Funk'a La Turka

Funk ala Turka , yeni düzenlemeleri ve güncel kadrosuya 17 mayıs Hacettepe Üniversitesi konserinde hayranlarıyla yeniden buluşuyor.Solistinin askerlik görevi nedeniyle sahnelerden 5 aylık bir süre boyunca ayrı kalan Funk ala Turka sırasıyla -muhtemel- Hacettepe Üni. , Siyasal Bilgiler Fakültesi İnek Bayramı , Fen Fakültesi Bahar Şenlikleri ve adını şuan (kesinleşmediğinden dolayı ) açıklayamadığımız şehirdışı konserlerinde sahne alacaktır.

Tüm müzikseverlerin gözü aydın..

(Funkalaturka, belirtilen tüm konserlerde hangi sanatçı veya grup öncesi çıkacağını konserlere kısa bir süre kala duyuracaktır.)
 
Uzun süredir sahnede göremediğimiz ve açıkcası kendi tarzlarında tek olmalarından dolayı özlemimizi başka alternatiflerle gideremediğimiz Funkalaturka'yı büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz.Geçen yılki Hacettepe Şenliklerinde bir ana gruptan farksız performans gösteren bu grubun günün as grubu Athena tarafından 6.parçalarının ardından sahneden indirildiklerini öğrendiğimde hiç şaşırmadım.Çünkü günün, Athena dahil en iyi grubu olduğunu şiddetle iddia ediyorum.Bu yıl da -sanırım seksendörtle sahne paylaşacaklar - geçen yılın en iyi ikilisini (Seksendört/Funkalaturka)ardarda sahnede izleyecek olmak çok güzel olacak. :tap: :tap: :tap:

Demo dendi, askerlik dendi yok yaz, yok kış biçok bahaneyle ortalıktan kaybolan bu grubu , yaptıkları zor tarzlarını ve sanıyoruz ki büyük fedakarlıklarla kurulmuş devasa familyalarını yeniden ayakta alkışlamak bize büyük zevk verecektir.dinlemeyenlere şiddetle tavsiye eder asker yolu gözleyen Funkalaturka'ya uzun hasretin sonunu getirdiklerinden dolayı gözünüz aydın diyorum. :LOL:
 
ya ben de hüseyin'e diyorum ki bizim şenliklere de gelin falan filan...okumamışım,kesinleşmiş bile..e murat zaten benden önce davranırdı,belliydi :utandim

ben çok sevindim,hem inek bayramı hem bahar şenlikleri oooh daha ne olsun :dans :zipla en öne geçip hayran çığlıkları atıcam :kaydim siz beni yakamdaki sembolik siyah çelenkten tanırsınız :fikrimvar

bi an önce sizi dinleyebilmeyi diliyorum.. :tap:
 
Bu yıl yapılacak olan üniversite şenlikleri bünyesindeki konserler için bir kısmında biz sahne almak istedik bir kısmında ise organizasyonlar sahne almamız için gişimde bulunmuş fakat bu organizasyonların bir çoğunun 17 mayıs öncesi gerçekleşecek olmasından dolayı ancak bu tarih sonrasında sahne alabiliyoruz.Amacımız, bizi seven , dinlemekten haz alan büyük bir kitle ile daha fazla birlikte olmaktı.odtü, gazi üniversitesi ve ankara dışından sahne teklifi aldığımız bazı üniversitelerin bahar şenliklerinde yer alamayacak olmamız bundan dolayıdır.Gönül isterdi ki daha fazla sahne ile daha fazla eğlendirelim.

Hepinize teşekkür ederiz.
 
funk alatrurtka insanın kendine yakışanı giymesidir..geçen sene çook dinledim değişik tarzları var bence ileride daha orjinal gruplara denk bir grup olacaktır..başarılar diliyorum..inşallh inek bayramına tekrar gelirler kız arkadaşım çok beğendi( ayıptır söölemesi benim bi kız arkadaşım varda :p)..17 mayısdaki konseri kaçırmayacağım kesinlikle..iyi günler
 
ben haberlerini aldım. :D çalışmaya başlamışlar.en kısa zamanda (sahneyi bekleyemicem sanırım )stüdyoda provalarını izlemek istiyorum :kafaat .bir keresinde izlemiştim, herkese tavsiye ederim çok eğlenceli bir çalışma ortamları var ve onlarla tanışmak o ortamda olmak (10 . kişi olarak) çok güzel..

:taptim
 
Selamlar

Oncelikle şafak 26 diyen birisi olarak herkese selamlar. Yazılanları okuyup da duygulanmamak elde degil anladigim kadari ile ailem disinda da cogu insan asker yolu gozluyor. Her ne kadar burada (erzurum orduevi) kutsi,kenan dogulu,mustafa sandal falan soylesem de her gece icimden funk ala turka repertuarini tekrar ederek uyuyorum. cok az kaldi,ilgi gosteren herkese grubum adina tesekkurler. tunalardan once sahne almak cok eglenceli olacak ne de olsa eski menajerimiz olur kendileri.

eger eglenmeyi seven arkadaslarınız varsa haber edin cicekli sortumla ben ve funk a'la turka 17 mayistan itibaren sahnelerde olacak...
 
Funkalaturka, 17 Mayıs Çarşamba günü Seksendört öncesi Hacettepe Beytepe kampüsünde...

Funkalaturka, 27 Mayıs Cumartesi günü 17.00'da yeni düzenlemeleri ve besteleriyle Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde İnek Bayramında...

Funkalaturka, 11-14 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan A.Ü.Fen Fakültesi Bahar Şenliklerinde sahne alamayacaktır.Solistimizin 16 Mayısta gruba katılmasından dolayı Odtü, Bilkent, Çankaya, Gazi üniversitelerinde yapılmakta olan konserlere olumsuz cevap verilmiştir.Solistimizi seviyoruz :utandim

Tüm Funkalaturka severlere duyrulur

 
Funkalaturka, 17 Mayıs Çarşamba yani bugun saat 18.30'da Hacettepe Üniversitesi Bahar Şenliklerinde sahne alıyor.

Funkalaturka - Seksendört Konserine herkesi bekleriz.
 
17 Mayıs Çarşamba yapılması planlanan Hacettepe Universitesi Funkalaturka konseri sabah yağan yağmur ve buna bağlı geciken sahne kurulumu nedeniyle gerçekleşmemiştir.
 
hüseyin geldi sanırım..öncelikle geçmiş olsun diyorum, grup üyeleri için de hayırlı olsun diyorum :) bir sallayın şöyle ortamı bakayım :) en kısa zamanda sizlerle eğlenmek üzere, başarılar :)
 
Geri
Üst