Anova (Hard/Heavy) - Ankara

Böyle şartlar altında Türk grupları birbirlerini hiç duymadan da hatasız çalma yeteneğine sahip oluyorlar zamanla. Doğaya adaptasyon bir nevi :D Dünyanın başka bi ülkesinden amatör bi grubu getir çıkar o sahneye, batırıp rezil rüsva olmur büyük ihtimalle..

Ben de bir zamanlar gitar yerine keman sesi duyarak çalmak zorunda kalmıştım garageda :D

Anlaşılan Anova yine de iyiymiş dün gece. Tebrikler
 
Canneerr demiş ki:
organizasyon için kutay'a,garajda bizi destekleyen tüm dostlarımıza,herkese teşekkür ederiz...

---bu arada ününü baya baya duyduğumuz ses sistemi hakkında da;

gitarların sesini mandoline,vokalin sesini elyına çeviren tonmaystıra sonsuz teşekkürler ediyoruz,dışarı gelen ses tofaş şahinin eksoz sesi gibi bi sesmiş,biz üstümüze düşeni en iyi şekliyle yapmaya çalıştık(hatta pek bi hatamız yoktu sanki),sağlık olsun ne diyelim...

Arkadaşlar dün gece gayet iyiydiniz çok çok fazla dinleyemedim ama dışarı gelen ses de eksoz sesine benzemiyodu merak etmeyin.. ;)

Başarılar....
 
''ilteris'' desteğin için teşekkür ederiz..

erdem güzel yorumların için teşekkür ederiz,inşallah sorunsuz bir ortamda aynı sahneyi paylaşmak nasip olur...
 
emrahım ne demek emektar bascımızsın cıkcan da gelmicez mi be.. valla tesekkurler o gun orda megadeth dinledim cıktım ya içimde kalmadı kurt..
 
her ne kadar tonlar kötü olsada biz elimizden geleni yaptık. tonmayster e de burdan teşekkürü bir borç bilirim. elektro saz sesi ile fuel çalmakta varmış kaderde. neyse artık.
bu arada bizimle birlikte çıkan diğer gruplara da bundan sonrası için başarılar diliyorum. anova olarak bizi sevenlerle umarım daha iyi şartlarda birlikte oluruz. tanıdığım tanımadığım herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
 
Konserr

insula.jpg

Walla arkadaşlar logo gerekti 5 dakkada anca bu kadar yapabildim yakında bi de güzel logo yaparız.. :D
 
arkadaşlar güzel performansınız için çok saolun
çalmadan önce brz ii müzik dinlemek bünyeye ii geldi gaza getirdi :LOL:
anova grubu üyelerine organizasyonda yer aldıkları ve herşeye rağmen iyi performansları için tekrar teşekkür edrim görüşmek dileğiyle..... :twisted:
 
Ben sana sorcam kırmızı tişörtü , sen önce fiziği bitir öyle :) walla saolun yaw geldiğiniz için işlh bi gün sahneyi paylaşırız.Sizin konserlerde de haber edin yaw.
 
SolidSnake demiş ki:
arkadas lar caldıgınız parcalarla geceye renk kattınız tesekkurler nıce konserlerde beraber calmak umıdıyle basarılarınızın devamını dılerım :D

teşekkür ederiz,inşallah biz de isteriz...

bu arada yarınki konserimizin saati 17:00 olarak değişmiştir.
 
Geri
Üst