Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Ben alışveriş yapmak için çabalayıpta yapadığım bir durumdan bahsedeyim :D bir hardcase ihtiyacım oluştu ve haliyle aramaya araştırmaya başladım bir tane buldum ve satan kişiyle irtiabata geçtim telefon numarasını aldım ben Antalya da yaşadığım için arkadaşımdan rica ettim Ankara da benim adıma alışverişi gerçekleştirecekti :D adamı aramış şurada ibuluşalım demiş ama öncesine küçük bir işim var döneceğim demiş sonra arkadaşım aramış haber vericem demiş sonra arkdaşım aramış açmamış sonra yine aramış açmamış yine aramış açmamış daha sonrasında beni aradı ve boşver uğraşma dedim ulan madem satmayacaksın ya da ilgilenmeyeceksin ne diye ilan açıyorsun vakit kaybettiriyorsun bana iki kez havale ücreti ödetiyorsun resmen gün boyu isyan bayrağı elimden inmedi ! @dager isimli kullanıcı olur kendileri Satılık - Cort Cmc11 Hardcase | turkrock.com bence hiç almaya çalışmayın satmak için değil de sadece ilan açayım diye koymuş case'i :D
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
@Telecast nickli Berhudan beyden çok güzel bir telecaster sap ve kasa hediye geldi. verilik ilanı olmasına rağmen iki sefer kargoya gitti uğraştı. maddi bir beklentisi olmamasına rağmen kargoyu çok güzel paketlemiş baştan savmamış. kendisine çok teşekkür ederim.
 
@EMM nickli arkadastan pigtronix compressor aldim. Bir kac saat icinde kargoya verdi. Guzelce sarmis sarmalamis. Ertesi sabah pedal elimdeydi. Tekrar tesekkurler.
 
@anatolia999 nickli arkadaş ile keyifli ve sorunsuz bir takas gerçekleştirdik. Kendisine yapmam gereken bir miktar ödeme için de anlayışlı davrandı. Kendisine dürüstlüğü, ilgisi ve anlayışı için teşekkür ediyorum.
Teşekkür ediyorum cağrı. Aynı şekilde bende ilgin anlayışın ve dürüstlüğün için teşekkür ediyorum. Kesinlikle sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdik çağrı ile. Ekipmanına değer veren, çok temiz kullanan, güven sorunu yaşamayıacağınız bir arkadaş olduğunu söyleyebilirim.
 
@2013 nickli üyeyle yaptığımız alışveriş kendisini aramamdan sadece 30 saat sonra başarıyla tamamlanmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Boss DD7 arayan arkadaşların da hiç çekinmeden kendisine şu an ulaşabileceğini belirtmek isterim.
 
@2013 nickli üyeyle yaptığımız alışveriş kendisini aramamdan sadece 30 saat sonra başarıyla tamamlanmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Boss DD7 arayan arkadaşların da hiç çekinmeden kendisine şu an ulaşabileceğini belirtmek isterim.
@JohnHenry nickli arkaşımla inanılmaz keyifli bir alışveriş yaptık,muhabbetimizi ettik.
Kesinlikle güvenilir bir arkadaş.
Güzel yorumu ve hoş sohbeti için kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.
 
Geri
Üst