

KENDİSİYLE İLGİLİ YAŞADIÐIM DENEYİMLER:

2 gün önce forumdan CaglarS nickli kullanıcıdan bir adet WD 500 gb External Harddisk aldım. Kendisine uzun uzun paketleme konusundaki titizliğimi ve etrafına mutlaka köpük tarzı birşey koymasını belirttim. Fakat bana gelen paketi görünce gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Etrafına birkaç gazete koyulmuş ve üstüne bir bant bile yapıştırmamış. Gerçekten rezalet bir paketleme olmuş, yağmur, kar herşey girebilir o paketten. Harddisk değil köpek maması bile taşınmaz o paketle.

Ek olarak kargo dahil fiyat konuşmuştuk. En az 5 defa bu konuda mesaj atmama rağmen kargoyu bana ödetmiştir. Kuryenin kendisinin evden alım tarifesi dahil bana 15 ytl kargo ödetttirmiştir. Kendisinin evden alım lüksünüzü de bana ödetmiştir. En fazla 5 ytl tutacak kargoya 15 ytl ödedim.

Ayrıca sorun yok dediği harddiskten tıkırtılı sesler gelmektedir. Neyse ki pahalı bir ürün almadım kendisinden.

Kendisine attığım mesajların hiçbirisine cevap vermemektedir.

Bu yaptığı saygısızlık ve terbiyesizlik konusunda forumun diğer üyelerini uyarmak istiyorum.

Forumda bundan sonraki kullanıcıların iyiliği için kendisinden alışveriş yapılmamasını şiddettle öneririm.

Kendisinin ismi soyismi, tc numarası ve adres gibi bilgileri ben de mevcut.

Telefonla arayıp rica ettiği için telefon bilgisini vermiyorum buradan vermiyorum ama kullanıcının gerçek hayattaki ismi :

Halil Çağlar Şeker
TC NO: 34450728856
 
Biraz toptan olacak ama;

Chucky_ychucky nickli Çağkan arkadaşımla birçok alışveriş gerçekleştirdim, hepsinde gereken özeni gösterdi, her şekilde kefilim arkadaşa.

badsolo1 nickli Levent arkadaşımla yakın zamanda bir alışveriş gerçekleştirdik, aynı anda kargoladık sağolsun o da güvendi sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdik.

atti nickli Attila abimiz ile alışverişimde de hiçbir sorun yaşamadım, babacan bir abimizdir kendileri.

Kuxen nickli Orçun arkadaşımla elden bir alışveriş yaptık, o da sorunsuz gerçekleşti, ekipmanına iyi baktığını dipnot olarak ekleyeyim :)

tek olumsuz yorumum waitformessiah nickli arkadaşımıza olacak, bana bir pedalı ayırdığını ve bunu söylediğinden 2 gün sonra arayacağını söyledi ancak sonra özel mesajlarıma cevap vermedi ve başlıktan pedalın satıldığını öğrendim, bilgilendirmesini beklerdim. tabi durumun ne olduğunu bilemiyorum belki o kısa süre içerisinde paraya ihtiyacı vardı; kimseyi haksız yere eleştirmek istemem. unuttuğum arkadaşlardan özür dilerim.
 
Geri
Üst