Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Bu konuya açıklık getirelim hemencecik.Copyright mopyright aga çalan çırpan eşektir 😆
Melatonin denilen hormon beyinde ve sadece 23:00 ile 05:00 saatleri arasinda salgilanan bir hormondur. Hormonun temel görevi vücudun biyolojik saatini koruyup ritmini ayarlamak. Jetlag sendromu denilen hadisenin sebebi de bu hormon. Hormon diger aktioksidan tesirlerini de güçlendiriyor, kanserli hücrelere karsi koruma sagliyor, üreme sistemiyle baglantisindan tutun da yorgunluk , isteksizlik gibi durumlarin nedenlenlerini de olusturabiliyor. Su anda bu hormon yaslanmayi geciktirici etkisinden dolayi da üzerinde önemle durulan bir hormon. Isin can alici noktalarindan birisi hormonun cocuklar üzerindeki tesiridir. Avrupada lösemili ve kanserli çocuk sayilarinin artmasindan ötürü yapilan arastirmalar sonucunda ailelerden istenen bir hususda cocuklarin kesinlikle karanlik ortamlarda yatirilmalari. cünkü melatoninin güçlü salgilanmasinin kansere karsi koruyucu etkisi oldugu biliniyor. Ancak bu hormon isiga duyarli. Deneylerde uyuyan kisinin hormon salgisi izlenirken isigin açildiginda hormonun azaldigi , karanlikta yogun olarak salgilandigi tesbit edilmis. Bilimsel bir gerçek.

"Lütfen karanlikta yatin ve çocuklariniz uyurken isigi kapatin ...

Unutmayın körlerde kanser olma oran yoka yakındır.

(Vikipedia'dan alıntıdır)

Konser saati 20:00 olarak değiştirildi. Hem şu afişi yeni sayfaya taşıyalım... Dementia'yı da çıkarttım o aradan, rahatladın mı Deniz paşam 😛

21nisannetgi4.jpg

Alanya'dan evine dönen ilk kişi olarak ilk mesajı da ben yazayım. Alanya'da harika bir gün ve konser geçirdik. Gerçekten bir kez daha gördüm oradaki insanların coşkusunu ve buralardakilerin ruhsuzluğunu. Gökhan'a bir kez daha teşekkür ederiz bize bu duyguyu 2. defa tattırdığı için ve bu durumu gelenekselleştirmeyi öneriyorum 😀 . Alanya 3. geleneksel MELATONIN festivali olsun mesela seneye 🙂. Şaka bi yana, Naim, Doğuş, burayı okumayacak olsa da tanıştığımıza çok memnun olduğum Meltem Hanım'a da çok çok teşekkürler. Bende hiç resim yok, diğerleri gelince resimleri ikiye bölerek, herbir yarım resmi ayrı bir mesaj olarak foruma yollayacağız. İstanbul'da görüşmek üzere...

DEMENTIA demiş ki:
Alanya'ya taşınalım, kurtulalım burdan, yeter artık yahu 😆
demek ki birini kandırdık ettik 6 kişi 🙂

geçen senekinden daha kalabalık ve en az onun kadar coşkulu, eğlenceli bir konser oldu, alanya seyircisini artık tanımlamaya gerek yok zaten, artık herkes çok iyi biliyor onlara çalmanın çok zevkli olduğunu...

aslında benim için çok zor bir konser oldu, konser saatinden birkaç saat önce parmağıma tornavida sokmam ve orda yaklaşık yarım cm'lik bir yarıkla konseri sonlandırmaya çalışmam burak sezgin ve melatonin uğursuzluğunun küçük bir parçasıydı. zaman zaman benim yüzümden ara vermek zorunda kaldık çünkü tellerim kandan görünmez hale gelmişti. benim için adeta seferber olan herkese de ayrıca bir teşekkür etmem lazım. tabi öncelikle utku'ya... 1200 km boyunca ben minibüsü kullanırken yanımda bir saniye bile gözünü kırpmadı ve konser boyunca elindeki yara bandıyla adeta tetikte bekledi 🙂

teşekkür etmeye bir başlarsam sonunun gelmeyeceğinin farkındaydım ama gökhan'ın, naim'in, özgür'ün, osman'ın, doğuş'un adından bahsetmeden geçmek olmaz. adını sayamadıklarım da kusura bakmasın lütfen...
arkadaşlar hepiniz süper insanlarsınız umarım en kısa sürede ve bu sefer daha da uzun görüşürüz...

evet ben geldim teşekkürlerimi alıyorum ve asıl teşekkür etmesi gerekenin ben oldugun bildiriyorum 😀 herşey gene o kadar güzeldi ki anlatamayacagım fotoları da bilgisayara attım merak etmeyin yarından itibaren hergün 1 tane koycam foruma 😀 evet dediginiz gibi bu işi gelenekselleştirelim bende mini menejerliginize devam edeyim...

Evet Alanya konseri geride kaldı, ekleyecek sözüm yok. Önümüzdeki maçlara bakalım. 21 Nisan Cumartesi (yani bu cumartesi) Taksim Dorock Bar'da Soulvein ile birlikte konserimiz var(afiş yukarda). 8 yıllık geçmişimizde İstanbul konseri yok. İlk kez İstanbul dinleyicisiyle buluşacağız. İlkler önemlidir, umarım coşkulu bir gece olur, biz bütün ruhumuzla orada olacağız, ya siz ?... 🙂
Not : Fotolar ne oldu my kantelem Gökhan 😉

Ya Ankara'da konser verin yauw. Ankara'ya geldiğimde ilk izlediğim grup Melatonin ve şuan ki favorilerim arasında. Çok sağlam çalıyorsunuz arkadaşlar, hep böyle devam edin.

lichking23 demiş ki:
Ya Ankara'da konser verin yauw. Ankara'ya geldiğimde ilk izlediğim grup Melatonin ve şuan ki favorilerim arasında. Çok sağlam çalıyorsunuz arkadaşlar, hep böyle devam edin.

valla çok haklısın ankara'da konser vermeyeli uzun zaman oldu, ama bu yakınlarda ankara'da da bir konser olacak sanırım, istanbul'dan sağ salim dönelim de 😉

my kantele aynı zmanda gökhan olark westarlander olan can abi'ye sesleniyorum abi evde net kesilmiş ondan ev den atamadım bi cd'ye çekip internet cafeye gelip halletcem mrk etmeyin😀

Oy bu iş dvd olayına dönecek galiba 😛 dünyanın en çulsuz grubu Melatonin, bir kamerası bile yok, kamerayı geçtim fotoğraf makinesi olan bile yok, vah vah vah, yuh yuh yuh ... ne demişler " ver s***ni ellere, vur g**ünü yerlere
😆 "
Neyse, yarın(21 Nisan ctesi) akşam İstanbul'da konserimiz var hatırlatalım, mekan Taksim Dorock Bar, saat 8den sonra, yolunuz düşerse dinlemeden geçmeyin :roll: 8 senelik İstanbul özlemimiz sona eriyor, Allah utandırmasın diyoruz.
Şimdilik bu kadar, görüşmek üzere...

Yok arkadaş en çulsuz grup ünvanını kaptırmam kimseye 😆 Ayrıyetten bir terslik olmazsa özel fotoğrafçı gönderiyorum bugünkü Dorock konserine 8) 😉 Hadi belinize kuvvet... Yok o başka bi zaman söyleniyodu 😆 Bileğinize, sesinize kuvvet.

Melatonin 21 Nisan'da ilk kez İstanbul'daydı... Elinize ayağınıza sağlık beyler.

Konserden bir kaç fotoğraf koyuyorum. Kalanını mail olarak atarım isteyene. Hatta Yolcu konserinden de bir kaç fotoğraf var bende onlarıda ileteyim isterseniz. Oldskull Organization adına sevgiler saygılar efendim.

dscf1229hb0.jpg

dscf1211rx8.jpg

dscf1220nv5.jpg

dscf1243fr9.jpg

Fotoğraflar için sevgili Furkan'a teşekkürler.

ali süpersin. bir de her bir resmi tek mesaj olarak yollasaydın da forumda sayfa sayımız artsaydı 🙂 valla bu aralar güzel paslar çıkartıyosun melatonin'e, utandırıyosun bizi... teşekkürler...

Tamam kabul ediyorum, biraz da daha önce Küçük İsmail'i izlemiş olmanın verdiği rahatlık ile programın sonuna kadar durmadım.. Fakat Whiplash çaldığında hakikaten acayip mutlu oldum, inanılmaz eğlendim.. Yeşil gövdeli gitar da pek sık gördüğümüz bir şey değildi, ayrıca selamlar yolluyoruz..

Ha ama Ali geldiyse ve biz ona midye ısmarlamadıysak kendimi asla affetmeyeceğim.. Lütfen gelmemiş ol.. Lanet olsun bu viskiye, tanıdığım adamları harcatıyor bana..

Geri