Selamlar
Çok uzun zamandır yazmıyorum foruma hatta girmiyordum bile myspace te dinlerken bir bakayım dedim saat sabah 5 te ve baya bi şaşırdım.Eskiden ben çalardım Sondört te şimdi Erman kardeşim ve elemanların hepsini tanır çok severim ve Erman Eren Adilcan gruba girdikten sonra da bestelerini bi o kadar çok sevdim.Tüm elamanlar kendi alanlarında çok başarılı müzisyenler.Bestelerde müzikalitesi yüksek parçalar.
Tartışma konusunu tekrar açmak uzatmak vs. kesinlikle istemiyorum fakat bi kaç şey yazmadan duramam.
Bu sözlerim bu eleştirmen arkadaşlara.Öncelikle belirteyim genlerim dolayısıyla çok sinirli bi yapım var kusura bakmayın artık sizde benim eleştirilerime. Tonlarca amatör grup vs. dinlemişsiniz müziği yemiş bitirmişsiniz kanımca.
Yaklaşık 4 yıldır amatör müzik piyasasında organizasyon yapıyorum ve amatör grupların en amatörünüde en sağlamınıda en güzelinide en yakışıklısınıda gördüm, bu piyasadaki bilindik forumlara baktım yazıları takip ettim ama senin yorumların kadar sinirimi bozan olmadı ve bir çok insanla tanışma fırsatım oldu seninlede tanışmak istiyorum merak meselesi.Ayrıca anlatmak istediğim grup piyasa vs. çok şey var.Sana bir kaç tavsiye hoş ihtiyacın yoktur ama;eleştiri grubun pişmesinde iyiye gitmesindeki önemli etkenlerden birisidir ama eleştiri..Çamur atma değil. "sizden bi yol olmaz" gibi laflar eleştiriye girmez.Çamur atma sıçrar bi tarafa..Beğeniler farklıdır bunu belirtirsin kibarca eğer insanlara karşı bi kıskançlık,öfke,kin bu tarz duyguların yoksa.Bu böyle olmalı herkes efendi olmalı.Önce kendisine sonra karşısındakine saygılı olmalı yoksa hoş olmaz.Ayrıca batı müziği yapılıyor olsada Türk vatandaşıyız ordaki olaylar burayı çok bağlamaz.Daha çok yazarım nası olsa pc+klavye var önümde siz değerli eleştirmenlerimiz gibi.Fab sana bir tavsiye daha vermek istiyorum, aynaya bakıp bi sor "acaba benden bi yol olurmu"..Neyse..
Arkadaşlar kusura bakmayın tekrar açmak gibi oldu konuyu ama napim be beni tanıyosunuz 🙂
Siz merak etmeyin herkes doğru yolu bulacak 🙂
Besteler kral olmuş ellerinize emeğinize sağlık.
Başta Burak,Eren,Baran,Erman,Adilcan sizi tebrik ederim ve parçada eşlik eden bayan arkadaş Ela - Tnk Caner ' i tabi sizinde ağzınıza sağlık.
Görüşürüz
Onursal Tuncer