Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Gelen destek veren herkese çok teşekkürler. Ben de çok eğlendim gerçekten ve özlemişim sahneyi :). Organizasyona bizi de dahil edenlere teşekkür ederim Melatonin adına.

Ben kişisel kavgamı yaptım içki konusunda, ama derdimi anlatmakta oldukça kifayetsiz kaldım açıkçası. Bana sevdiğim müzikten az da olsa para kazandırmış bir mekandır Yolcu ama bu gerçek düşündüklerimi dile getirmeme engel değil. Foruma girip de on tane " yolcu nerede bilen var mı? lütfen yardım edin" başlığı açılacağına gelenlere daha makul davranılabilir bence. Forumdaki tavır da dünkü tavır da açık bir şekilde insanları SALAK yerine koymaktır. Giriş ücreti koymayıp da içeride zorla içirmek hiçbir işletme mantığıyla açıklanamaz. Açıklamaya çalışan da kendi çapında komik duruma düşer bence. Hatta düşerken gördüm de. Neyse sonuçta eğlendik tekrar teşekkürler her şey için.
 
Öncelikle çok teşekkürler tüm Melatonin elemanlarına. Güzel bir şovdu gerçekten. İzlemekten de aynı sahneyi paylaşmaktan da büyük keyif aldım. Umarım aynı heyecanı tekrar yakalama şansımız olur.

Konseri düzenleyen kişi olarak konserde zorla bira satılması konusunda bir açıklama yapmam gerekiyor. Tabi bu açıklama işletmenin savunmasını yapmak için değil olayın tamamen benimle alakasız olduğunu belirtmek için. Kesinlikle böyle bir şeyden haberdar edilmedim. Girişi ücretsiz "yaparsanız içerdeki herkes bir şey içmek zorundadır" benzeri bir cümle söylenmedi bana.
 
Ben de kimseye böyle birşey söylemedim gerçekten. Yolcu yıllardır niteliğiyle ve alçak gönüllü tutumuyla bilinir. Yolcu uzun süre hafta sonu bile giriş almadan varolmaya çalışan bir bar, biliyorsunuz. Mümkün olduğunca da bu ücretsiz girişleri korumaya çalışıyoruz. Kimse kimeseyi bir şey almaya zorlayamaz. Hele Yolcu'da asla.

Eğer bu tür bir olay bizim barımızda yaşanmışsa, ve de Yolcu'nun bir elemanı tarafından yapılmışsa, binlerce kez özür dilerim.

Ama yine de şunu söylemeden edemeyeceğim: Her zaman asla mesafe koymadığım gruplarımın şikayetlerini birinci elden ve anında iletmeleri yanlış anlaşılmaları da engelleyecektir. Şikayet eğer zamanında yapılmış olsaydı, anında önlem alınırdı ve şu anda şikayet edilecek birşey olmazdı. Kaldı ki arkadaşlarım herzaman aynı masayı paylaştığımız ve kolay iletişime girebildiğimiz samimi arkadaşlarım. Üstelik o gün de oturduk bir süre sohbet ettik. Haberim dahi olmayan böyle bir konunun forumda dolaşması beni üzdü doğrusu.

Bundan sonrası için; Yolcu her zamanki yaklaşımını sürdürecek ve asla böyle bir hatanın yinelenmesine izin vermeyecektir.
 
Bir de unutmadan. Benim şu "In Rock nerede çalıyor" yazılarından da haberim yok. Bu tür bir reklam da vermedik bir yere. Sadece kaldırımlara yapışan stickerlarımız vardı reklam olarak. Onlar da bu hafta sonu yinelenecek.
 
Bu bira meselesi her ne kadar sinirimizi bozsa da geçici bir durumdu aslında. Ben 14-15 yaşında KaraKedi programlarına gelirdim Yolcu'ya, şimdi 20'imdeyim. Bunca zamandır taburesini eskittiğim bara (ulan ne tabir ama) böyle ufak bir sebepten dolayı bozulacak değilim. Zaten akşam hepimiz eğlenmesini de bildik, çok da üzerinde durulmasına gerek yok.
 
Bu konu hakkında bu ortamda son defa konuşacağım, gerekirse yüzyüze konuşuruz çünkü dediğin gibi iletişimi olan insanlarız. Evet Akif Abi oturduk konuştuk o gün, ama bana, "siz ve sizin zihniyetinizdeki insanlar yüzünden bu bar kapanıyordu neredeyse" anlamında(kabul etmeliyim bu kadar kaba değildi sözleri ama bu anlama geliyordu) bir şeyler söyleyen bir insanı gelip ben sana söyleyemem. Neden dersen 3-4 ytl lik bir içki için olayı bu kadar büyütmem ben ama tartıştığım arkadaş gelip size bir şeyler söylemişti aslında ya da söyler gibi yaptı bilmiyorum. Ayrıca bunu bilmemeniz beni gerçekten çok şaşırttı çünkü sadece benim tartıştığım kişi değil orada içki servisi yapan diğer arkadaş da gayet bu mantıkla çalışıyordu. Yani sanırım önceden uyarılmıştı bu konuda. Daha da ötesi ben tartışmayı bitirip tartıştığım arkadaşa "neyse abi uzamasın" diyerek elimi uzattım. Ama o arkadaş bana 5 dakika sonra gelip, "arkadaşlarının siparişin alır mısın ben söylediğimde biraz kaba oluyor da" gibi bir şey söyleyerek laf sokmaya çalıştı. Senin orayı ayakta tutmak için çok çabaladığını biliyorum Akif Abi. Bir bara gidilince içki içilmesi gerekir ve bar bunu bir şekilde garantilemelidir ki gününü kurtarsın bunu da anlıyorum. Anlamadığım sadece şu, organizasyona gelip de ücretsiz konser diye söz verip ( ki organizasyonu sanıyorum Ali yaptı ve kendisine karşı en ufak bir şüphe bile yok içimde en baştan beri de olmadı) sonra oraya gelenlere zorla içirmek kabalıktır. Ben bunu belirttiğimde gördüğüm karşılık daha da kabaydı. Bunun bir marifetmiş gibi açık açık söylenmesi ise özrü kabahatinden büyük denen durumu ortaya çıkarıyordu. "Eğer giriş ücreti alsaydık insanları kapıdan dönerdi" dedi arkadaş bana. Yani "içeri beleş diye aldık ama aslında beleş değildi ha ha ha" anlamına gelir bence bu sözler. Her neyse sana ve Aycan ablaya sevgim saygım vardır ama dün gerçekten sinir bozucu dakikalar yaşadık ben ve arkadaşlarım. In Rock konusu ayrı bir şey. Kim yaptı bilemem ama bir In Rock elemanının öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Düşünsenize Süleyman Bağcıoğlu giriyormuş foruma " In Rock Yolcu'da, Yolcu Nerede " falan diye reklam yapıyomuş........... :?:
 
Pazartesi Gecesi arkadaşı uyardık. Gerekirse de eleman değişikliğine gideriz. Bu konuda tavrımız nettir. Ama şunu da söylemeliyim. Inanın Pazar günü yaşadığımız bu olay benim anlayışım veya tavrım değildir. Tanrıya şükür, bunun sağlıklı bir yöntem olmadığını anlayacak beyin ve kültür yapım var.

Ama zannediyorum bizde çalışan arkadaşlarımız Ankara'nın diğer barlarının bu konuda yarattığı çözümlerden etkileniyorlar. "Teşvik", "zorlama"ya dönüşebiliyor. Aslında söz konusu arkadaşın da iletişimi oldukça iyidir ama her nedense böyle bir sonuca ulaştık. Yineliyorum: Sözkonusu kişi uyarıldı. Böyle bir tutum bir daha olmayacaktır.

Not: "In rock" Süleyman asla böyle birşey yapmaz. Bence yapan oldukça genç bir arkadaş.
 
abilerim uzun zamandır kptum sizlerden dolasıysıyla herşeyden koptuguma emin olablirsiniz herzman abimsiziniz hermzan destek tam destek özür dilerm alanya'da tekrar bi konser ayarlayamadım nevşehirde oturuom şimdik tek basıma aç milaç yaşıyorum en kısa zmanda ankaraya halinizi hatırınızı sormaya gelicem bi konser yapında ona denk getireyim bari :D
 
melatonin.jpg

Yakında geliyor ...
 
Can fotoğrafı bi garip koymuşsun lan, zira ben bu kadar zayıf değilim. Seda Sayan'a hak veriyorum. :D Geyikle Ankara camiası ve TürkRock forumunda seçkin bir yer edinen grup Melatonin sanırız yakında 2 konserle sahnelerde de tekrar yer alacak. Kesinleşince açıklayacağız. Görüşmek üzere....
 
melatoninkonserafiwk8.jpg



ahan bu da alanya konser afişi biraz hızlıyız 3 gün içerisinde herşey tamam :twisted:

dipnot : umut abi saçları gene uzattıktan sonra pek sahneye çıkmadıgınız için öyle fotgrafnızı edinmek biraz zor oluyor :twisted:


melahatinbiletlerkx9.jpg


ahanda bu da biletiniz depe depe gullanabilirsiniz :twisted:
 
Yahu böyle amatör ruhlu değişik bir afiş olmuş ama The Kordon Pub neresidir? Bu konser nerededir? Neden Ankara'da konser olmuyor? Bülent Ersoy ne zaman erkekliğe geri dönüş yapacak? Hakan attı 3 olduuuaa.. Kıral attıııaaa...
 
Geri
Üst