Bu konu hakkında bu ortamda son defa konuşacağım, gerekirse yüzyüze konuşuruz çünkü dediğin gibi iletişimi olan insanlarız. Evet Akif Abi oturduk konuştuk o gün, ama bana, "siz ve sizin zihniyetinizdeki insanlar yüzünden bu bar kapanıyordu neredeyse" anlamında(kabul etmeliyim bu kadar kaba değildi sözleri ama bu anlama geliyordu) bir şeyler söyleyen bir insanı gelip ben sana söyleyemem. Neden dersen 3-4 ytl lik bir içki için olayı bu kadar büyütmem ben ama tartıştığım arkadaş gelip size bir şeyler söylemişti aslında ya da söyler gibi yaptı bilmiyorum. Ayrıca bunu bilmemeniz beni gerçekten çok şaşırttı çünkü sadece benim tartıştığım kişi değil orada içki servisi yapan diğer arkadaş da gayet bu mantıkla çalışıyordu. Yani sanırım önceden uyarılmıştı bu konuda. Daha da ötesi ben tartışmayı bitirip tartıştığım arkadaşa "neyse abi uzamasın" diyerek elimi uzattım. Ama o arkadaş bana 5 dakika sonra gelip, "arkadaşlarının siparişin alır mısın ben söylediğimde biraz kaba oluyor da" gibi bir şey söyleyerek laf sokmaya çalıştı. Senin orayı ayakta tutmak için çok çabaladığını biliyorum Akif Abi. Bir bara gidilince içki içilmesi gerekir ve bar bunu bir şekilde garantilemelidir ki gününü kurtarsın bunu da anlıyorum. Anlamadığım sadece şu, organizasyona gelip de ücretsiz konser diye söz verip ( ki organizasyonu sanıyorum Ali yaptı ve kendisine karşı en ufak bir şüphe bile yok içimde en baştan beri de olmadı) sonra oraya gelenlere zorla içirmek kabalıktır. Ben bunu belirttiğimde gördüğüm karşılık daha da kabaydı. Bunun bir marifetmiş gibi açık açık söylenmesi ise özrü kabahatinden büyük denen durumu ortaya çıkarıyordu. "Eğer giriş ücreti alsaydık insanları kapıdan dönerdi" dedi arkadaş bana. Yani "içeri beleş diye aldık ama aslında beleş değildi ha ha ha" anlamına gelir bence bu sözler. Her neyse sana ve Aycan ablaya sevgim saygım vardır ama dün gerçekten sinir bozucu dakikalar yaşadık ben ve arkadaşlarım. In Rock konusu ayrı bir şey. Kim yaptı bilemem ama bir In Rock elemanının öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Düşünsenize Süleyman Bağcıoğlu giriyormuş foruma " In Rock Yolcu'da, Yolcu Nerede " falan diye reklam yapıyomuş........... :?: