Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Burank demiş ki:
wastelander demiş ki:
Bu gece 22:00'a doğru Yolcu'dayız bir bayram arasından sonra (hala kovulmadık yani :twisted: ) Afedersiniz "kıç" :oops: tekmelemeye devam edeceğiz :) gelen olursa hep beraber; olmazsa kendi aramızda EÐLENECEÐİZ .
"Büyük" ve "Sert" kalın :!: 8O

abi işletme maliyeti olmayan grubu hangi işletmeci kovar ki :D

:roll: "Kar etmek isteyen işletmeci" olabilir mi bu sorunun cevabı :p
 
ozlem_a demiş ki:
Iron Maiden; the thin line between love and hate istiyorum sizden,
başarılar...
Bu isteğini yetkililere ileteceğim sevgili Özlem :p Lakin bu aralar sadece Metallica çalmak konusunda anlaşabiliyoruz yeni olarak, repertuarda yakında bir adet K.E.A ve bir adet de M.O.P Metallica'sı görürseniz şaşırmayın ;) ama bu akşam değil :)
21:45 gibi Yolcu'da sahnedeyiz efendim, bekleriz ... iyi akşamlar Ankara, her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan :LOL:
 
Ben de onu diyecektim, bu akşam Yolcu'dayız hala kovulmadık yani. Bekleriz.
Özlemcim güzel söylemişsin ara sıra benim de aklımdan geçiyordu da biraz uzun bir şarkı acaba dinleyiciyi sıkar mı diye düşündürmüyor değil. Ama Melatonin yönetim kurulu toplantısında görüşüleceğine emin olabilirsin :)...
 
Duydum ki Melatonin ODTÜ Mimarlık Tiyatrosu'ndaymış fakat vize haftasının tam göbeği olması sebebiyle orada olamayacağım. Şimdiden kolay gelsin herkeslere.
ODTÜ'nün takire şayan ve inanılması güç metalcileri yalnız bırakmazlar Melatonin'i.
 
geçen ay izlemiştim yolcuda. Sadece metal müziten oluşan bir playlist daha ne yapılabililr kafa sallamaktan başka bira içmekten ve de. Daha iyisi can sağlığı . Kocaman alkışlar , başarılar.
 
Eveeeeet, aylar sonra bar programi disinda konsere cikicaz. Cok heyencanliyiz anliyacaaaniz. Daha once bizden duyulmamis az sayidaki yeni parcalarimiznan nasil bir forum grubu oldugumuzu bir daha kanitlayacagiz. Goreceksiniz ki bire bir, uce uc, bese bes, yediye yedi ve hatta onbire onbir polemiklerde Turkiyede rakipsiziz . Ayriyetten artik toka tutan saclarimnan sov yapacam hahhhahahahaha.... Bu konser sonrasi forum sayfa sayimizin 80 e ulasmasi dilegiyle cuma gunu gorusuruk...
 
M.T.'deki arkadaşlar Melatonin için cuma günü saat:18.00'i uygun görmüşler teşekkürler efendim, herkesi bekleriz... yeni polemiklerde görüşmek üzere... (can yeni şarkılar lütfen sürpriz kalsın :D)
 
Yeni şarkıları dün geceki prova-programımızda çaldık aslında :LOL: Ben Burank'a inat döşüyorum yeni şarkı listesini :arrow:

1 ) Allah Tependen Baktırsın - İsrafil Yamukkafa
2 ) Takkudu Tıkkıdı - Kemal Doruklu
3 ) Seni Sakinleştiririm - Zıynet Mahsur

Bütün kafalar kopsun, bütün dalaklar patlasın artık 8O
 
wastelander demiş ki:
Yeni şarkıları dün geceki prova-programımızda çaldık aslında :LOL: Ben Burank'a inat döşüyorum yeni şarkı listesini :arrow:

1 ) Allah Tependen Baktırsın - İsrafil Yamukkafa
2 ) Takkudu Tıkkıdı - Kemal Doruklu
3 ) Seni Sakinleştiririm - Zıynet Mahsur

Bütün kafalar kopsun, bütün dalaklar patlasın artık 8O

yani kıç tekmelemeye kendimizden başlayalım o zaman hehehe..
 
Teşekkür ederiz , bizim için de zevkli bir konser oldu. MT'ye çabalarından ötürü tekrar teşekkür ediyoruz.
Ve burdan ilan ediyorum artık Yolcu'da salı değil Cuma gecesi saat 00:00'da çıkıyoruz. İlk program haftaya cuma gecesi Iron Maiden gecesi ile olacaktır. Duyduk duymadık demeyin :)
 
Geri
Üst