fab demiş ki:arkadaşlar açık konuşiyim sizden bi yol olmaz. istediğiniz yerde çalın isteğiniz besteleri yapın ayrıca bi parçanız bi yerden arak geçen radyo odtü de bi yabancı şarkı dinledim o şarkının sonundaki bölüm kesilip sizin klip parçanızdaki şarkıda kullanılmış. nese grubunuzdaki hiçkimsenin albenisi yok o tipler ne yaa!birazda görüntü lazım. grup fotolarınız da ayrıca komedi. vokal kemeri o kadar sıkmış ki pantolan press olmuş. bu arada bi tane klibinizi izledim serdar mı ne öle bi eleman çekmiş tam parçanızın ismini bilmiyorum ama hayatımda izlediğim amatör grup kliplerinden en kötü olanıydı. offf yaaa beyler bi revizyona gidin bu böyle gitmez!!
Öncelikle gülerek başlıoyorum 😀 😀 Bi insanı durduk yere bir gruba bu kadar nefes almadan saydıran nasıl bir dürtüdür ya da egodur anlamış değilim...ilk mesajın sizden b yol olmaz vs.. besteniz klibiniz vs.. die yorum yazan kişi sonrada ben ii olmya gruplara yorum yazmam die bi durumdan söz etmiş bu nasıl çelişkidir anlamış değilim?
Bu 2 li ittifak için saolun uzun zaman sonra yine kendilerine göre müzik dehası dışardan bakılınca içi su dolu balonlarına hoş geldiniz diyorum.. Önce bir tartışma gakkında 2 ayrı metin halinde bir konuyu savunman için kendi içinde tuarlı olman lazım + bizden bi cvp alsaydında sonra bombardımanalrına egolarına geçseydin keşke.... Müziğimize söz gelince forumu şöyle bi gez bakalım dedin tabirlerde bi müzik duruşumuz varmı yokmu. grubun vizyonuna değinmişsin: Sen brad pittsin galiba ama icraatın nerde göremiorum.. Müziğimiz güzel olsun istersen ciguli gibiolayım bizim için önemli değil... yrumu yaparken lütfen dolduruşun başkalrının VE aynı zamanda kendnini egolarının altında kalmamamnı emenni ederim. yazıların hangi kişilik altında kaldıysan (ki ben bi kişilik ve karakter göstergesi göremiorum)....
Bi kısmdada sanki bu kutsal görev peygamber tarafından verilmişcesine konuşuyorsun.. madem bu kadar ilah gözüyle bakıosun kendine o zaman bu tarz (kötü dinleyici ve eleştrici ) yormlarının buradan yapılmyacağını hepizin özel iletişim adresinin olduğunuda bilirsin galiba.. neyse ben uzatmayacağım bu konuyu bu güne kadar senin gibilerle çok karşılaştım artık sıkıldım zaten gerek te yok şu yazdıklarım bile gereksiz alında.....(anlayana)