Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Hepsinden en az 3 kat iyi söylememe rağmen 5.sıraya yazılmışım (edit: bir de sayı saymayı bilmiyorum) :mrgreen: kınıyorum Akif Abi seni :kaydim
Bu arada madem ön sayfaya geldik, şunu da ekleyeyim. Besteler için stüdyo çalışmalarına başlıyoruz yarından itibaren, Allah sonumuzu hayır etsin. Dua edin lan :seytan
Pazar günü de eğlenceli geçer umarım, bakalım neler söyleyeceğiz. En güzel söyleyene beleş bira var mı acaba :zipla hehe

Ulan neye elimi atsam bir b**luk yaratıyorum, afişi de arka sayfada bıraktım geyik yapacağım derken 😀
ankhstar demiş ki:
karaoke-ilan-internet.jpg

Ben de Barış Akarsu'ya gidecektim bir de baktım ki Yolcu'da karaoke var, Alper var, Asena var, Can var, Çağdaş var, Gökhan var, Hakan var (alfabetik sıra var, ki hak geçmeye)... dedim Barış Akarsu gelsin buraya ne işim var orda... Şaka bir yana gayet eğlenceli bir organizasyondu.

MELATONIN 13 TEMMUZ CUMA'DAN İTİBAREN HER CUMA "ROOT"TA

Evet Melatonin yeniden, yeni bir mekanda bar programıyla geri dönüyor. Mekanın adı " ROOT ". Yeri(yanlışım varsa düzeltin) Tunus ile Keneddy Caddelerinin kesiştiği yerde, benzin istasyonunun karşısında eski Oldschool vb. olduğu yer. Program saati ve promosyon bilgilerini buradan sırası geldikçe duyururuz. Mekan sahibine ve çalacak gruplara hayırlı olsun, Allah utandırmasın 🙂

Bu arada Melatonin beste kayıtlarına tam gaz olmasa da 😀 devam etmektedir. Paylaşılacak kıvama ulaştığında buradan haber veririz.

Sevgiyle kalın, esen kalın...

Melatonin, sevgi ve aşk için el ele... 4/5 umarız yakında 5/5 😉

Ulan biz daha bu sabah 03:30'da öğrendik sen nasıl dün öğrendin be 😀
Ayrıca haftaya gelirsen biz yokuz bknz. :arrow: 13 TEMMUZ'DAN İTİBAREN... :!:

Sitey hevi :metal bebelere balon, ikizlere takke :kaydim

Sen mahallende kısa donla aval aval gezerken, dop peşinde koşarken; ben bar taburelerinde kız keser, ortamlardan ortamlara akardım. Peeehh nereden nereye.

Seni götürmek lazım Melatonin dinlemeye, iyi gelir.

Melatonin son andaki bir gelişmeyle bu gece Root'ta programa başlıyor. Saat 23:00'da sahnede olacağız. Root eski oldschool'un yerinde, Kennedy ve Tunus Caddelerinin kesiştiği yerde. O zaman kup! 8)

Geri