Can her ne kadar kendisinden beklenen mükemmel ve gerekli yanıtı vermiş olsa da ben bazı şeyleri demeden dayanamayacağım, kusura bakılmasın.
Can, benim (ve hatta arkadaşlarımın adına da konuşabilirim) Ankara'da dinlediğim(iz) en yetenekli vokalistlerden birisidir.
Melatonin, Kreator'u ve Death'i de en güzel şekilde çalarken; Can da en güzel şekilde söyler.
Her metal grubu Slayer sevmek, sevse bile sahnede çalmak zorunda değildir.
Bir grubun Metallica sevmesine, çalmasına bir söz söylemek ise hiçkimsenin haddi değildir.
Melatonin; kendisini kanıtlamış, Ankara'da köklü sayılabilecek nadir gruplardandır.
Uzun yıllardır müziğini icra eden bir grubu tesadüfen dinlemen ise senin ayıbındır, bu durumda anlaşılan senin yeni olduğundur.
Kişisel görüşlerimin yanı sıra eklemem gereken son madde ise daha ziyade bir gerçeklik...
Bir grup barda sahne alıyor diye bar müşterisinden köle muamelesi göremez, "ben bu bara geliyorsam benim istediğim şeyi çalmak zorundasın" şeklindeki şımarıkça kaprislerini çekemez. Bu müzik saygı unsurunu içerir. Sahnedeki grup o an canı ne çalmak istiyorsa onu çalar, dinleyici ve izleyiciler de bunu bilerek mekana gelir.
Tabi bu son söylediğim paragraf metal grupları için geçerlidir. Overall'a takılanlar bilirler, sahnedeki kimi gruplar seyirci ne isterse onu çalar. Melatonin gibileri ise kendi müziğini, kendilerine saygı duyup sahne önünde yerini alanlarla paylaşır. Tabi ki paylaşıma ortak olmak çift taraflı bir eylemdir. Bu görev de seyircinindir.