Bu mesajı yazayım mı yoksa çocukluğuna mı bırakayım dedim bilemedim,"Dimebagg" nickli Burak ile "Ceptelefonu+75tl=amfi şeklinde)20 Ocak akşamı sanırım siteden öm ile anlaştık, öm ile numara bıraktı, aradım, babası çıktı benim müzik mağazam vardı da, Samsun'da şunlarla iş yaptık da falan konuştu iyi ozaman dedim güven sorunumuz da yoksa yarın gönderelim dedim, tamam dediler.Sabah kalktım aynı gün de Ankara'dan Samsun'a geçeceğim dedim belki veremem kargoyu ve havaleyi ama o kadar işin gücün arasında çok ters yerde olan bankayı buldum kargoyu da verdim aynı hızı onlardan da beklediğimi söyledim, ilk başta otogardan otobüse verecekler diye anlaşmıştık 1 gün sonrası için, harem yakın demişti babası (her aradığımda babası çıktı, her sorunda babası aradı Burakla 1-2 defa görüştüm sanırım), yakın olan harem e sanırım antep üzerinden gittiler 48saat sonra, ben vermeden önce bana söyleyin konuşayım vs. demiştim taa ilk akşam, gitmişler ve otobüs almamış (firmanın ne kadar salaş oldugunu araba versen parçalayıp getireceklerini bilmesem neyse de), neyse tamam dedim ptt kargoya verin ama bugün verin dedim, tamam dedi yine babası, ptt kargoya gitmeleri yaklaşık 5 gün sürdü, birinde aradı burak saat 4.40 ta, ptt saat 4.30 da kapanıyormuş yarına kalsın mı dedi, ben de 17.30 da kapanıyor ptt ler dedim internet sitelerinde de aynısı yazıyor, neyse tam 1 hafta sonra kargoyu verebildiler, amfi geldi 4 günde, amfi kutusu yolda sigara kutusu olmuş, amfinin prizi ve footswitch i de yok, tutma yeri yok vs vs vs, zaten 10günde gelen kargoya sinirliyim aradım yine babası çıktı, paketlemeyi burak yaptı dedi tamam dedim burağa haber verdim o da yok abi ben koydum vs. dedi kargoda olmuştur dedi, eve gidince bi bak dedim footswitch ve priz evden çıktı ve tekrar kargo bekliyorum footswitch ve priz gelecek diye,onun da adresini yanlış yazmış zaten nasıl başardıysa sabah kargocu aradı abi samsunda kaybolduk diye,tarif ettim 1 gün daha gecikti kargo...ne oldu 15 gün süren can sıkıntılı baş ağrılı ıvırlı zıvırlı bi "takas" yaptık, "dimebagg" "Burak" la alış veriş yapmadan babasıyla tanışın işinizin çok acil olduğunu bilmemneyin keyfine geciktirmeyeceğinizi falan söyleyin ya da bekleyin burak biraz büyüsün işi öğrensin...Babasına da sabrı uğraşı için teşekkür ederim çok ama ben alışverişi Burak ile yapmıştım babasıyla değil...Alış-veriş yapmadan tekrar bir düşünün derim...