Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

"the-pentagram" nickli murat kardeşimden artec wah pedalı aldım.sağlam paketlenmiş geldi,pedal aynen anlatıldığı gibiydi,her konuda yardımcı oldu.Güvenebilirsiniz.



"hakimamca" nickli bülent abiden SD1 ve strat gövde aldım ikiside problemsiz ulaştı elime.teşekkür ediyorum
 
andilyans(Hüseyin Bey)---> İbanez rg 3120 sattım cihan düşmez eq pedal aldım
Tuakvep---> Dimarzio kablo aldım
Erdem Birgül--->Fender Deri askı aldım
Aytek Bey--->(Alım Satım Mod) Amfi aldım
Hakimamca--->Stand aldım
Yeni bir tane fender askı sattım ama nick aklıma gelmedi.

Hatırladıklarım bunlar toptan aradan çıksın istedim.Hiçbir alışverişte problem yaşamadım.Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
 
murfi nickli Mustafa Yücel adlı şahıstan Emg zw set aldım. Bana 1 ton 1 volüm pot olduğunu söyledi. Bende tam takım olarak almak istediğimi aksi takdirde almayacağımı söyledim. O da diğer potları da bulduğunu ve paket içeriğine eklediğini söyledi. (Yazışmalarda mevcuttur) Bende ok dedim ve parasını havale ettim. Ancak paketi açtığımda, içeriğinde sadece 1pot 1 volüm gözüküyordu. Ayrıca yay ve vidalarını da koymamıştı. Kendisine ulaşmaya çalıştım. Bana işi olduğunu, geri dönüş yapacağını söyledi. Sonra da sırra kadem bastı. Yalanı ortaya çıktığı için çok mutlu olsa gerek diye düşünüyorum:D Manyetiklerin çalışıp çalışmadığı hakkında şüphelerim var ancak daha denemedim. İnşallah sağlamdırlar:) Kendisine site üzerinden güzel bir dille mesaj attım. Ancak aramalarıma cevap vermiyor.
Uzak durunuz...Haram nedir bilmeyen, karaktersiz, utanmaz, yalancı biriymiş. Hakkım helal değildir. Tekrar söylüyorum. Uzak durunuz..
 
Başka bir forumda fakat yazmak lazım. "alkanhurol" nicklidir.

Ben konuşmayacağım kendi ÖM sini paylaşacağım bilmeniz gereken fiyat arttırımına gitmeden önce 1.5 hafta boyunca 5 Ad. ÖM ve 1 Ad. Telefon görüşmesi yapmış olmamızdır... Acil almam gereken bir üründü bir alışverişi çocuk oyuncağına çevirip vaktimi çalması hiç etik olmadı...


alkanhurol demiş ki:
Racsen demiş ki:
Merhaba, bir gelişme var mıdır? Sizden haber bekliyorum
merhaba
Arkadasım dun aksam dusundum 150 lıraya o aletı satamayacagım. Evet daha once bu fıyatı yazmıstım o ara butun kullanmadıgım alrtlerı satıp tc nova system alacaktım sonradan sadece 1 parca satarak aldım su an bır acılıyetı kalmadı satmamın. 150 lıraya satacagıma su an evde durmasını yegelerım. Smdıden anlayısın ıcın tesekkurler. Oyun bozanlık yapmadıgıma ınanabılırsın. Ama ıllada almak ıstıyorsan 200 yapalım masraf ta bana ait olsun benımde ıstedıgım bı pedal vardı onu alayım bende. Ok dersenız uyelıgı yapıp ılana koyayım.
 
Okan Onat denilen bir şahıstan mesa boogie trible rectifire aldım. Saolsun arkadaş malının arkasında hiç durmadı.

Bu amfiyi 2 yıl önce aldığı arkadaşının evinde denedik. Saolsun çocuk bizi gece gece evine aldı. ( Çokta iyi bir insanmış kendileri.Bunu okursada sakın yalnış anlamasın kendileri. ) Potansındaki hışırtıların normal olduğunu ve bütün mesalarda bunun olduğunu söylediler. Bende okey dedim amfiyi aldım. Ötekisi gün evde biraz volumlü dinleyince bunun anormal bir sorun olduğunu anladım ve bunun gerçekten bir sorun olduğu anlaşıldı ve arkadaş ne malı geri alırım dedi nede bu sorunu kendim hallederim dedi. Israrlarıma ve biraz yüksek ses tonuma anca sorunun yarısını öderim dedi. Bana o hışırtının bir sorun olduğunu söyleseydi okan o amfiye 1800 değil 800 dolar bile vermezdim.Sorun küçük veya büyük ben sorunlu birşey almam ve uğraşmayıda hiç sevmem .Ben sorunlarımı anlatırken kendileri bana çok güzel akıllar verdi.Bunu afyona cihan düşmeze göndericekmişim falan filan. Aldım başıma dert . Para ile rezil olmak bu herhalde. Bunu okursada o kızmalarımdan sonra yarısını veririm sorunun demişti. Oda benim asdsda sadakası olsun Okan kardeşime.

Meğersem aldığımdan beri hiç kullanmadığım evde öyle yattı dediği alette sonradan öğrendiğime göre 1 seneye yakın zaman tnt müzikte sergilenmiş. Buda ayrı bir dürüstlük örneği.

Ben üç beş kuruşun peşinde değil sadece hakkımın peşimdeydim .

Sevgiler Onur Akın.
 
Hazır görmüşken yazayım.

1.Geçenlerde wastinglove ile takas gerçekleştirdik, sağolsun çok pratik güvenilir bi alışverişti. Teşekkürler.

2.1 ay önce falan mistreated4u 'dan zoom g3 aldım, dediğinden daha temiz bir cihazdı. Ona da teşekkürler.

3.Epey önceden, zencikapici 'dan manyetik seti almıştım. Ona karşı saygısızlığımda olmuştur, ama kendisi gayet duyarlı bi insan. Ayrıca teşekkürler.

4. Yaz aylarında aloneman02 'ye manyetik seti satmıştım. Sorunsuzdu o da, teşekkürler.

5. Geçenlerde dsprd26 ile takasımız gerçekleşti, sorunsuz. Onada teşekkürler.

6. Yine yaz aylarında Komikhocuk dan M Audio ses kartı almıştım, kendiside güvenilir. Teşekkür ederim.

7. Geçen yaz falan AtAvratStrat nickli Batu abidende strat almıştım. Onada teşekkür ederim.

8. gilmor nickli Tufan'la da takasımız olmuştur geçmişte onada teşekkürler.
 
Geri
Üst