Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Arkadaşlar daha önce yazan olmuştur belki, ben gene de yazayım. aiyiadam nickli Evren arkadaşımızla güzel ve hızlı bir alışverişimiz oldu, güvenilir, ne istediğini bilen, karşıdaki insanı anlayan dinleyen birisi, kendisine kefilim. Umarım birçok alışverişte gene buluşuruz.
 
Ankara'dan naruron nickli arkadaşımıza Boss OS- 2 sattım. Yeni bir üye olmakla birlikte gayet güvenilir bir arkadaş. Referans listesine adımı rahatça yazabilir.
 
Aynı şekilde, hackeiommi nickli abim, ilk konuşmamızdan itibaren gayet ilgili davrandı. Hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen ekstra birkaç ricamı geri çevirmedi, sağolsun. Satış kısmında da gayet güvenilir ve hızlıydı. Mükemmel bir paketleme örneği sergiledi. :) Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
 
HoochieCoochieMan arkadaşımdan bir takas vesilesiyle MXR Carbon Copy aldım. Bildiğiniz "sıfır" pedal gönderdi, kendisine çok teşekkür ediyorum. Kayıt tarihi nispeten eski ve kendisinin fazlaca alışverişi olsa da bu başlık altında ismi fazla zikredilmemiş, ben "reputasyon hanesi"ne bir ekleme yapmak istedim. Kendisine kefilim, güven problemi ihtimalini düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.

Aynı şekilde stevie_ray arkadaşıma da GE-7 gönderdim, tahmin ediyorum bugün eline ulaşmıştır, telefonla teyid edemedim kusura bakmasın, şimdi girdim eve. Kendisine de güveni ve hızlı alışveriş için teşekkür ederim. Ne aradığını ve ne yaptığını bilen insanlarla açık, net, hızlı alışveriş gerçekten çok keyifli oluyor.
 
Komikhocuk Lakaplı Serdar Bey'den Ltd Deluxe MH-1000 FR STBLK gitar satın aldım. Gitar, Kayseri'den İstanbul'a gönderilmesine rağmen ilk çekilen resim ve telefonda belirtilen detaylara göre kesinlikle farklılık içermemekte olup, ilgi ve yardımlarından ötürü kendisine bu başlık altında teşekkür etmek isterim.
 
Level_-_3 adlı arkadaşla alışveriş yapmak üzere anlaştık, kocaeliden kalkıp sakaryaya cihazı denedim, anlaştık el sıkıştık, alışverişi yapmamıza dokuz saat kala pedalı başkasına sattım dedi, güvenilir bir satıcı değildir. dikkat ediniz.
 
Merhaba,
Hendriz nickli arkadaş ile Rocktorn Voodu Valve alışverişimiz oldu. Oldukça ilgili bir satıcı, cihaz tam tarif ettiği gibi çıktı.
Buradan teşekkür ediyorum.
 
MS pedalları yapımcısı Mustafa Bey'e ilgi alakası ve harika ürünleri için teşekkür ediyorum. Ben de amatör olarak pedal / amfi yapımıyla ilgilenen biriyim, neticede beklentim biraz daha fazlaydı MS pedallardan. Sahip olduğum 4. pedal MS pedalı; MS noise gate. gerçekten çok etkili ve Decimator ile birebir aynı... boşuna üç katı para vermeyin.. gidin MS noise gate alın arkadaşlar.
 
gospel nickli arkadaş ile bir takasımız olmuştu, zamanında yazmayı unutmuşum aklıma geldi şimdi yazayım. Karşılıklı güven içinde hızlı ve temiz bir takas oldu, teşekkürler.
fat-strat nickli arkadaş ile de yakın zamanda aynı şekilde alışverişimiz zamanında, temiz ve dürüst şekilde gerçekleşti. Alışverişimizde kendisi alıcı tarafıydı. Fakat satıcı tarafının güvenilirliliği kadar alıcı tarafın da söylediği zamanda arayıp sorması - yani bir nevi sözünde durması, zamanında para transferi ve genel olarak iletişim kurma becerisi de önemli bence, bu konuda örnek olabilecek arkadaşlardan kendisi. Teşekkürler.
 
Eq700 ü bugun aldım,fakat ben alıcı olarak rahatsız olduğum birkaç nokta oldu, pedalı gönderdikten sonra gilmouris ne doğru dürüs bir bilgi verdi nede düzgün bir kargoyla göndermiş,açık söylemeliyim çok sinir oldum.Hayır ucuz veya pahalı ne alıyorsak alalım sonuçta bunun bedelini karşılıyoruz biraz daha duyarlı olmak gerek.Pedalı denemedim hatta kutusunu dahi açmadım eminim çalışıyordur o konuda problemim yok fakat arkadaşın duyarsızlığı beni rahatsız etti.
Hayır kargoda düzgün değil gittim nerdeyse yok diyip döndürceklerdi biraz ısrar etmseydim,aradılar taradılar ellerindeymiş haberleri yok.Arkadaşa sordum "cumartesi sürat kargo ile gönderdim" dedi o kadar ne gönderici bilgisinden haberim var ne başka birşeyden.Baya uzattım fakat burası cehennem sıcağı gibi kargoya gidip gelmek benim için bir zulüm ve duyarsızlıkta üzerine tuzu biberi oluyor o yüzden ben arkadaşa başka arkadaşlarla yapacağı alışverişlerde daha dikkatli davranması için uyarıda bulunmak istedim.Kolay gelsin.
Bak senin bu mesajını tesadüfen yeni gördüm.
1.Rahatsızsan önce doktora gideceksin.
2.Kargo şirketi benim babamın şirketi değil. Bana en yakın kargo şirketinden gönderiyi yapmışım. Sonrasındaki gelişmeler hakkında kargo şirketine hesap soracaksın.
3.Gereken özen, dikkat ve duyarlılığı göstermişim.
4.Önce haklı nedenlerin olacak sonra uyarıda bulunacaksın...
5.Artık kimseye kargo gönderisi yapmıyorum çünkü kargoda oluşan gecikmelerden sonra biz sorumlu oluyoruz.
 
Level_-_3 adlı arkadaşla alışveriş yapmak üzere anlaştık, kocaeliden kalkıp sakaryaya cihazı denedim, anlaştık el sıkıştık, alışverişi yapmamıza dokuz saat kala pedalı başkasına sattım dedi, güvenilir bir satıcı değildir. dikkat ediniz.

yaa hocam kusura bakma ama kapıdaan cıkarken soylediğin sey bende bir guvensizlik yarattı(forumdaki alısverişlerle ilgili ) ve ben senin pedalı nakit alacagını dusunmustum artı sana ozel mesajla niçin satmamgerektiğinin sebebinide acıkladım. ve sakın bana durustlukle ilgili ahkam kesmeye kalkma sen oraya ozellikle pedalı gormeye degil sakaryuada işin oldugun için geldiği soyledin hatta iş kıyafetlerinle ilgili yorum falanda yapmıstın :) şimdi kalkmıs bana durustlukten bahsediyorsun kuaura bakma ama senin bu forumda riske atamayacagın meblagları ben bir telefon konusmasında helal ediyorum bilen bilir bu senin soyledigin seyler senin karakterini ve durustlugunu yansıtır. bu yuızden seni cok kaale almayacagım dediğim gibi hayatınmda bir ahmet fazla olmus bir ahmet olmamaıs hiiçç onemli degil.. ben son derece rahatım..
 
Geri
Üst