fab demiş ki:klibi izledim benden sonra yapılan yorumları okudum. öncelikle tanıtım amaçlı da olsa şu klip hakkında yorum yapmıcam buna yazılacak okadar güzel yorumlar varki sizde biliyosunuz. öncelikle takken tag ve reren nin seviyesine inmeden yorumlarımı dile getiricem. özellikle burak ansen'nin herhalde ne kadar terbiyesiz olduğunu okuyanlar görmüştür taşşak ve fab(fuck) you yazan bi adamın bana kalırsa bu siteden atılması gerekmektedir.
''sizden bi yol'' olmaz dememeliydim belki bende de hata var kabul ediyorum çok sert ve kimilerine göre kendimi otorite sanıp yapmış olduğum terbiyesizce bi yorum. bakın kendi yapmış olduğum yanlışı adam gibi söylüyorum. ama yine de söylemek istiyorum ben bu grupta gelecek görmüyorum ve bunu da takdir edersiniz ki gayet seviyeli bir dille yazıyorum. içinizden piyanist nickli arkadaşımıza yüklenenler de oldu ben onu bu forumdan tanıdım ve inanmak size kalmış hiçbir şekilde bi işbirliiğimiz yok bu konuda.ama adamın yaptığı yorumlar yerinde sizi teşvik etmek için söylenen şeyler ve üstelik benim yazdıklarım kadar sert de değildi. kimsenin onu veya beni bu forumdan yazmama konusunda dışlayıcı sözler söylemeye hakkı yok!
burada benim aleyhime yazan zaten bu gruptan yada grubun başka grupta çalışıkları arkadaşları ve normal arkadaşlarından başka kimse değil. bu yorumları buraya yazdıktan sonra çevremdeki insanları ''abi bakın son dört diye bi gruba birisi ne yazmış foruma'' diye yönlendirdim ve kimse benim olmadığımı bilmeden aa abi süpermiş bu eleman hakketen iyi yazmış vs. şeklinde tepkiler aldım. sizin arkadaşlarınız tabiki size destek çıkıcak bana saldıracaklar ama ortada tek bir gerçek var bunu sizde biliosunuz. tamam amatörüz bizden ne bekliyosun falan diyeceksiniz ama o çektiğiniz iki klip gerçekten rezalet bir şeyi yapıyorsanız hakkını vererek yapmak gerek. bestelerinize şu an bişey demiyorum daha iyisi gelir belki çok kötü değiller ama iyi de değiller. acaba bi tek ben mi yanlış düşünüyorum diyip kliplerinizi arkadaşlarıma izlettim ama malesef sonuç aynıydı hatta benden daha ağır düşünenler bile oldu ''görüntü kirliliği'' diyen bile vardı. yukarı koyduğum grup resminiz zaten her şeyi özetlemiyor mu?davulcu yukardaki resimde la linea ya benzemiyor mu basçı dışkı koklamış ve bi yanda dışlanmış gibi durmuyor mu?arkadaşlar işinize biraz daha özenmenizi tavsiye edrim soundcheck yapmadan bozuk akordlu gitarlarla konser vermeye benziyo böyle işler. kötü resimleriniz varsa koymayın sitenize bi tane eksik olsun ama imajınız sağlam olsun. öle dandik klipler çekmeyin somut bişeyler yapma çabasındasınız ama ALLAH neverdiyse diyip hemen piyasaya sunmanız bence size zarar verir. neyse benim söylüceklerim şimdlik bukadar bu arada tnk vokali caner bana bi kaç kitap ismi saymış galiba bende ona ''UYUŞTURUCUYLA SAVAŞMA''adlı kitabı öneririm.
Ben sadece saçmalamıştım..
Kusura bakma...