Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

NomAmor nickli Yusuf bey'den Line 6 UX2 ses kartı aldım.Kendisi sorduğum sorulara bıkmadan, usanmadan cevap verdi.
Ayrıca kargolamayı zamanında ve çok titizlikle yapmış tekrar kendisine buradan teşekkür ediyorum.
 
Devilmycry demiş ki:
NomAmor nickli Yusuf bey'den Line 6 UX2 ses kartı aldım.Kendisi sorduğum sorulara bıkmadan, usanmadan cevap verdi.
Ayrıca kargolamayı zamanında ve çok titizlikle yapmış tekrar kendisine buradan teşekkür ediyorum.

Ben teşekkür ederim İlhan bey, aynı şeyler sizin içinde geçerli.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
 
yaklasık 1 hafta once gigadeth nickli arkastan kendisine sansa marka mp3 aldım alet elme ulastıgı ilk gece(yani dun gece)aleti bilgisayara taktım bir iki takıp cıkarma sonucunda aleti gordu ve sarkılarımı attım aleti actım oda ne attıgım 200 sarkıdan sadece 80 inini goruo alet daha sora birdaha bilgisayarı actıgımdaysa aleti tamamen gormedi bilgisayar daha sonra alet kendi kendine yanıp sonmeye filan basladı sarjı fule yakın olmasına ragmen batery low yazısı cıktı falan filan.

bunları arkadsmıza uzun uzun anlatıp paramı geri istedgimdede bana sunları soyledi:bende tıkır tıkır calısıyordu sende bişey var senin bozmadıgını nerden bilicem o yuzden bu alet senden geri alamam dedi
BENİM HERKESE TAVSİYEM BU ARKADAŞLA ALISWERİŞ YAPARKEN COK COK DİKATLİ OLMANIZ
 
BloodAnthem nickli Mustafa abi ile bir gitar takası gerçekleştirdik. Kenidisine HER KOŞULDA güvenebilirsiniz. Korgom yolda açılmış ve gitarın alt kısmında boya dökülmesi olmuş. Mustafa abi büyüklüğünü gösterdi ve anlayışla karşıladı. İlk kargomdu sonuçta. Bana gönderdiği gitar da gayet iyi paketlenmişti. Hızlı bir alışveriş gerçekleştirdik. Kendisi gayet cana yakın birisi. Abim sayılır ve abim gibi de davrandı. Kendisine çok teşekkür ediyorum..
 
Bilgisayarını virüslere karşı tarattın mı ya da usb diskler için bir koruma yazılımı kullanıyor musun? Normalde çalışan bir aletin bir anda bozulması mantıksız, gigadeth in 50tl için böyle birşey yapacağını düşünmek de mantıksız, aleti iyi bir kontrol et... geçmiş olsun...
 
simdi aleti kontrol ettm bilgisayar arada goruyor fakat attıgım sarkılar hala gorunmuyor arkadaş zaten ne telefonuma cevap verior ne yardımcı oluyor artık kendi sorunumu kendim cozucem gibi..evet tabki 50tl için kmse yapmaz ama arkadsmız beni cok sinrlendirdi ya olmadı naptıysam sarkılar gorunmuo
 
Usb disk security kur, usb yi tak,, usb disk security programı tehdit bulursa ne bulursa sil, daha sonra formatla usbyi, tekrar at şarkılarını.gizli klasörleri göstererek dene tekrar görmezse.bu sıralar çok karşılaşılan bir .inf mevcut piyasada, klasörleri görünmez yapıp komut sisteminde bile görünmesini engelleyebiliyor ancak mp3 çalar gizli olan klasörleri çalabiliyor.bu tarz bir sıkıntı olabilir.
 
batuhan2314 nickli kişiye SANSA MP3 Çaları ben sattım. MP3 çaları satmadan önceki güne kadar sorunsuz kullandım. Özenle paketleyip kargoladım. Kargoya verdiğimden 3 (ÜÇ) gün sonra arkadaş bana döndü ve ürünün arızalı olduğunu söyledi. Ben de ürnde herhangi bir sorun bulunmadığını nasıl şarkı yükleneceği ve bilgisayara nasıl bağlandığını anlattım. (Yaklaşık 3 kere). Daha sonra bu kişi bana karşı aşağılayıcı bir tavırla konuşmaya başladı. Tam o sırada ehliyet sınavına gireceğim için telefonumu kapattım. Gerekli açıklamayı da bu kişiye yaptım. Büyük ihtimalle arkadaşın bilgisayarında bulunan virüs mp3 çalara girdi. Bu nedenle bazı şarkıları görmedi. Fakat her ne nedenle olursa olsun bana karşı saygısız bir tavır sergilemesini doğru bulmadım. Ben hep yardımcı olma çabası içindeydim. Kendisi burda sorabilirsiniz. Sanırım bana bir özür borçlu. Şuanda sorunun çözümüne yardımcı olmak için arkadaşı arıyorum, kendisi telefonunu açmıyor. Halk dilinde buna ''yüzü yok'' diyoruz. Şuanda ''dolandırıcı'' durumuna düştüm resmen. Bu forumda milyarlık gitar da sattım. 50TL için bu duruma düşecek biri olmadığımı bir çok kişi bliyordur. Dediğim gibi, arkadaştan bir özür bekliyorum.
 
ne yuzu yoku annemi aramıssınız cunku o telefon benm degl daha oncede soledim beni arayın diye kaç defa dedim.ayrıca acıklamak degldi yaptıgınız hep aynı seyi solednz ben bilgisayarcı ya gorutrdum ve o bana yardımcı oldu parcalrı esitlemem gerektigini ve bunun programla olcagını soledi ayrıca yenibir data kablosuda aldım verdiginz urun drek calısır durumda degldi.ayrıca agız bozan sizdnz.ben size hep sizle hitap ederken siz bana sen arkasım dostum vs gibi kelimelerle hitap ettnz...
bende sayısız alısveriş yaptım merak etmeyin efendim...
 
ayrıca kimse size dolandırıcı filan demdi zatn sorunu cozdugumu soyledim ve dger yazdıgım degişik kelimeleride yazdıgım cumleden sildim suanda tek durum sizin bana onemli seyleri anlatmamnzdır bilgisayarcı saolsun haletti işimi...
 
Nasıl çalışır durumda değildi. Benim aktif kullandığım alet. Direk çalışır vaziyette kutusuna koydum ve gönderdim. Üstelik buradaki üslubunla telefondaki üslubun çok farklı. Telefon önümde. Ben bunu önemsemiyorum ama kardeşim ve sen diye hitap ettiğin ortada. Mesajlarındaki Türkçe dışı harfler ve kısaltmalar da saygısızlık göstergisidir bana göre.
 
Hem kendiniz beceremediğiniz bir şey için sabit başlığı da kullanmayıp ayrı başlık açarak bu adam bana böyle böyle yaptı diye saydırıyorsunuz, sonra da "kimse dolandırıcı demedi, arkadaşım dostum dedi o ağzını bozdu" yazıyorsunuz. Hala ortada özür yok. Yüzsüzlüğün bu kadarı.
 
kabaca demiş ki:
Çok fazla bir şey yazmadan, daha çok sonuca dair birkaç ekleme yapmak isterim.

Öncelikle bu güvenebilirsiniz cümlesini kullanma gereksinimi duymuyorum bile. Çünkü her şey ortada. Benim Sinan vasıtası ile olan ikinci alışverişim. İlkinde yüksek meblağlı, çok fazla olmamasına rağmen yinede 4/5 pedal yer kaplıyacak genişlikte bir ürün almıştım. Bu alışverişin devamı oldu benim için. Bu seferkinde ise PTT kargo belgesinde kayıtlara 35kg olarak geçmiş bir combo amfi sahibi oldum Sinan vasıtası ile. Yanında iki adette SUHR manyetik edindim. Amfi combo ve 1x12 ama oldukça ağır. Hele kutusu ile birlikte hacmi çok geniş. Dün eve getirdim ama hala kollarım ağrıyor. :) Yalnış anlamalara mahal vermemek için, marka/model vermeyeceğim. Fotoğrafda da bahsettiğim kutulanmış halin eve ilk girdiğinde çektiğim fotosudur. Sinan'ın ve arkadaşının verdiği emeğin üzerine, kutulu halini kaçırmak istemedim. Biliyorumki sonrasında amfi bir daha kutuya giremez yada kutu içinde varmış gbi fotoğrafını çekemezdim.

Benim ona karşı güvenimden öte o da bana güvendi ve son hafta almak zorunda kaldık. (Benden kaynaklanan bir durum oldu) Yalnızca iki adet fotoğrafla, teşekkür yazımı sonlandırmak istiyorum. Sinan ve Şerif'e çok teşekkürler.




Hocam asıl güveniniz için ben teşekkür ederim. Özgür hocam çok güvenilir ve verdiği sözü dakikası geçmeden yerine getirir. İki alışverişimizde de karşılıklı güvenle sorunsuz sonuca ulaştık. Hayırlı olması dileğiyle

bodominheaven demiş ki:
Bende Bugun Sinan aracılığıyla aldığım Engl E-530 preamp a kavuştum gerek ilgisi gerek yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum kesinlikle çok iyi bir insan en önemlisi . ayrıca çok iyi paketlemiş aleti

4219.jpg


3505.jpg

Emrah güvenin için ben teşekkür ederim. Emrah sözünü yerine getirmiş ve üstüne düşeni fazlasıyla yerine getirmiştir. Hayırlı olması dileğiyle

ErikPonti demiş ki:
Sinan tekrar teşekkürler; her iki pedal da muntazam çalışıyor; memleket sahnelerinde devrim yapacağız! :)

Son anda tinercilere uğraşmamız da ayrı macera oldu ne diyeyim. ;)

Övünç güle güle kullanırsın inşallah. En rahat alışveriş seninki oldu. Teslimattaki tinerciyi saymazsak tabi. :) Ben teşekkür ederim güvenin için.



darkside7 demiş ki:
Sinan arkadaşımızdan , ay başında Amerikadan sipariş etmiş olduğum pedallar aynen söylediği tarihte tarafıma ulaşmıştır .
İki arkadaşımıza da yani Şerif ve Sinana yapmış oldukları iyilikler için tekrar teşekkür ederim.

NOT:Sinan arkadaşımızın daha önce yapmış olduğu alışverişlere dayanarak kendisine güvendim ve sipariş verdim. Sağolsun o da bu konuda üzerine düşeni layıkı ile yapmıştır .İlk kez alışveriş yapacak ve güven sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için bu notu yazma gereği hissettim.
Kendisine her konuda güvenebilirsiniz .

Sevgilerimle ,

:)

Ediz abi herkesin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum ve olan birkaç sorun için özür diliyorum. Yazdığın güzel yorumun ve güveninin için tekrar teşekkürler.

Ediz abi gözü kapalı güvenilecek birisi. Daha önce de başka bir ekipman için alışverişimiz söz konusu olmuştu. Gözü tok gönlü bol bir müzisyen abimiz.

Umarım pedallardan memnun kalırsın ve güle güle kullanırsın.





Ayrıca yine Amerika'dan "mmetin" e bir preamp getirdik. Arkadşaım aracılığla getiremeyip parasını iade etmiştim sağolsun olgunluka karşıladı. Bugün cihazı teslim ettim. Güveni için teşekkürler.


"atess" nickli Türkiye'nin en iyi davulcusuna yine güzel bir cihaz getirdim. Çok güvenilir bir insan ve sözüne sadık biri. Diğer arkadaşların siparişlerini verirken de bana çok fazla yardımı dokundu. Tekrar tekrar teşekkürler. Güle güle kullanman dileğiyle


Saygılarımla

SinanS.
 
İyi düşüncelerin ve temennilerin için teşekkür ederim Sinan,


Ürünü ,sipariş ettiğiniz andan elinize ulaşana dek (shipping and handling olarak tabir edilen) yapmış olduğu işi, gerçekten bir görev adledip ,insanlara olan sorumluluğunu sonuna kadar takip eden ve hatta bir sorununuz olduğu takdirde size elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacak kadar da vefakar ,iyi niyetli ve dürüst bir arkadaşımız sevgili Sinan'a,beni gerçekten arzu ettiğim pedallara kavuşturduğu için,tüm Türk Rock camiası ve kendi adıma bir kez daha teşekkür eder ,gözlerinden öperim . ;)
:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Sevgilerimle,

Ediz

Yönetici Uyarısı: Mesaj düzeltilmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır. Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst