Son Dört (Rock) - Ankara

Arkadaşlar bir kaç sayfa geri gidip de bakabilirsiniz , bu başlıkta sadece tartışma olmaya başladı , eleştiriye eleştiri yapılmasın lütfen , insanların emeklerine yazık. Burada bizlerle birşeyler paylaşılıyor , niye kimse şikayet veya dilek kutusu gibi kullanmıyor da sataşma yapıyor anlamıyorum ? :) Neyse bu tür tartışmaların bitmesi dileğiyle.İyiyse iyi , kötüyse kötü

Başarılar Son 4
 
Yorumlar için teşekkürler.. Parçamız baya deneysel birşey oldu hazırlarken açıkçası diğer parçalarımızda kullandığımız yapıdan bambaşka şeyler denemek istedik.. aradaki bölümde kayıttaki istediğimizi verememizden ötürü solo gibi duyulmakta ancak oradaki düşüncemiz bir klasik gitar tınısı ile parçayı parklı yerlere çekmek. Zaman kısıntısından başka planlarımızda vardı ancak böyle birşey çıktı. Değişik yorumlar almaktan memnunuz.. Elanın sesinin ince gelmesi durumu da doğrudur. Kayıt aşamasında Ela'ya söyletme fikrimiz yoktu kayıttan sonrada transpoze yapamadık parçayı Ela'da sağolsun elinden geleni yaptı. Tekrar teşekkür ederiz kendisine.. Dinleyip yorum yapan herkese teşekkürler.

Not: Forumda müzik adına uzun şeyler yazmayı özlemişim :)
 
Selamlar
Çok uzun zamandır yazmıyorum foruma hatta girmiyordum bile myspace te dinlerken bir bakayım dedim saat sabah 5 te ve baya bi şaşırdım.Eskiden ben çalardım Sondört te şimdi Erman kardeşim ve elemanların hepsini tanır çok severim ve Erman Eren Adilcan gruba girdikten sonra da bestelerini bi o kadar çok sevdim.Tüm elamanlar kendi alanlarında çok başarılı müzisyenler.Bestelerde müzikalitesi yüksek parçalar.
Tartışma konusunu tekrar açmak uzatmak vs. kesinlikle istemiyorum fakat bi kaç şey yazmadan duramam.
Bu sözlerim bu eleştirmen arkadaşlara.Öncelikle belirteyim genlerim dolayısıyla çok sinirli bi yapım var kusura bakmayın artık sizde benim eleştirilerime. Tonlarca amatör grup vs. dinlemişsiniz müziği yemiş bitirmişsiniz kanımca.
Yaklaşık 4 yıldır amatör müzik piyasasında organizasyon yapıyorum ve amatör grupların en amatörünüde en sağlamınıda en güzelinide en yakışıklısınıda gördüm, bu piyasadaki bilindik forumlara baktım yazıları takip ettim ama senin yorumların kadar sinirimi bozan olmadı ve bir çok insanla tanışma fırsatım oldu seninlede tanışmak istiyorum merak meselesi.Ayrıca anlatmak istediğim grup piyasa vs. çok şey var.Sana bir kaç tavsiye hoş ihtiyacın yoktur ama;eleştiri grubun pişmesinde iyiye gitmesindeki önemli etkenlerden birisidir ama eleştiri..Çamur atma değil. "sizden bi yol olmaz" gibi laflar eleştiriye girmez.Çamur atma sıçrar bi tarafa..Beğeniler farklıdır bunu belirtirsin kibarca eğer insanlara karşı bi kıskançlık,öfke,kin bu tarz duyguların yoksa.Bu böyle olmalı herkes efendi olmalı.Önce kendisine sonra karşısındakine saygılı olmalı yoksa hoş olmaz.Ayrıca batı müziği yapılıyor olsada Türk vatandaşıyız ordaki olaylar burayı çok bağlamaz.Daha çok yazarım nası olsa pc+klavye var önümde siz değerli eleştirmenlerimiz gibi.Fab sana bir tavsiye daha vermek istiyorum, aynaya bakıp bi sor "acaba benden bi yol olurmu"..Neyse..

Arkadaşlar kusura bakmayın tekrar açmak gibi oldu konuyu ama napim be beni tanıyosunuz :)
Siz merak etmeyin herkes doğru yolu bulacak :)


Besteler kral olmuş ellerinize emeğinize sağlık.
Başta Burak,Eren,Baran,Erman,Adilcan sizi tebrik ederim ve parçada eşlik eden bayan arkadaş Ela - Tnk Caner ' i tabi sizinde ağzınıza sağlık.

Görüşürüz


Onursal Tuncer
 
Uzun süren düşünmelerım sonunda bu grubdan bir elemana süükast yapmayı planladım amcak öyle birkaç karşılarını daha indirmeye izin verirler :D yahu abi aşk değilden başka indirmeye izin verdiğin şarkı yok mu ya yoksa da verin :D maalum hergün nete girip dinleyemıyorum bari mp3 atalım :D albüm çıkınca ayıpsınız onuda gidip alırız :D
 
Teknik açıdan gayet başarılı parçalar. Temiz bir kayıt amatör bir grubun imkanlarını son damlasına kadar zorladığı bellli. Gerisi zaten çok öznel kaçar. Bir şarkı için güzel, çirkin gibi sıfatlar kullanmak yerine benim ruh halime hitap etmedi demek ya da var ise teknik aksaklıkları belirtmek daha uyugun düşer diye düşünüyorum.
 
Son Dört Battle Of The Bands Finalinde ilk 10 da. 11 Ekim cumartesi günü boğaziçi üniversitesi güney kampüsünde gereçekleşecek final gününde sahne alacaktır.....
 
SonDört, Radyo Boğaziçi etkinliği olan 15. Sınırsız Müzik Günleri kapsamında bu sene onuncusu düzenlenen "Battle of the Bands" amatör müzik grupları yarışmasında, Boğaziçi Üniversitesi'nde sergilediği performansı ile ''2.'' olmuştur.
 
tebrikler arkadaşlar, biz de sponsor olarak jürinin hemen yanındaydık. zor seçim oldu gerçekten de. bu arada bizdeki afişlerde 8 grup vardı, 9 mu çıktı o gün veya son dörtün başka bir adı daha mı var?
 
Teşekkürler arkadaşlar. Bizde anlamadık ilk finalistler açıklandığında adımız yoktu sonradn arayıp söylediler bir yanlışlık olmuş galiba ama 9 finalist vardı ve SonDört te o 9 dan bir tanesiydi.
 
:) hayır bizim o günkü elimizdeki listede de 8 grup vardı. alla alla diyorum, birisi fazladan ç ıkıp çaldı ama kim; benim ortak çıkanları tek tek almış o diyor 9 çıktı ben diyorum 8 çıktı. neyse, neticede üstadım, bonus trackler çoğunlukla inletirmiş, sizinkisi de öyle oldu. çalışırız inşallah yakın zamanda...
 
Radyo Hacettepe'nin sizler için hazırladığı Cumartesi gecesi eğlencesine davetlisiniz!!

Queen Tribute A Kind Of Magic ve sürpriz hediyeler için 17 Ocak Cumartesi@Dib Sahne 'de buluşalım!!
 
10 Ocak 2009 Cuma günü düzenlenen, Rock'N Dark Express 2009 Ankara finaline kalan SonDört, gösterdiği performası ile 1. seçilmiştir.

Geceden birkaç kare:

07.jpg


01.jpg


06.jpg


Rock'n Dark Web Sayfası
 
Geri
Üst