Artniyetli bir yorum gibi geldi bu bana. Bir derdin mi var kardeş?fab demiş ki:arkadaşlar açık konuşiyim sizden bi yol olmaz. istediğiniz yerde çalın isteğiniz besteleri yapın ayrıca bi parçanız bi yerden arak geçen radyo odtü de bi yabancı şarkı dinledim o şarkının sonundaki bölüm kesilip sizin klip parçanızdaki şarkıda kullanılmış. nese grubunuzdaki hiçkimsenin albenisi yok o tipler ne yaa!birazda görüntü lazım. grup fotolarınız da ayrıca komedi. vokal kemeri o kadar sıkmış ki pantolan press olmuş. bu arada bi tane klibinizi izledim serdar mı ne öle bi eleman çekmiş tam parçanızın ismini bilmiyorum ama hayatımda izlediğim amatör grup kliplerinden en kötü olanıydı. offf yaaa beyler bi revizyona gidin bu böyle gitmez!!
fab demiş ki:arkadaşlar açık konuşiyim sizden bi yol olmaz. istediğiniz yerde çalın isteğiniz besteleri yapın ayrıca bi parçanız bi yerden arak geçen radyo odtü de bi yabancı şarkı dinledim o şarkının sonundaki bölüm kesilip sizin klip parçanızdaki şarkıda kullanılmış. nese grubunuzdaki hiçkimsenin albenisi yok o tipler ne yaa!birazda görüntü lazım. grup fotolarınız da ayrıca komedi. vokal kemeri o kadar sıkmış ki pantolan press olmuş. bu arada bi tane klibinizi izledim serdar mı ne öle bi eleman çekmiş tam parçanızın ismini bilmiyorum ama hayatımda izlediğim amatör grup kliplerinden en kötü olanıydı. offf yaaa beyler bi revizyona gidin bu böyle gitmez!!
fab demiş ki:alt yapılar gitar davul gayet güzel ama vokalin sesi ve şarkı sözlerini tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederimm.
çevrenizdekiler, arkadaşlarınız oldukları için bestelerinize objektif yorum yapamayabilir ve sizi yanıltabilirler ama dışardan birinin eleştirilerini dikkate almanız sizin için daha değerli olabilir. yoksa rock'n dark ta bi POP grubuna elenmezdiniz.