Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

bence iyi yapmışsın devastator.burada beyefendi takılıp özelde mahalle karısı mode on olanları deşifre etmek o kadar yanlış olmamalı.kötü bir niyet yok burada.
 
gokmen06890 (Kadir) ile Yozgat Ankara arası takaslı bir alışveriş yaptık. Kendisinden Ibanez RG2550Z aldım ve teşekkür ediyorum. Resimlerdeki gitar değildi gelen gitar. Çok çok daha güzel ve tertemiz bir gitar geldi. Ya makineyi değiştir Kadir ya da uzaktan resim çek bence :)
 
bensunaf (Nafi)'tan manyetik aldım. Sağosun pazarlık teklifimi geri çevirmedi ve en kısa zamanda özenli ve güzel bir şekilde manyetiği gönderdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleme:
Babbazulla (Burç)'dan bir kısmı takaslı Boss ME70 aldım. Sıfır gibi bir cihaz. Gördüğüm kadarıyla gayet garantici birisi. Bu da titizliğinden kaynaklı sanırım. Kendi yaptığım paketlere çok özenirim ama benden daha özenliler de varmış. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
 
@ermantepe ile gayet güzel bir gitar takası yaptık. Hoş sohbet iyi bir dost kazandım. Gitar hakkında da çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum tekrardan.

@CAJEMIR Barış beyle pedal+hardcase alışverişi yaptık. Kendisi paketlemeyi gayet iyi yapmış. Eve geldiğinde hiç bir problem yaşamadım. Her şey bana yolladığı fotoğraflardaki gibiydi. Tekrar teşekkür ederim.
 
Sevgili Chardx ten solak Ibanez S420 aldım. Öncelikle uzun zamandır yaptığım en keyifli ve stressiz alışveriş olduğunu söyleyebilirim. Sevgili Chardx, ilanında sadece İzmir içi satış düşündüğünü belirtmesine rağmen, beni kırmayıp şehir dışına, Ankara'ya gönderim yaptı. Gerek sahibinden.com dan satışı kabul etmesi, gerek kargolama vb işleri için ek zahmete girmesi sebebi ile kendisine buradan bir kez daha teşekkür ederim. Büyük itina ile paketleme yapılmıştı. Gitar fabrikadan yeni çıkmış gibi sıfır ve tertemizdi görünce çok şaşırdım. Gitarın yanında gelen ek hediyeler ve gitarın fiyatının çok makul olması da cabası idi. Sevgili Chardx, umarım istediğiniz gönlünüze göre yeni yeni ekipmanlara ulaşmanız dileğiyle. (y)
 
Sacthres arkadaşıma ben çok teşekkür ederim. Alışveriş sırasında bana çok güven verdi ve satışı en hızlı şekilde yapmam için bana çok yardımcı oldu. Yeni gitarınla keyifli saatler geçirmen ve zevk alacağın modifikasyonlar yapman dileğiyle.
 
Abi sendeki bu futursuz GIbson aski bile adamin krali olduguna isaret... Piyango Ciksin cakicam custom gold top'i gelicem ziyaretine (lp ev hediyesi)

Gibson'u severiz öncülüğünden dolayı :) Gold Top'a ne hacet? Bana 90'lardan kalma ikinci el Standart SG de yeter, yeter ki gönüller bir olsun azizim (Gönül pazarlığı ehüeh :D )

Türkiye'ye gel, görüşmek kısmet olsun da Gibson kusur kalsın, bir demlik çayın keyfi de kafi ;)
 
Geri
Üst