25-30k elektro gitar önerisi

İyi günler. Bu başlıktan yüzlerce var biliyorum baktım da. Fakat fiyatlar değişmiş üstüne birkaç fikir ayrılığına düşmemi sağlayan yorum görünce bilen arkadaşlara danışmak istedim. Floydlu ibaneze sahibim akort değişip deliler gibi uğraşmak istemiyorum ayarlama konusunda çok iyi değilim. esp ltd ec1000, schecter diamond serisi şu an için bunlarlayım. 7 telli olabilir alternatiflere açığm.

güzel soru .... da.... azıcık araştırdın da hiçbir şey bulamadın yana yakıla foruma mı soruyorsun...? güzel bütçe, iyi de modeller seçmişsin zaten, anlamayan birine de benzemiyorsun.... yani soru ne? gelin bir çay koyayım iki lafın belini kırarız diye aynı gitarları 400. kere övsün mü ahali? 6 kalmadı 7 vereyim güzel abime mi diyelim...?
yazmayayım diyorum diyorum sonuçta soru sorudur ama arkadaş hakikaten 401. kere EC-1000 mi övelim? kendin demişsin yü kere konuşuldu diye 🙂

estağfurullah ama yine de sağ olun hocam haklısınız🙂 biraz fazla para verecek olmanın getirdiği bilinmezliğe düşüyor insan

İki modele de sahibim

Ec 1000 vintage seymour duncan manyetik ve Schecter c1 platinium 57-66 emg manyetik.

İkiside gerçekten geniş bir ton yelpazesi ile kaliteli gitarlar.Cangöz de kaldı mı kampanya bir ara derim,24.500 civarına Ec 1000 Black vintage alabilirsin

Geri