Catafalque

leonjohancool demiş ki:
Kıyaslama yapmak gibi olmasın ama en net ve iyi çıkan Alper Tabakçılar olmuş bu resimlerde... Kim çektiyse güzel çekmiş, teşekkür ediyoruz :)

o parlak kafa kimde olursa net çıkar :LOL:
şaka bir yana performans anlamında catafalque'ı çok beğenirim ama alper'in yeri ayrıdır :) fotoları çeken arkadaş da herhalde benimle aynı düşünmüş :p
 
Selamlar,

Catafalque 25 Ekim Çarşamba akşamı Dream tv - Yüxexes te!!

İlgilenenlere duyurulur..


ps : Resimleri burada paylaştığınız için teşekkürler..Ciddi bir bel sorunum vardı..Hatalarım olmuştur.Daha iyi bir performans sergilemek isterdim..Ankarada gelen-destekleyen herkese teşekkürler..

Metehan..
 
ya ben grupla yeni tanıştım ama dinler dinlemez hayran kaldım.demek türkiye de de böyle gruplar varmış dedirten nadir gruplardan biri oldu benim için.yüxexes e çıkmaları da süper olacaktır.iple çekiyoruz çarşambayı:)
 
Solid demiş ki:
Selamlar,

Catafalque 25 Ekim Çarşamba akşamı Dream tv - Yüxexes te!!

İlgilenenlere duyurulur..


ps : Resimleri burada paylaştığınız için teşekkürler..Ciddi bir bel sorunum vardı..Hatalarım olmuştur.Daha iyi bir performans sergilemek isterdim..Ankarada gelen-destekleyen herkese teşekkürler..

Metehan..
Yeni albumden de calarsiniz umarim ;) :?:
 
Canlı olarak izlemek nasip olmadı. Ama albülerini çok dinledim. Yüxexes haberi süper oldu benim için. Perforanslarını merak ettiğim bi gruptu.
 
programda ses çok iyi gelmese de ortalamanın üzerinde bir sound ve performans söz konusuydu. Tek sorun bayan vokalin zaman zaman detone olmasıydı. Onun dışında iyiydi.
 
beni pek sarmadı. bütün şarkılar sanki birbirine benziyor gibiydi hep aynı şarkıyı çalıyorlarmış hissi uyandırdı bende.

ama tabii ki destekliyoruz kendilerini, yolları açık olsun. :)
 
Oncelikle yeni albumden de calismalari dinleme firsatimiz olur diye dusundugum icin bir parca hayal kirikligi yasadim acikcasi.. Ama saglik olsun albumu beklemeye devam edecegiz yine demek ki.. Henuz mixing asamasi tamamlanmamis ve hangi firma etiketiyle cikacagi da kesinlesmemis.. Bu durumda korkuyorum ki yilbasina kadar bekleyecegiz.. Umarim yanilirim..

Program sirasinda ses konusunda ufak tefek (ya da bizim o an anlayamadigimiz daha buyuk) sorunlar yasanmadi degil.. Ancak, bu tip gruplari TV'den dinlemek genellikle problemli olur.. Bas duyulmaz, bas gelir klavyenin sesi gider filan.. Yuxexes bu konuda elinden geleni yapiyor ve diger programlardan canli performans acisindan ayriliyor bence.. Kuskusuz konser salonlarinda daha doyurucu bir atmosfer oluyor ama en azindan TV basinda Catafalque performansini keyifle izleyebildim.. Emegi gecen herkese tesekkurler.. Saygilar..
 
Dün yüxexes teki performansınızı izledim,ilk defa catafalque dinlemiş oldum böylece, daha sonra güven size bi soru sordu "gothic sizin için ne ifade ediyo,nedir bunun tanımı" dedi. Vermiş olduğunuz cevaplar açıkçası beni hiç tatmin etmedi, herkesin klişeleşmiş olarak bildiği üstü kapalı cevapları verdiniz...
Türkiye nin en iyi gothic gruplarından olarak gösterilen Catafalque benim gibi "gothic" kavramını çok ii bilmeyen arkadaşları bu konuda aydınlandırır umarım....

Kolay gelsin.....
 
Yüxexes gerek sohbet gerekse de performans açısndan çok güzeldi bence. Seviyeli konuşmalar, yerinde espirilierin yanında Catalfalque'ın güzel performansı da eklenince çok keyiflendim. Yeni albümü sabırsızlıkla bekliyorum...

Başarılar, saygılar...
 
yukarıdaki josephpetrozza arkadaş kafamı karıştırdı - hem gotik kavramını iyi bilmediğini söylüyor hem de klişeleşmiş cevapları anlam yüklü derin cevaplardan ayırt edebiliyor, e nasıl yani???
 
Geri
Üst