Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Son donemde yaptığım en güzel muhabbet (alışveriş bahanesi) için yiğit e çok tesekkur ederim.inanılmaz güzel bir sx strati böylelikle deneme şansım oldu.her zaman beklerim cay kahve her daim hazır :D belki bu sıralar benim müstakbel sx e modifiye yaparız dostum :) sorunsuz güvenebilirsiniz demeyecegim bunu demeye gerek yok, bu adamla alışveriş yapın diyorum .:D
Tekrar tekrar tesekkur ederim abi. Sx e modifiyeye bizzat gelicem insallah :)
 
@helalmustafaabi kardeşimle güzel bir alışveriş gerçekleştirdik kendisine referansım gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz..
mr_greenboi nickli arkadasla sorunsuz sekilde gitar takasi gerceklestirdik.parayi takastan once hesabima yatirdi.kendisine cok tesekkur ediyorum.hatta orjinal burgulari istemeden de olsa eksik gondemis bulundum onu da sorun etmedi sagolsun
 
@2013 'ten ADD+ Tube Drive 2 aldım ama aslında alışverişi bitirmedik bile. Ben ayırtmak niyetiyle mesaj attım ama ödemeyi elime para geçince yapabileceğimi söyleyip hemen pedalı gönderdi. Telefonla da uzun uzun konuştuk, muhabbet ettik. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle net ve güvenilir birisi.
 
@alamut nickli Mert kardeşimden yine bir yurt dışı alışverişi yaptım.Bu sefer oldukça yüksek bütçeli bir alışverişti. Her şeyi konuştuğumuz gibi rahatlıkla hallettik sağ olsun. Sayfasına da yazdım burada da bulunsun.Teşekkürler.
 
@2013 nickli Kadir isimli arkadaştan Irig aldım, tanıştığıma çok memnun olduğum çok dürüst güvenilir bir arkadaş, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz, gerçekten işin alışveriş boyutundan çok dost olduğumuzu düşünüyorum 10 numara bi insandır.
 
@2013 nickli Kadir isimli arkadaştan Irig aldım, tanıştığıma çok memnun olduğum çok dürüst güvenilir bir arkadaş, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz, gerçekten işin alışveriş boyutundan çok dost olduğumuzu düşünüyorum 10 numara bi insandır.
@Telecast öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim,dostluk boyutuna gelince bu senin iyi niyetin ve titiz davranmandan kaynaklanıyor.
@Telecast ile sorun yaşamayı bir kenera bırakın, alışverişten ve muhabbetinden keyif alacağınızı bile garanti ederim ;)
 
@Oguz92 den enfes bir amfi aldım.gözü kapalı alim satım yapabilirsiniz :D bir insan bu kadar mütevazı , alçak gönüllü ve anlayışlı olabilir ancak. Teşekkürler çok çok :)

Bakmayiniz boyle yazildigina, 1 haftadir amfi ile ayni zamanda yapmam gereken pedal kargolarini henuz yapabiliyorum, sinavdi felan derken. Sagolsun her bahanemi anlayisla karsiladi @Clamper .

Kendisinim bana gondermesi gereken gitar ise dedigi gun dedigi sekilde geldi. Tatli dili de cabasi!

Tesekkurler. :)
 
Bahsi geçen 'Oğuz Bey' ile uzun zamandır aynı grupta çalmaktayız. Adam denizden çıktıktan sonra yenen ilk ekmek gibi adam beyler. Ben de kendisiyle alışveriş yapıyorum :D
Cok ilginc bir grubuz hakikaten @Clamper

Sagolsun yahya, gruptaki lead gitaristtir. Zamaninda hatayda universite kazandigimda, zamanla tanisip arkadas olduk. O zamanlar gitar felan pek anlamazdim. Ama ilgimi gorunce, sene icerisinde bana ders verip, diger sezonun basinda yeterli olmamama ragmen gruba davet etti. 3 akor bilgisiyle sahneye cikardi. Cok sukur hep beraber bugunlere geldik.

Burasi dogru baslik degil ama, pek hakettigimi dusunmedigim temenniler duyunca yazma ihtiyaci hissettim. Tesekkurler :)
 
Geri
Üst