Seyduna (Alternatif) - Ankara

canacanka-t demiş ki:
MelancholY demiş ki:
Bu arada Seyduna elemanlarına sevgiler saygılar...
saol ece en büyük destek sende geliyor konserde sana büyük bir süpriz yapacağız inşallah sende desteğini yanımızdan ayırma tabii...

Amanın :zipla Siz ne diyorsunuz ya en öndeyim :twisted: Yeter ki şu öss midir nedir lanet olası şey bi geçsin,hepimizin doğumgünü olacak sanırım.Hadi bakalım arkadaşlar az kaldı sıkın dişinizi. Bu arada meraktan çatladığımı söylemeden de geçemeyeceğim :LOL:
 
cana yaptığınız dağılma muabbetine çohk güldüm valla....nese sizinde arkanızdayım :) basarılar öpüorm hepinizi kojaman (sanki heç görüsmüorz yaaa)
 
lepistes demiş ki:
Seyduna da temmuzda şehir dışına çıkma yasağı varmış. :LOL:
artık öyle olması gerekiyor ben şahsen sıkıldım aynı performansla sahneye çıkmaktan o nedenle 6 ay boyunca düzgünce çalışacağiz çok iyi olmasını istiyoruz orta halli değil daha da iyi herşey dört dörtlük olduğu an hazırız dediğimiz an sahneye çıkacağız ve yanında da 3 parçalık bie demoyla gelicez beklesin herkes sağlam gelicez inşallah.. :D temmuz boyu buradayız aynen seydunaya tatil yasağı var temmuzda gidenler olmayacak... giden olursa artık ne olur bilemem :twisted: :twisted: :twisted:
 
eh artık pokerheadle çalmayacağım kendimi tamamen seydunaya adadım artık herşey grubum için diyorum seyduna var başkası yok olmayacakta tabii arkadaşlarım hariç... :D
 
Geri
Üst