Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

odtü mt'nin hazırladığı panayır şenliklerinde başarılar diliyoruz arkadaşlar...
bu arada, Can da Magick öncesinde çıkmalara alıştı bakıyorum.. :D
 
gbanes374 demiş ki:
Grup içi çatırdamalar görüyor gibiyim... :LOL:
Başarılar Melatonin'e, girebilirsem geleceğim konsere...

girersin anam! girersin canım! girersiin... bilkent kapısını kullan teknokent diyince dedeni bile alırlar.... tabi teknokentte bir iki firma ismi öğrenmen lazım şuraya geldim demek için...
 
Melatonin Mayıs ayında Ankara turuna çıkıyor :LOL: kesin olan 6 Mayıs ODTÜ panayır alanı saat 16:00, sonracığıma Gazi MMF şenlikleri var efendime söyliyim Ankara Ünv. şenlikleri var kesin olmamakla birlikte TOBB şenliği var, yani var oğlu var.

Melatonin yenilenen playlisti ile şenliklerde yer alacak. 5 yeni cover ( bi dene Helloween, bi dene Testament, bi dene Death, bi dene Kreator, bi dene de Megadeth... spekülasyon yapın :D ) ve Cut My Veins isimli yeni bestemizle sahnede olacağız. Herkesleri bekliyoruz. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın :twisted:

Bi de uyarı yapayım. ulan arkadaşlar, bi de özel mesaj diye bi şey var o da dinimizin bi güzelliği :LOL: , sonracığıma sms var e-mail var, teknoloji gelişti. Forum üzerinden iletişmeyiniz lütfen :D Saygılar sevgiler...
 
Melatonin kardeşleri.....G.Ü.M.M.F. Bahar Şenliği 10 Mayıs Çarşamba Saat 19:00....Görüşmek üzere...

Burank kardeş Purple Rain de 9 Mayıs Salı günü 16:00 da...umarım iş olayı o gün için sorun olmaz?
 
Şimdi Denizcim şöyle, Kreator'dan çalacağımız şarkı Phobia değildir. Peki nedir? Söyleyemem çünkü her an değişebilir :) ama ufak bir ipucu olarak, en son karar kıldığımız Kreator şarkısını bir zamanlar Solitude da çalmıştı. Death ne alaka. Valla Melatonin insanları kendi içinde farklı şeyler sevip dinledikleri için; bunlardan metal ve türevleri dahilinde olan her hangi bir şarkıyı Melatonin adı altında çalmaktan çekinmiyoruz. Umarım kötü yapmıyoruzdur. Bu durum belki aynı konserde Helloween ve Death icrasına sebep oluyor ama herkes de tatmin olmuş oluyor böylece. İnşallah yetiştirebiliriz de iyice eğleniriz hep birlikte.
 
ya valla ogrendım parcaları ve acayıp gaza geldim. ıcımden bır ses orayı dagıtacagımı soyluyor sankı.. helloween olayı bozuyo valla bıraz:) kreatordan phobia olmadıgına cok sevındım herkes onu calıyo valla.(biz haric :twisted: ) ama calacagınız parcanın sozlerının ne kadar anlamlı oldugunu unutmayalım lutfen. senlık sahnesınden guzel bir anons beklıyorum.. soyle RECTIFIER tarzı sert bi anons:) hadi bakalım ıple cekıyoruz.. ama sıze tavsıyem cıkartın helloween i :twisted:
 
exodus_deniz demiş ki:
ya valla ogrendım parcaları ve acayıp gaza geldim. ıcımden bır ses orayı dagıtacagımı soyluyor sankı.. helloween olayı bozuyo valla bıraz:) ama sıze tavsıyem cıkartın helloween i :twisted:
o totoş ben değilim olum bu sefer... helloween çalalım die ben demedim walla :LOL:
 
Geri
Üst