Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

"İçeriği şok edici" mi?
Sevgili Mela-ttonin elemanları; bu sonuç karşısında metin olunuz. Kaybeden siz olmadınız, onlar oldu. Bu tepki ve yorum Kral TV'nin, Unkapanı piyasasının ve Yıldo'nun bitişidir. Günün birinde koltuğunuzda camdan dışarıyı izlerken kapı çalınacak, yorum sahibi yetkili gelecek ve siz de koltuğu ani bir hareketle ters çevirmek suretiyle "Nıhahaha.. Beni hatırladın mı?" diyeceksiniz. İşte o an yetkili şahıs için "şok olmak" deyimi az kalacak, "dumurlara gark olmak" sözü gerçekleşecek.

Eh... Artık Küçük İsmail'in sansürsüz ve asıl versiyonunu yeniden kaydetmek girişiminde bulunmanızın zamanı da gelmiştir. Zahmetlerden zahmet beğenerek ellerinizden öperiz.
 
Ve yeni haberlerle sizinleyim. Az once pembeoglanda bizim klibi yoneticek olan Onur Yilanci ile beraberdim. Klibin konseptine ve kostumune karar verdigimiz anada klibimizi cekiyoruz, cumlemize hayirli olsun.
Sarkinin sansursuz halini yakin zamanda kaydedecegiz, tabi Can kardesim mubasirlikten vakit bulursa....
 
ve melatonin taa alamanyalardan getirdiği klip yönetmeni onur yılancıyla çalışarak yozlaşan bu rock kültürüne ve yok olmaya başlamış gibi gösterilen heavy metal ruhuna göndermelerde bulunarak, toplumumuzun bu koyun psikolojisine eleştirel bir bakış açısı getirecektir..
çok yaşa melatonin..
 
Kral TV'nin emeklerini unutmamak lazım malum tv gazı olmasa siz bu parçayı anlıcağınız y..... kaydedirdiniz :) (malmistin)

Back vokaller süper :LOL:
Yeni vokal tekliflerine açığım, hayvansal ekibimizle vokal yapabiliriz herkese :LOL:
 
:LOL: Şarkı müthiş gazide dinlemiştim "yahu ne diyor bu adamlar ben mi kafayı yedim " diyordum duyduklarım doğruymuş meğer 8O

Bu şarkı kim için yazıldı diye meraktan sorsam ayıp mı olur :)
 
Melatonin sadece bu haftalık olmak üzere 13 Ekim Cuma gecesi (yani önümüzdeki cuma) saat 12.00'de Yolcu Barda sahne alacaktır. İlgilenenleri bekleriz efendim.
 
İsteyeni bilahare özel mesaj yoluyla bilgilendirebilirim 9 kat konusunda. Şimdilik şu açıklamayla idare ediverin :arrow: İsmail'in elinden yemek yemek 9 kat zevkliymiş normal yollardan yemeye kıyasla :LOL:
 
Salı şans eseri SSK'da dolanırken aklıma geldi girdim ve çıkamadım :):) Tonlara gerçekten diyeceğim yoktu , uyum içerisinde bebekler gibi çınlıyordu gitarlar :D Tek kelimeyle süperdi herkesi tebrik ederim , içimden geçen pit'ti siz de çaldınız zaten bi ''oh'' çektim.Haftaya görüşmek üzere fakat söylemek istediğim birşey var ; programın sonlarına doğru bassçınız bi yorulma havasında ve ben bittim çalmak istemiyorum artık yeter lanet olsun bu parçalara edasında amfiye dayanmış bira içiyordu ? Gözümden kaçmadı uyarayım dedim :D:D:D

Kolay Gelsin
:metalhead
 
:LOL: vokalist de sahneye tabure çıkartıp son 3 şarkıyı ordan söyledi.
Ayağınıza sağlık Mert'cim. Bar'ın %98'lik kısmı boş olunca böyle konsantrasyon eksikliklerini doğal karşılamak lazım :p ilk yarıdan sonra herkes evlere dağıldı, eh hak verirsiniz ki boş sandalyelere çalmak moral bozucu bi durum, buna 1,5 saatlik ilk bölüm yorgunluğu da eklenince bu tarz görüntüler ortaya çıkabiliyor maalesef :roll: Ben kulağını çekerim onun 8O yani o kadar yükseğe yetişebilirsem :twisted: olmadı tabureye çıkarım yine :p
 
vay be mert benim adımı bilmiyomuş kırıldım hakkaten :D... o bascıyı bilirim birayı elinden hiç düşürmez kendisi, amfinin üstüne oturup çalmasına da kırılmamak lazım, zira i just want you, wasting love gibi şarkılar çalınırken insanı bir hüzün kaplar, amfiye de oturur çalanlar, yere de... bu bitse de gitsek isteğinden değil, şarkıyı hissetmektendir, uyarı için teşekkürler, can bugün kulağımı çekti :D aynı şarkıları tekrar çalarken benimle aynı hisleri paylaşan arkadaşlarım olursa onları da benimle birlikte oturmaya beklerim...
 
Geri
Üst