zen demiş ki:
Bence bu grup son derece sıradan eğer kült bi grup olduğunu düşünsem bir dinleyici olarak hakettiği payeyi elbette verirdim zira yerli gruplara her daim destek verilmesi gerektiğini düşünmüşümdür.
İllaki beğenmek zorunda değiliz, grubun köklü olması bnm için ve tüm dinleyiciler için bişey arz etmez onemli olan grubun kurulduğu tarihten bu yana ortaya ne koyduğu yani işlevidir ben cok daha yeni ama çok daha kaliteli müzik yapan bir çok grup biliyorum körükörüne korunan ve kollanan grupların ise 88 yıl daha aktif müzik yapsa yerinde sayıcağından eminim.
Grubu tesadüfen dinleme olayına gelince Karakediyi tesadüfen dinlemiyoruz Solitude uda tesadüfen dinlemedik zamnında Witchrap ida aynı sekilde tesadüfen dinlemedik bu müziği hakkıyla yapan herkese sonsuz saygı ve desteğimiz var ama hakkıyla yaptığına inanmamız gerekiyor!
Sen bence Solitude'u tesadüfen dinlemişsin. Hatta hiç dinlememişsin. O kadar mantıksız yazılar yazmışsın ki sana cevap bile veremiyorum. Bu gece sırf sana cevap vermek için girmiştim foruma. Ama tarzın ve tavrın beni aştı. Tebrik ederim. Etrafında değerli olan her şeye saldırmaya devam et. Kendini böyle gerçekleştirebiliyorsan durma, sonuna kadar git. Her zaman yanında olacak birilerini bulacaksın. Ama her zaman arkandan kahkaha atacak birileri de olacak.
Bir daha Solitude grubunu kendi komplekslerine alet etme. Solitude ve Melatonin elemanları aynı kaba sıçmış
kardeşlerdir. Kendi sağlıksız düşüncelerini desteklemek için benim hayatta yaptığım en güzel şeyi kullanmana izin vermiyorum.
Otur iyi işler yap. Herkesi kıslandırcak çalışmalar yap ondan sonra konuş.
Ya da otur insan gibi yazı yaz. Ben Solitude'u kuran adam olarak eksiklerimi biliyorum. Onları senden de duyayım ki sana saygı duyayım. Bu yazdıklarınla komiklikten öteye gidemiyorsun.
Hazımsızlık çekiyorsan soda iç. Burayı osuruk kokusuna bulama.